Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Αναβολή και νέα πρόσκληση σε συνεδρίαση του Λιμενικού ταμείου

- Advertisement -

Αναβολή συνεδρίασης Διοικητικού Συμβουλίου

Σας ενημερώνουμε ότι η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020, με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που αναφέρονται στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 93/18.5.2020 πρόσκληση μας, που σας έχει κοινοποιηθεί νομίμως, αναβάλλεται, λόγω μη ψήφισης, έως σήμερα, της σχετικής τροπολογίας για το άνοιγμα των κατ/των, και σας γνωστοποιούμε ότι η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 25/05/20 στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα, με το ίδιο θεματολόγιο, κεκλεισμένων των θυρών. Η παρούσα επέχει και θέση πρόσκλησης για τη συνεδρίαση της 25/5/2020.

Κοινοποίηση Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου
ΔΗΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

- Advertisement -

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί γίνεται κεκλεισμένων των θυρών; Τι θέλετε να κρύψετε άραγε; Να σας κάνω μια πρόταση κύριοι; Επειδή φέτος προβλέπεται να γίνει χαμός στην παραλία με το θέμα των απόστάσεων και για να μην υπάρχουν συνέχεια διαπληκτισμοί μεταξύ των λουώμενων και αυτών που κάθονται στις ξαπλώστρες για το σε πόση απόσταση έχουν βάλει τις πετσέτες τους, αφήστε φέτος ελεύθερη την παραλία χωρίς ομπρελοξαπλώστρες. Τα καταστήματα ας παρέχουν τον καφέ χωρίς ξαπλώστρα όπως παλιά και οι λουόμενοι ας τηρούν τις αποστάσεις με προσωπική τους ευθύνη.Διαφορετικά τα μαγαζιά όλη μέρα θα τσακώνονται με τον κόσμο για το που θα μπορεί να βάλει την πετσέτα του.

    • πραγματικα θα ηθελα να ξερω εαν εσεις ειχατε μαγαζι στην παραλια,υποστηριζατε αυτη την κινηση, Μη λετε οτι σας κατεβει χωρις να εξεταζετε και την θεση των υπολοιπων,Σε ολη την ελλαδα τα καταστηματα νοικιαζουν καποιο χωρο στην παραλια για την εκμεταλευση του. Πληρωνουν λοιπον και δεν τον καταλαμβανουν παρανομως.Ευτυχως η παραλια του λουτρακιου ειναι μεγαλη και υπαρχει και απλετος ελευθερος χωρος για αυτους που δεν θελουν ξαπλωστρα.οπως υπαρχει και ξαπλωστρα για αυτους που θελουν. Κατι τετοιες προτασεις φερνουν τον τοπο μας 50 χρονια πισω

      • Ελα στην Αμερική και άμα δεις εσύ σε κάποια απ τις παραλίες μας κατάληψη αιγιαλού από κατάστημα γράψε μου. Μόνο σε υποανάπκτητες τριτοκοσμηκές χωρες γίνονται αυτά τα αίσχη.

        • ε ναι μαζι με την ελλαδα ειναι υποαναπτυκτες και αλλες χωρες οπως γαλλια ιταλια ολλανδια ισπανια πορτογαλια και γενικα οι περισσοτερες χωρες . καθηστε λοιπον στο ανεπτυγμενο αμερικα και αφηστε εμας τους τριτοκοσμικους. Ολο εξυπναδες ακουμε τελευταια

  2. Ποιος είναι στο λιμενικό τον φυγειΟ Γκιώνης τους ίδιους τους ίδιους τοποθετειΣε θέσεις Άστον η τελευταία του θητεία είναιΝα φυγει

  3. Κεκλεισμένων των θυρών, λόγο των μέτρων για τον covid, έτσι λέει η απλή λογική. Τι να κρύψουν οι άνθρωποι ρε παιδιά; Άλλωστε ο νέος Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου ο Κύριος Δήμου Κώστας,είναι ένα αξιοσέβαστο άτομο και από όλους τους εμπλεκόμενους της παραλίας μας, ακούς για το άτομό του, μόνο καλά λόγια.Ο νόμος και τα διατάγματα φέτος για τα καταστήματα είναι ιδιαίτερα, και απαιτεί από όλους σύνεση για την εφαρμογή τους. Τα παραλιακά καταστήματα της πόλης του Λουτρακίου, όπως και άλλων πόλεων αποτελούν έναν σημαντικό πνεύμονα οικονομικής φύσης, ειδικά με τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν. Δουλεύει πολύς κόσμος όλη τη σεζόν, και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δόξα το Θεό υπάρχουν πολλά χιλιόμετρα ελεύθερου χώρου για όλους μας. Μακάρι να υπάρχει έλευση τουριστών. Αυτό είναι το ζητούμενο τη φετινή σεζόν.

  4. 2225 μου λες 6 νούμερα στο Λόττο 😂😂Οταν αποφασίσει ο Γκιωνης να μην κατέβει εκλογές υπάρχει ελπίδα για κανα άλλον !Αν κατέβει είναι ξανα δήμαρχος !κοιτα ποιους έχει απέναντι και θα καταλάβεις !!good night sweet dreams 😝😝😝

  5. Το εγγλέζικο μου άρεσε. Αν το έγραφε στα ελληνικά, το ερώτημα δεν είναι αν θα έκανε ορθογραφικά λάθη, αλλά πόσα λάθη. Μπιτ αστοιχείωτος. Έλληνας δηλώνει χωρίς να ξέρει ελληνικά.

  6. Για βάλε το όνομα σου να δούμε είσαι ,λουτρακιωτης , Αλβανός, Αθηναίος Θεσσαλονικιός οι Λουτρακιωτες και περαχωριτες που ξέρω εγώ όπως γράφω φορούν παντελονια και ότι λένε το υπογράφουν με το όνομα τους !οι άλλοι για μένα δεν είναι Λουτρακιωτες οταν ειδικα λένε βλακείες ότι δεν θεωρούν κάποιον λουτρακιωτη !Με ποια ιδιωτητα ρε μανάρι αποφασίζεις εσυ ποιος είναι λουτρακιωτης !εχεις καμία ζυγαριά να ζυγίζεις !Ο λουτρακιωτης δεν θα πει ποτε κάτι άσχημο για τον τόπο του !Εσεις για να κάνετε αντιπολίτευση η δεν ξέρω εγώ πόλεμο μεταξύ σας τα ισοπεδώνετε όλα !Ετσι αγαπούν τον τόπο ρε ?Ντροπη σας και σας λυπαμε !

  7. αυτο που γινεται καθε χρονο με τις ξαπλωστρες στην μεσα παραλια ειναι αηδια !!! πολυ λιγο μερος ελευθερο γ τους λουομενους κ αντιαισθητικο.Εισαι στην θαλασσα κ δεν την βλεπεις απο τις ομπρελλες κ τα κιοσκια !Να μπουν λιγοτερες .Τα μαγαζια τα οικονομανε ετσι κι αλλιως απο πανω με τα τραπεζια .Κανονιστε να ξεφυγετε με τις ξαπλωστρες να μην βρισκουμε μερος ν κατσουμε φετος !

  8. Πριν από αυτές τις προτάσεις όμως 14:07, τον τόπο τον έχει φέρει 50 χρόνια πίσω που λες η διάθεση μη φρέσκων προϊόντων, η πώληση κατεψυγμένων για φρέσκα η μη κοπή αποδείξεων, η απασχόληση ανασφάλιστου προσωπικού κλπ. Τα ξέρουμε. Θα μας πεις: εγώ? Ποτέ! Συνάδελφοί σου όμως το κάνουν. Και ξέρεις ότι έχει πιάσει η εφορία τέτοιους και έχει κόψει προστιμα. Μην κρίνεις λοιπόν την πρόταση του ανθρώπου αν δεν υπάρχει πλήρη διαφάνεια και νομιμότητα σε όλα

  9. Η παραλία του Λουτρακίου ήταν ελεύθερη επί πολλές δεκαετίες μέχρι που κάποια στιγμή η δημοτική αρχή με Παύλου δήμαρχο την δέσμευσε. Οσοι ζούμε στο Λουτράκι γνωρίζουμε τι συναίβει και γιατί…Και με ποιό δικαίωμα στο κάτω κάτω αποφασίζουν 25 καταστήματα για την ζωή των λουωμένων και το που θα κάνουν μπάνιο.Θα συμφωνούσα εν μέρει με την εκμετάλλευση του αιγιαλού από τα καταστήματα, μόνο εάν τηρούσαν τους όρους της εκμετάλλευσης αυτής ,κάτι που δεν συμβαίνει βέβαια ,στο 100% των καταστημάτων που κάνουν χρήση της παραλίας.Καταλλαμβάνουν διπλάσιο χώρο από τον επιτρεπτό κατά την ημέρα και με χρήση τραπεζοκαθισμάτων τις βραδυνές ώρες.

  10. Λουτρακιώτες και Περαχωρίτες δεν ξέρεις. Ουαλούς και fish and chips ξέρεις εσύ που μας παριστάνεις τον Λουτρακιώτη. Εμείς αγαπούμε τον τόπο μας και ζούμε εδώ.

  11. Οριζόντια μείωση 60% σε όλα τα καταστήματα!Συγχαρητήρια στον κύριο Πρόεδρο για τη γενναία του απόφαση, όπως και σε όλο το δ.σ. μιας και αποδέχτηκε την πρόταση, και την ψήφισε ομόφωνα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog