Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πελοπόννησος: Η απέραντη παραλία με αμμόλοφους που ίσως δεν έχετε ακούσει ποτέ

- Advertisement -

Είναι μία από τις ομορφότερες παραλίες στην Πελοπόννησο, με τουρισμό που αποτελείται κυρίως από Γερμανούς και Ιταλούς.

Πρόκειται για μία παραλία που στους Έλληνες δεν είναι και τόσο γνωστή. Είναι η Χρυσή Ακτή και η παραλία των Λουτρών Κυλλήνης. Απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από το χωριό Κάστρο Κυλλήνης και σε κάποια τμήματά της έχει πολυάριθμα πανάκριβα, πολυτελή ξενοδοχεία που φιλοξένησαν και φιλοξενούν τηλεοπτικές εκπομπές.

Πρόκειται για μια απέραντη παραλία, μήκους 5 χιλιομέτρων! Τα ρηχά νερά και η χρυσή, ψιλή άμμος την καθιστούν ιδανική για οικογένειες με παιδιά.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται τα ρωμαϊκά λουτρά με ιαματικές ιδιότητες από ηφαιστειογενείς πηγές. Απολαύστε την πτήση και δροσιστείτε σ’ αυτόν τον πρώιμο καύσωνα που διανύουμε.

 

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ενα μεγαλο κοματι αυτης της εκτασης-φιλετο και της παραλιας ανηκει στον ΕΟΤ και μισθωθηκε για 50 χρονια στον μεγαλο ξενοδοχειακο ομιλο της Grecotel, ο οποιος κατασκευασε εκει 4 υπερπολυτελεστατες, ονειρικες αλλα και πανακριβες ξενοδοχειαρες που εκτος ολων των αλλων, διαθετουν και ενα εντυπωσιακο και απεραντο υδατινο παρκο, μιλαμε για εναν αληθινο παραδεισο κυριως για τα μικρα παιδια αλλα και για τους ενηλικες φυσικα.

  2. Αν και πχ το πενταστερο και χωμενο μες στο πρασινο “Poseidon Club” στο Λουτρακι δεν εχει να ζηλεψει και πολλα πραγματα απο το ξενοδοχειακο συγκροτημα της Κυλληνης. Εφαμιλλα ειναι. Το θεμα ειναι να… μπορουμε να πηγαινουμε σε κατι τετοια resorts!

  3. Έπρεπε να είχατε δήμαρχο τον φρατζόλα, να μην είχε μείνει κόκκος άμμου. Θα είχε ρίξει άσφαλτο αυτός.

  4. Φιλε μου εγω δεν συνεκρινα παραλιες, απλως ανεφερα οτι τα 5αστερα ξενοδοχεια της Κυλληνης με το επισης 5αστερο ξενοδοχειο Ποσειδων στο Λουτρακι ειναι μεταξυ τους σχεδον ισαξια, πολυτελη, χλιδατα, κλπ. Τωρα οσον αφορα τις παραλιες ναι το Ποσειδων Κλαμπ στο Λουτρακι μπορει να μην διαθετει μια τεραστια ακτογραμμη, εχει ομως και αυτο 4 μικρους κολπισκους που χρησιμευουν για παραλια. Δεν εχω αξιωθει μεχρις στιγμης να μεινω σε αυτο, εχω κανει ομως 2, 3 μπανακια εκει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog