Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

500.000 ευρώ για τα γήπεδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου και των Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Αθλητικά έργα συνολικού προϋπολογισμού 5.903.020 ευρώ δρομολογήθηκαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου κατά την διάρκεια της τηλεσύσκεψης που πραγματοποιήθηκε υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, σήμερα Τρίτη 19 Μαΐου…

“Παρά την δραματική μείωση του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων, τα συγκεκριμένα έργα έχουν απολύτως διασφαλισμένες πιστώσεις” τόνισε ο περιφερειάρχης, σημειώνοντας ότι και στις 5 Περιφερειακές Ενότητες θα ξεκινήσουν οσονούπω εργασίες, είτε για την κατασκευή νέων, είτε για την επισκευή ήδη υφιστάμενων αθλητικών υποδομών.

“Αθλητικά έργα θα κατασκευάζονται σε οικισμούς στους οποίους λειτουργούν σχολικές μονάδες και υπάρχει νεολαία γενικότερα” επισήμανε ο περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι “θα υπάρχει σε εξέλιξη εκτεταμένο πρόγραμμα συντήρησης όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων, σε όλη την Περιφέρεια”.

Εξ άλλου, στη σημερινή σύσκεψη αποφασίστηκε να υπάρξει πρόγραμμα για την προώθηση αθλημάτων όχι ευρέως διαδεδομένων, όπως επίσης και αθλητικών δραστηριοτήτων που ενισχύουν την τουριστική ανάπτυξη.

Σε αυτά συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, δραστηριότητες όπως καταδύσεις, ορεινή ποδηλασία, ορειβασία, μονοπάτια – πεζοπορία (τρέκινγκ), αναρρίχηση, αλεξίπτωτο πλαγιάς, αιωροπτερισμός, καθώς επίσης αθλήματα σχετικά με τη θάλασσα, αλλά και τα αποκαλούμενα “εξτρίμ” αθλήματα.

Η επόμενη ανάλογου περιεχομένου σύσκεψη προγραμματίστηκε για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ” ΣΤΟ Δ.Δ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ 200,000.00

ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ 300,000.00

 

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φαντάζομαι πως ούτε τώρα θα χάρηκε ο Βασιλείου, γιατί θα ήθελε τα διπλάσια να διατεθούν μόνο για το γήπεδο της Περαχώρας. Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά θέλει και αποτεφρωτήριο ο άνθρωπος.

  2. Ποτε θα βγουν να πουν υπευθυνα τι θα γινει με αυτό το γήπεδο της Περαχωρας? Πραγματικα τοσα χρονια δεν παει αλλο.Ας βγει υπευθυνα ο Δημαρχος και να πει “Ξεχαστε το γηπεδο της Περαχωρας για αυτο και για αυτο το λογο”…Σιγουρα υπαρχουν πολυ πιο σοβαρα θεματα ειδικα αυτή τη περιοδο αλλα αφου μιλαμε για 500 χιλιαρικα σε αθλητικες εγκαταστασεις ειπα να το αναφερω

  3. ΦΙΛΟΙΜΟΥ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑΤΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΝΕΔΩΣΑΝ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΕΣΕΙΣ ΦΙΛΟΙΜΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑΣΑΣ ΜΟΝΟΙΣΑΣ.ΤΟ ΔΩΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΤΗΚΑΝ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΡΩΓΕΣΤΕ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΜΑΣ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΔΙΑΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΟΥΝ.

  4. 22:25 καλά κάνεις και αναφέρεις το γήπεδο της Περαχώρας ελπιζω να έχεις και τις ίδιες ανησυχίες για τον Α.Ο.Π που διέλυσε ο Βασιλείου (φρατζολας) μαζί με τον Φορτη και τον ΝικηφόροΑλήθεια τι έγιναν οι ακαδημίες που θα εφτιαχνε;

  5. Εχετε καταλαβει οτι το γηπεδο της Περαχωρας αποτελει μουσειακο ειδος? γιαυτο δε το φτιαχνουν .Για να ερχονται εκδρομες τα σχολεια και να βλεπουν τα παιδια πως ηταν τα γηπεδα πριν κατι δεκαετιες.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΩΣ ΕΧΕΙ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΤΕ/

  6. 10.16 μπορεί να μην γίνετε κάτι με το γήπεδο της Περαχωρας αλλά όλοι εσείς ή έξυπνοι του Λουτρακίου από εδώ ξεκινήσατε και τώρα το παίζετε κάποιοι.

  7. ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΤΡΆΚΙ ΚΑΙ ΑΦΉΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ… ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ.. ΧΟΡΤΆΣΑΜΕ ΤΑ ΚΟΎΦΙΑ ΣΑΣ ΛΌΓΙΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog