Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Περιοδείες του ΚΚΕ στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Πελοποννήσου

- Advertisement -

Τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκαν περιοδείες του ΚΚΕ σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και Σταθμούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου με αφορμή την πρόσφατη έναρξη της αντιπυρικής περιόδου.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν περιοδείες σε Καλαμάτα, Τρίπολη, Σπάρτη, Ναύπλιο, Άργος, Γαργαλιάνους, Κυπαρισσία, Πύλο, Μολάους και Γύθειο.

Τα κλιμάκια του ΚΚΕ συνομίλησαν με δεκάδες πυροσβέστες ενημερώνοντάς τους για τις θέσεις του Κόμματος για την ΠΥ καθώς και για τις παρεμβάσεις του στη Βουλή. Σε πολλές από τις περιοδείες έγινε αναλυτική συζήτηση για τα προβλήματα των πυροσβεστών μιας και -όπως φαίνεται- συνεχίζονται και φέτος τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζαν το προσωπικό της Πυροσβεστικής όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ιδιαίτερα αναφέρθηκαν στις ελλείψεις υλικών, μέσων και οχημάτων, στα σοβαρά κενά σε προσωπικό που δεν καλύπτονται από τις τελευταίες κινήσεις της κυβέρνησης, στα προβλήματα με τις μεταθέσεις κ.α..

Τα στελέχη του ΚΚΕ τους ενημέρωσαν ότι βρίσκονται στο πλευρό των πυροσβεστών σε όλα τα δίκαια αιτήματά τους και κατέγραψαν όλα τα σοβαρά προβλήματα για να αναδειχθούν στη Βουλή καθώς και στα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια.

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog