Στο Αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου, οδηγήθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Λουτρακίου,Κώστας Παντελέου και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Γιάννη Καραπανάγου, Κώστας Σταυρόπουλος και….αλληλομηνύθηκαν για εργασίες που πραγματοποιούνται στην περιοχή ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ Λουτρακίου.

O Αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών μίλησε στο loutrakiblog.gr

Ο κ. Σταυρόπουλος παρεμπόδισε έργο αγροτικής οδοποιίας που αφορά στην ασφαλτόστρωση της παραλιακής ζώνης του Φλάμπουρου. Ενα έργο που ήταν άφτιαχτο πάνω από 15 χρόνια

Ο κ. Σταυρόπουλος πήγε το πρωί που δούλευαν οι εργάτες με τον εργολάβο, έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του και παρεμπόδισε με αυτό τον τρόπο να συνεχίσουν τις εργασίες.

Αφού ενημερώθηκα κάλεσα την αστυνομία και υπέβαλλα μήνυση εναντίον του για παρεμπόδιση δημόσιου εργου.Καλύπτει συμφέροντα πελάτισσάς του δυστυχώς. Δεν υπερασπίζεται τα συμφέροντα του δήμου.

Ο κ. Σταυρόπουλος δεν ήθελε να υποβάλλει μήνυση, αλλά επειδή φοβήθηκε την διαδικασία του αυτοφώρου, υπέβαλλε και αυτός μήνυση εναντίον μου, χωρίς λόγο και ουσία όμως.

Εκανε παρεμπόδιση για συμφέροντα τρίτου ισχυριζόμενος ότι ο δρόμος δεν είναι δημοτικός αλλά ιδιωτικός (της πελάτισσάς του). Εχουν κάνει και μια ακόμα καταγγελία για ακόμα ένα δρόμο στο Λουτράκι (της ίδιας πελάτισσας).