Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Μore than an island: o L.T.O. διαφημίζει τις παραλίες μας (video) .

- Advertisement -

Ο LTO μέσω του Visit Loutraki, της επίσημης σελίδας του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου (σε Facebook & Instagram), διαφημίζει όλες τις παραλίες του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, με φωτογραφικά και video post με σκοπό να προσελκύσει επισκέπτες.

Είναι σημαντικό ιδιαιτέρως για τους επισκέπτες από την Αθήνα να γνωρίζουν πως ο Δήμος μας έχει περισσότερες από 15 διαφορετικές παραλίες για όλα τα γούστα.

Με μπλε σημαία, οργανωμένες ή απομονωμένες παραλίες ασύγκριτης φυσικής ομορφιάς .

Με τόσες πολλές παραλίες πραγματικά ο Δήμος μας προσφέρει περισσότερες επιλογές και από πολλά νησιά και όλα αυτά σε λιγότερο από μία ώρα αποσταση από την πρωτεύουσα !

 

Δείτε το video με τις πανέμορφες παραλίες μας

 

 

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εντυπωσιακης ομορφιας είναι οι παραλίες τριγύρω από το Λουτρακι. Θα σας πω κατι: Η τεραστια Αφρικανική ηπειρος που περιλαμβάνει πάνω από 80 κράτη έχει ακτογραμμη κάπου 30.000 χιλιόμετρα οταν η μικρη μας Ελλαδα έχει ακτογραμμη 16.000 χιλιομετρα και αυτο λέει πολλά για τον φυσικό πλουτο και το καλλος αυτής της χώρας.

  2. Και επίσης η τεράστια αφρικανική ήπειρος δεν έχει καθόλου τυλιχτά σουβλάκια, κυρ Τάκη μας. Και αυτό λέει πολλά για τον κτηνοτροφικό πλούτο και τα εδέσματα της μικρής μας Ελλάδας.

  3. Κυρια/Κυριε 02:19. Ξεχασες ακομη να αναφερεις πως η τεραστια Αφρικανικη ηπειρος εχει και κατι ξελιγομενους αραπαδες που δεν κρατιονται με τιποτα. Γι αυτο προσοχη.

  4. Κυριε 02:19. Ξεχασες να αναφερεις ακομη οτι η μεγαλη Αφρικανικη ηπειρος εχει και κατι πειναλεους αραπαδες που δεν κρατιονται με τιποτα. Γι αυτο προσοχη.

  5. Στην τεραστια Αφρικανικη ηπειρο εχει και κατι αραπαδες που διαθετουν εναν… τετοιον ναααααααααααααα τοοσο πολυ μεγαλο, γι αυτο κομμενες οι εξυπναδες και οι ηρωνιες απο μερικες και κυριως απο μερικους, μερικους…

    • Αντρεα φιλε, αυτος που εγραψε το 17:30 οπως και τα 2 προηγουμενα παρομοια σχολια ειναι “δικος” μου και προφανως τα απηυθυνε αυτα καπου αλλου και οχι σε εμενα. Τωρα που πηρε φορα λεει να στειλει ενα τετοιο ακομη.

  6. Κάτι φορές δεν μπορείς να αντισταθείς σε κάποια σχόλια και λέω θα μπουκαρωωωωωωω 😂😂😂Εσύ με το” ναααααααα” έχεις πάει με κανέναν από το Ελεφαντοστούν και το ξέρεις 😂😂😂😂. Μερικοί έχετε μπερδέψει όχι τα μπούτια σας αλλά αντε να μην πω. Άλλο λέει ο άνθρωπος άλλο γράφετε. Πως το πετσοκοψατε έτσι ρε θηρία. 😂😂😂Τάκη μου το στομάχι που σου λέω 😅Θα σε τρελάνουν αυτοί εδώ μέσα.😎

  7. Κύριε Τάκη καλμάρετε. Πάρ’τε το αλλιώς. Ηλικία ακούμε, 1953 στην σεισμόπληκτη Κεφαλλονιά ακούμε, στομάχι τώρα ακούμε, μην χαλάτε την ζαχαρένια σας με τον καθέναν εδώ μέσα και σας βρει καμιά συμφορά, κανένας ειλεός. Χαλαρώστε, ηρεμήστε, ανοίχ’τε την τηλεόρασή σας, πάρετε και μια γραμματική-συντακτικό να διαβάζετε να περνάει η ώρα σας και κουλάρετε που λέτε κι εσείς οι σεβάσμιοι. Μια ζωή την έχουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog