Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κορινθία: Στο πλευρό των ανθρώπων της πρώτης γραμμής. Διπλή Δωρεά της Φάρμα Μητσόπουλος.

- Advertisement -

Η Φάρμα Μητσόπουλος Α.Κ.Β.Ε.Ε.Κ. έχοντας ως κύρια μέριμνα την ενίσχυση του συστήματος δημόσιας υγείας, απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού, στήριξε έμπρακτα το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας, στο δύσκολο έργο που συνεχίζει μέχρι και σήμερα να επιτελεί.

Πιο συγκεκριμένα, κάλυψε το κόστος αγοράς υπερσύγχρονων μηχανημάτων ιατρικού εξοπλισμού Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), καθώς και ενός καρδιογράφου MAC 2000 ECG Analysis System, προκειμένου να διατεθούν σε δημόσια νοσοκομεία αναφοράς της χώρας.

Επιπλέον, η εταιρεία προχώρησε στην επισκευή της Κινητής Μονάδας του παραρτήματος ΕΚΑΒ Κορίνθου, η οποία ήδη έχει παραδοθεί προς χρήση.

Η Φάρμα δραστηριοποιείται πάνω από μισό αιώνα στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας. Με αγάπη για την Ελλάδα, στην οποία παράγει και αναπτύσσεται και με πλήρη συναίσθηση της κοινωνικής της ευθύνης ικανοποίησε άμεσα τη συγκεκριμένη ανάγκη του ΕΚΑΒ Κορίνθου.

«Ιδιαίτερα σε αυτή την κρίσιμη περίοδο θεωρούμε καθήκον μας να ασκούμε την επιχειρηματικότητα με ακόμα πιο υπεύθυνο τρόπο για την κοινωνία και τον άνθρωπο. Οι δράσεις μας αυτές δεν θα σταματήσουν εδώ. Θα παραμείνουν αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής μας λειτουργίας»

δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Κος Αναστάσιος Μητσόπουλος.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog