Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστριας για τα φώτα στο Λουτράκι

- Advertisement -

Για αρκετό καιρό τώρα, παραμένει χωρίς φώτα η περιοχή που βρίσκεται κοντά στην οδό Λουτρακίου – Περαχώρας 15. Αναγνώστρια του loutrakiblog.gr μας έστειλε φωτογραφίες και ενημερωτικά μηνύματα με τα παράπονα της ζητώντας μία λύση για το πρόβλημα της ηλεκτροδότησης στην περιοχή.

Αγαπητοί Κύριοι, στην οδό Λουτρακίου – Περαχώρας 15, μπροστά από το συγκρότημα του Μπακόπουλου, από τα Χριστούγεννα η μια λάμπα του δρόμου είχε κρεμάσει από τον αέρα με κίνδυνο να πέσει σε περαστικούς κι αυτοκίνητα.

Δέκα μέρες μετά και μετά από πολλά διαβήματα ήρθαν από τον Δήμο και αντί να αποκαταστήσουν τη ζημιά πήρανε την λάμπα και φύγανε….

Από τότε όχι μόνον δεν έχει φως ο δρόμος στο σημείο αυτό αλλά και ΟΛΕΣ οι λάμπες του δρόμου ανάβουν και σβήνουν συνέχεια τις νύχτες (πιο πολύ παραμένουν σβηστές…) με αποτέλεσμα όλο εκείνο το κομμάτι του δρόμου να είναι σκοτεινό και άκρως επικίνδυνο…

Παρακαλώ πολύ απευθυνθείτε στους αδιάφορους αρμόδιους πριν καούν εντελώς οι λάμπες. Και παραμείνουμε στο σκοτάδι της αδιαφορίας τους. Ισως σ’ εσάς δώσουν προσοχή γιατί εμάς δεν μας υπολογίζουν. Και για αυτό και για πολλά άλλα που τους έχουμε κατά καιρούς ενημερώσει.

 

Ύστερα από έρευνα που έκανε η αναγνώστρια προσπαθώντας να ανακαλύψει τους υπεύθυνους για την ηλεκτροδότηση της περιοχής και μετά από αρκετά μηνύματα που μας έστειλε προσθέτει:

…ανακάλυψα πάλι τον απόλυτο παραλογισμό του θέματος. Τα φώτα σαν…λάμπες ανήκουν στον Δήμο (τα πληρώνουμε εμείς με τα τέλη…) και τα καλώδια που κρέμονται στην ΔΕΔΥΕ!!!!!

Οπότε θα έρθουν από τη ΔΕΔΥΕ να μαζέψουν τα καλώδια που κρέμονται επικίνδυνα εδώ και 5 μήνες, αλλά τα φώτα σαν λάμπες και αλλαγή θα πρέπει να το κάνει ο Δήμος που σφυρίζει κλέφτικα!!!!

Φυσικά δεν συνεργάζονται οι δύο αρμόδιοι όπως μου είπαν, ούτε ενημερώνει ο ένας τον άλλο σε παρόμοια θέματα οπότε… τρέχα γύρευε… Όμως θα επιμείνω στο Δήμο μέχρι να κουραστούν και να δώσουν λύση.

 

 

 

Αν μεγεθύνετε τις φωτογραφίες θα δείτε την λάμπα που έχει αφαιρεθεί. Σας στέλνω ενδεικτικά και άλλες δύο που αναβοσβήνουν…

 

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραία θέα έχεις από εκεί με τις κολώνες της ΔΕΗ και τα καλώδια μπροστά σου αντί για την θέα στον Κορινθιακό και δεν διαμαρτύρεσαι ,παρά σε ενδιαφέρει μόνον η λάμπα.Εχασες το δάσος και βλέπεις το δενδρο!!!!!

  2. Κάτσε βρε κοπέλα μου και εσύ , οι ηλεκτρολόγοι έχουν και αυτοί μια οικογένεια να φροντίσουν , πρέπει να κάνουν τις προσωπικές τους δουλειές δεν μπορούν να κάνουν και του δήμου. Αυτή είναι η μίζερη νοοτροπια, η νοοτροπία του βολέματος με καθε τίμημα, η ελπιδα του να αράξουμε και να μη δουλέυουμε για το δημόσιο συμφέρον αλλά για το δικό μας. Πόσο βαθιά στο DNA μας είναι η σαπίλα και η παρακμή πλέον???

  3. Εδώ βρωμάει όλο το Λουτράκι τις λάμπες θαΚοιτάξουν δεν τους ενδιαφέρει οι εθελοντέςΔεν μπορώ να καταλάβω γιατί πανηγυρίζουνΚαι λένε ότι είναι ο καλύτερος αντιδήμαρχοςΚαθαριότητας τι σας έχει τάξει εμείςΟι περισσότεροι θέλουμε να παραιτηθείΤόσα χρόνια πόσο άλλο ΕΛΕΟΣ

  4. Τετοιος αντιδημαρχος γιατί να τον διωξειΤόσες ψηφους του δίνει του δήμαρχου ετσιΛες παίρνει τη θέση του αντιδημαρχου;Ένα καλουπι εφτιαξε ο Θεός το άλλο το πεταξεΜόνο που εδώ ο Δήμαρχος το κραταει μη του φυγειΤόση ξεφτιλα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog