Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αμβρόσιου για τον κορωνοϊό

- Advertisement -

Βιβλίο για τον κορωνοϊό εξέδωσε ο Αμβρόσιος υπό τον τίτλο “Κορωνοϊός! Ένα δαιμονικό σχέδιο για την διάλυση της κοινωνίας ” και υπότιτλο “Το αντίδοτον: Τα θαύματα του Κυρίου μας και αξιοθαύμαστα θεϊκά γεγονότα”. Στο εξώφυλλο απεικονίζεται μία ηλικιωμένη κυρία ανεβασμένη επάνω στην κλειστή πόρτα εκκλησίας να φωνάζει “Άνοιξε παπά…!! Θέλω να κοινωνήσω..!!!”

Με σχετική ανακοίνωση η Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας γνωστοποιεί την κυκλοφορία του βιβλίου:

Η Ιερά Μητρόπολη γνωστοποιεί ότι τέθηκε σε κυκλοφορία το νέο βιβλίο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου, με τίτλο “Κορωνοϊός! Ένα δαιμονικό σχέδιο για την διάλυση της κοινωνίας“.

Το εν λόγω βιβλίο διατίθεται δωρεάν από το βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως “Βιβλίο και Εικόνα”, καθώς επίσης και από τους κεντρικούς Ιερούς Ναούς Αιγίου, Διακοπτού, Ακράτας, Αιγείρας και Καλαβρύτων.

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δύσκολο να πιστέψω πως ο Αμβρόσιος θα επέλεγε ή συναινούσε σε εξώφυλλο με γιαγιά κασκαντέρ ανεβασμένη επάνω στα κάγκελα, σαν οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας και να φωνασκεί, κάγκελα, κάγκελα, κάγκελα παντού και τα μυαλά στα κάγκελα του ολυμπιακού. Όχι δεν γίνονται αυτά ρε παιδιά.

  2. Οι πεφωτισμένοι και οι Εβραίοι φταίνε, είναι ένα παγκόσμιο σχέδιο από τους Νεφελίμ και την νέα παγκόσμια τάξη να μας αφανίσουν το διάβασα το βιβλίο του παν αγιωτατου και τα λέει όλα έξω από τα δόντια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog