Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Οpening: Strava Bay στα Στραβά ! (Δευτέρα 25 Μαΐου)

- Advertisement -

 Strava Bay: ανοίγει τις πύλες τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 από το πρωί έως το βράδυ!

Μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας ξένοιαστοι και χαλαροί σε καταγάλανα και καθαρά νερά~Το ηλιοβασίλεμα θα σας μαγέψει σ΄αυτή την ειδυλλιακή παραλία, σε απόσταση μόλις 20’ λεπτών από την όμορφη πόλη του Λουτρακίου. Προσφέρεται για οικογενειακές αποδράσεις και όχι μόνο !
Δίπλα στην παραλία, υπάρχει μία πανέμορφη παραδοσιακή ταβέρνα με όστρακα, φρέσκα ψάρια αλλά και κρεατικά, καφέδες γρανίτες και παγωτά !

Ηρθε λοιπόν η στιγμή που όλοι περιμέναμε ! Να ξαναβρεθούμε σε τόπους όμορφους, γνώριμους σε πολλούς, με φίλους αγαπημένους !

Σας περιμένουμε !

 

πατήστε πάνω στην εικόνα για περισσότερες πληροφορίες

 

 

οδηγίες

https://www.gtp.gr/LocPage.asp?id=61745

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντε να δούμε πως θα περνούν τα σχόλια τώρα !!Αν θέλετε βοηθάω εγώ στα σχόλια 😂😂😂😂να τα κριτικάρω ,λογοκρίνω πως τα λέτε εσεις οι μορφωμένοι !!Και θα περνούν γρήγορα 😜😜Λοιπον μην βρεθεί κανας πονηρός και μου λέει τα δικά του !πλακα κάνει στα παιδιά του μπλοκ !πλακα κάνω στα παιδιά του μπλοκ !το έγραψα δυο φορές γιατί έχουμε ορισμένους που καίνε μαζούτ ακόμα !!Καλες δουλειές στα Strava bay και αν προλάβω την σεζόν φέτος θα έρθω σίγουρα από εκεί !!

  2. Ποιο “Νammo’s” της Μυκονου, “Strava bay” και παλι “Strava bay”. Τωρα να δεις θα πεταχτει ο αλλος και θα με λεει παλι 80νταρη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog