Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γιώργος Γκιώνης: To Λουτράκι θρηνεί το χαμό των συμπολιτών μας. Τρεις κηδείες σήμερα

- Advertisement -

Συντετριμμένος, όπως όλη η Κορινθιακή κοινωνία, είναι και ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για τον αναπάντεχο χαμό τεσσάρων ανθρώπων με αυτό το φρικτό τρόπο.

Ο δήμαρχος κ. Γκιώνης δήλωσε στο loutrakiblog.gr

Μια κηδεία στο Λουτράκι σήμερα και δύο στα Ισθμια. Ο τέταρτος συμπολίτης, ο οποίος δεν ήταν δημότης μας, αλλά είχε επιχείρηση στο Λουτράκι θα κηδευθεί στη Λευκάδα..

Ο δήμος μας θρηνεί σήμερα….. Τέσσερις άνθρωποι νεκροί…με αυτό τον τρόπο..

Τα συλλυπητήριά μου  στις οικογένειες

 

- Advertisement -

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ειναι πραγματικα παρα πολυ τραγικο και θλιβερο αυτο που συνεβει. Εμενα μου προξενει αναμεικτα αισθηματα θλιψης αλλα και οργης. Οργης γιατι αυτοι οι ατυχοι ανθρωποι επραξαν και ενηργησαν πραγματικα σαν ανηλικα παιδια 14 και 15 ετων και λυπαμε που το λεω αυτο. Και ενταξει αυτοι οι 4 ανθρωποι τον εαυτο τους δεν τον πολυλογαριαζαν. Τα παιδια τους ομως, τις συζυγους τους, τους γονεις τους και γενικα τους δικους τους ανθρωπους που τωρα σπαραζουν δεν τους σκεφτοντουσαν καθολου οταν κανανε αυτα τα ακρως ριψοκινδυνα πραγματα? Τι να πω, ο Θεος ας αναπαυσει τις ψυχες τους…

  2. Συλλυπητήρια στις οικογένειες. Κρίμα 4 οικογένειες να θρηνούν γιατί αυτοί φαντάστηκαν πως με την λήξη του lockdown μπορεί κάποιος άλλος να βρει τον θησαυρό και βιάστηκαν να τον βρουν πρώτοι. Εκεί όμως έχουν ήδη ψάξει πολλοί άλλοι πριν από αυτούς.

  3. Ο κ. Δήμαρχος, και είναι προς τιμήν του, συλλυπήθηκε τις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους. Οι αρχηγοί των αντιπολιτευόμενων σχηματισμών υπάρχουν μόνο για να κοπανάνε υπερήφανα όχι στην πώληση ακινήτων; Τα τρία θύματα δεν είναι συμπολίτες μας; Τα τέσσερα θύματα δεν είναι συνάνθρωποί μας?

  4. Συμφωνω απολυτα με τον κυριο Τακη: Μιλαμε για τραγικη ανωριμοτητα και επιπολαιοτητα απο τους 4 δυστυχους συνανθρωπους μας.

  5. 17:55 πρέπει να έχεις κοσμαρα και ψώνιο (βγάλε και σελφις για το fb) , θα έχω φαγούρα εάν θα με συλλυπηθουν η παραστούν δήμαρχος (κάθε δήμαρχος κλπ) και ΣΙΑ !!!

  6. Δίκιο έχει ο άνθρωπος για τον Δήμαρχο ,γιατί του λέτε βλακείες 638 1828 ?Ο Δήμαρχος όφειλε να δώσει συληπητηρια στους οικείους των θυμάτων τι δεν καταλαβαίνετε !οι άλλοι οι σωτήρες της αντιπολίτευσης ετσι για τα μάτια του κόσμου θα τους έπεφτε τίποτα !Αντε έχουν καταντήσει εκτός από γραφικοί και αχώνευτοι από τους περισσότερους ακόμα και από αυτούς που έκαναν το λάθος και τους ψήφισαν !!Σε τέτοια συμβάντα όπως το προχθεσινό δεν πολιτικοποιουμε το θέμα !εχουν γραφτεί επίσης στο περίπου και κατηγορίες γιατί δεν ήταν σφραγισμένα από την πολιτεία η τον Δήμο έγραψε κάποιος έξυπνος !!Καλησπερα να μην τα ισοπεδώνουμε όλα λέω εγώ

  7. Έχω, δεν έχω δίκιο, αυτό αφορά εμένα, τον 6:38 και τον 18:28. Εσύ να κοιτάς τη δουλειά σου και να μην ανακατεύεσαι. Δε ζήτησα μεσάζοντα.

  8. Και ποιος είσαι ρε ψευτόμαγκα που θα μας πεις να μην ανακατεύομαι !εσυ γιατί ανακατεύθηκες στο σχόλιο του φίλου που ήταν και πολλή σωστό !Μηπως σου θυμαμε τους άλλους που ψηφίζεις που δεν είπαν συληπητηρια στην τραγωδία αυτή !τι δεν καταλαβαινεις !αντε παραγνωριστήκαμε εδώ μέσα !Λαθος το παραγνωριστήκαμε γιατί μόνο εσεις με ξέρετε εγώ δεν σας ξέρω ,κάνει τζιζζζ το όνομα !Γατακι που θέλεις να μου κανείς τον έξυπνο !ρε θα σας κάνω εγώ να ακούτε Αντρέα και να τρέχετε !!

  9. Γιατί εγώ έγραψα το 17:55 και σχολίασαν για μένα οι 6:38 και 18:28. Μάθε να κατανοείς τι διαβάζεις ρε μπετόν αρμέ και μην επεμβαίνεις στην συζήτηση που έχω με τους άλλους δύο κι ας διαφωνούν μαζί μου. Και κάτι ακόμη: ούτε είμαστε φίλοι που με αποκάλεσες ούτε και θέλω να σε ξέρω.

    • Χίλια δίκια έχεις ρε φίλε αλλά κακώς του έγραψες. Αυτά δεν τον πτοούν αυτόν. Κουβέντα θέλει. Θα σου απαντήσει τώρα γιατί αυτό το εξιτάρει. θέλει να ασχολούνται μαζί του, ακόμη και αρνητικά, για να έχει πάτημα να γράφει, αντί να μάθει στην λέκκαινα εκεί δα κανα τάβλι για να έχει να κάνει κάτι μαζί της επιτέλους και να μας αφήσει ήσυχους εμάς. Ωραία και κόσμια εξελίσσεται το Μπλογκ χωρίς αυτόν.

  10. Και που τα λες φίλε 18.24, δεν θα τα καταλάβει. Δεν έχει ανθρώπους να μιλήσει και ψάχνει εδώ. Ελληνικά δεν ξέρει. Είναι δυνατόν να ξέρει αγγλικά? olympiakos big team. Always win. Best team θα λέει. Έτσι όμως δεν συνεννοείται με ανθρώπους γι’αυτό έχει 300 φίλους στο fb που λέει, γιατί δεν μπορεί να τους έχει από κοντά ο χωριάτης

  11. Αφού εσυ έγραψες όπως λες το σχόλιο γιατί στράβωσες με εμένα !το σχόλιο υπερασπίστηκα και έβαλα χέρι στους άλλους !!Ρε εσεις έχετε ξεφύγει τελοιος μου φαινετε !!Απο εμένα γιατί έχει χάσει σχολιαστές το μπλοκ ρε έξυπνε !Εχεις δει σε άρθρα που δεν σχολιάζω εγώ τι γράφετε !εχεις δει εκεί το επίπεδο και χαρακτηρισμούς !Εντα ξει το εύκολο θύμα ο ουαλλός !!ο ουαλλός μιλάει για τον Ολυμπιακό τον Μαρινάκη και κάνει χαβαλέ με όλους εσάς που σας φταίνε όλα !οταν δικέ μου σε αποκαλούν αγραμμάτο ,άξεστο ,οντότητα ,ότι δεν είμαι λουτρακιωτης εσυ τι θα τους απαντούσες ρε μπετόν αρμέ !Αντε γεια μην σου πω και τίποτα για το σόι σου αλλά δεν το ξέρω δεν το βαζεις το ονοματάκι !!

  12. Γιατί δεν θέλω να με ταυτίζουν με σένα που όλοι μιλάνε με απέχθεια. Δεν θέλω να με υπερασπίζεσαι και να μην το ξαναπροσπαθήσεις. Όποιες διαφωνίες έχω με άλλους είναι υγιείς, πολιτισμένες συζητήσιμες. Εσύ παρεμβαίνοντας τις κάνεις αρρωστημένες, βάρβαρες και απολυταρχικές. Βρε να αγιάσει το στόμα του ανθρώπου που είπε να μην σου απαντούμε γιατί αυτό το γουστάρεις πιο πολύ από βρισιές για να έχεις ανθρώπους να σου μιλούν και να νοιώθεις κάποιος. Άει φεύγα από δω και άσε με ήσυχο.

  13. Θα προσπαθήσω με ένα σχόλιο να απαντήσω σε κανα δυο πονηρούς και εξυπνάκηδες !!εαν εγώ όπως λέτε ρίχνω το επίπεδο στο μπλοκ 😂😂😂και κυλάει κόσμια χωρίς εμένα 😂😂😂δείτε άρθρα που δεν σχολιάζω εγώ επίπεδο champion league !!χαμος γινότανε και πριν αρχίσω εγώ να σχολιάζω αρα ένα το κρατούμενο !Λεω και γράφω λαλακιες γενικώς και ποτε σε προσωπικό επίπεδο !θα απαντήσω όμως αν με προσβάλεις !και εσεις εδώ με αυτά που λέτε με προσβάλετε αλλά ποιος σας υπολογίζει !!ανωνυμα μπορείς να γράφεις ότι θέλεις για τον Αντρέα για τον Μαρινάκη για τον Γκιώνη και όλα τα δημόσια η επώνυμα πρόσωπα !Ρε εσυ χωριάτη έλα να μας πεις εσυ ελληνικά και εγγλέζικα !!σας λυπαμε τι άλλο να πω

  14. Επειδη εσυ που με αποκαλείς χωριάτη φαινετε ότι έχεις προσωπικό πρόβλημα με εμένα θα προσπαθήσω με ήπιο τρόπο και με τα λίγα ελληνικά και τα σπαστά αγγλικά μου να στο εξηγήσω !Ειναι λάθος για κάποιον λουτρακιωτη που ζει στο εξωτερικό να ενημερώνετε για τον τόπο του !ειναι λάθος να έχει επαφές με τους τόσους φίλους και φίλες που έχει στον τόπο του !Καλος η κακος η τεχνολογια σόυ δίνει αυτή την δυνατότητα !το να προσπαθω εδώ αντί να σχολιάζω για τα θέματα να προσπαθω να βρω το λόγο που τους χαλάει ο Αντρεας !!ουτε επιβάλω ουτε λέω ότι εγώ τα ξέρω όλα όπως κάνετε εσεις !Τι να σου πω καημένε μου

  15. Τημ ιδιότητα αναφέρω. Αν αποκαλέσω κάποιον δικηγόρο θα πει πως έχω προσωπικό πρόβλημα μαζί του? Εσύ επεμβαίνεις στους διαλόγους μου, όχι εγώ στους δικούς σου. Εντάξει τώρα τα παραείπαμε. Υπάρχει τρόπος να με αφήσεις ήσυχο και να μην ασχολείσαι μαζί μου?

  16. Tο καλύτερο που έχετε να κάνετε αγαπητέ είναι να μην ασχολείστε καθόλου μαζί του και το κυριότερο να μην του απαντάτε γιατί πρώτον δεν καταλαβαίνει ελλείψει νοητικότητας και δεύτερον γίνεται βδέλλα, κολλιτσίδα, ξυλόκολλα.

  17. Καλά κρασιά !!τον υποστηρίξαμε τον άλλον και βρήκα με το μπελά μας !!που να λέγαμε και τίποτα άλλο δηλαδή !!Εσυ με τις βδέλλες και τις κόλλες να το κοιτάξεις λίγο το θέμα μην σου αφήσει κανα κουσούρι !!Ο λόγος που κάθε σχολιαστής επεμβαίνει δεν είναι για να κάνει το δικηγόρο !Τον δικηγόρο του διαβολου ισως !Εγω υπερασπίζομαι το δίκιο όχι πρόσωπα !Να το εξηγήσω για όσους έχουν νοητικότητα που δεν έχω εγώ !Στο άρθρο αυτο και στο σχόλιο σου συμφώνησα ότι έπρεπε και οι άλλοι εκεί στο δήμο να πουν κάτι όπως έκανε ο Γκιωνης !Που είμαι λάθος τα υπουργεία μου μέσα !!τι εχετε πάθει ρεεεεεεεεε!!

  18. Φίλε μου 13.21 ας είσαι καλά που μπήκες στον κόπο με την παρατηρητικότητά σου να μου εξηγήσεις, γιατί ήμουν έτοιμος να του γράψω τίποτα βαρύ, αλλά αυτό εξηγεί πολλά. Έτσι κάνει γενικά δηλαδή από ότι αντιλαμβάνομαι, γιατί είχα αρχίσει να υποπτεύομαι πως τόση βεντούζα να μου απαντάει συνέχεια, κατιτίς κατιτίς γυρεύει αυτός από μένα! Και πάλι σ’ευχαριστώ πολύ. Ήσουν σαφής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog