Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Κόρινθος: Πήγε να ζητήσει τα λεφτά του από τον εργοδότη… και τον έσπασε στο ξύλο

- Advertisement -

Νέα περίπτωση ξυλοδαρμού διανομέα φαγητού!

Ο διανομέας Παναγιώτης Κ. μας κατήγγειλε ότι στις 28/5, πήγε σε γνωστό ψητοπωλείο της Κορίνθου προκειμένου να πληρωθεί δεδουλευμένα που του όφειλαν

Ο πρώην εργοδότης του όχι μόνο αρνήθηκε να τον πληρώσει αλλά τον έβαλε στο μαγαζί τον έπιασε από τον λαιμό, τον κόλλησε στο ψυγείο του καταστήματος και τον χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια βγήκε έξω από το μαγαζί τον έριξε στο πεζοδρόμιο και συνέχισε να τον χτυπάει με χέρια και πόδια στο πρόσωπο και στο σώμα!

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε προηγούμενες επιθέσεις/ ξυλοδαρμούς που έχουν καταγγείλει εργαζόμενοι στην Επιτροπή Αγώνα Διανομέων. 

 

 

 

Πανελλαδικό συλλαλητήριο του κλάδου – μοτοπορεία – Τετάρτη 10 Ιούνη, στις 10.30πμ στο Άγαλμα Βενιζέλου

Μόνο η οργάνωση και οι αγώνες μπορούν να σταματήσουν τον εργασιακό μεσαίωνα τον οποίο κυβέρνηση και εργοδότες θέλουν να μας επιβάλλουν. Τα τελευταία τρία χρόνια με τη δημιουργία της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων καταφέραμε να αναδείξουμε τα προβλήματα του κλάδου με τα 25 εργατικά δυστυχήματα – δολοφονίες, να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε ένσημα και δεδουλευμένα συναδέλφων που παράνομα δεν τους κατέβαλλαν οι εργοδότες τους, να αποτρέψουμε απολύσεις, να καταγγείλουμε και να υπερασπίσουμε συναδέλφους από τραμπούκους εργοδότες κτλ.

Επίσης μετά από δεκάδες κινητοποιήσεις κερδίσαμε την ψήφιση νόμου για μερικά από τα δίκαια αιτήματα μας:

  • παροχή ΜΑΠ,
  • πληρωμή τουλάχιστον 15% για χρήση και συντήρηση του δικύκλου,
  • πληρωμή εξόδων κίνησης κτλ.

Η μαζική συμμετοχή/εγγραφή στην Επιτροπή Αγώνα Διανομέων και το κλαδικό μας σωματείο είναι ο μόνος δρόμος για να μη ζήσουμε σαν δούλοι!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

- Advertisement -

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτος ο ψητοπωλης-φεσατζης-μποξερ-παλαιστης θα εχει και αναλλογη ποιοτητα φαγητου και κρεατος στο σουβλατζιδικο του. Τυχαιο οτι ολες οι γατες εχουν εξαφανιστει απο τη συγκεκριμενη περιοχη…

  2. Καλά του έκανε, ζούμε με τόσες απώλιες χρηματων από τον ιό και αυτός θέλει προκαταβολές ? ας τα πάρει από το κράτος ούτως η άλλως μαύρα σίγουρα τα πέρνει και αυτός

  3. 22:43 Τι λες ρε ξεφτιλα καλα του εκανε τα δεδουλευεμενα του ζητησε ο εργαζπμενος εισαι συγκενης του ψητωπολη και γραφεις τετοια

  4. Τα βάζεις και με τους επιχειρηματίες τώρα μαστρο-Τάκη; Δηλαδή ξέρεις επακριβώς τι έγινε και συμπεραίνεις κιόλας πως τα φαγητά του ανθρώπου είναι βρώμικα; Αφού έφυγαν οι γάτες λοιπόν, πάρε τότε κι εσύ τη Λυσίδη να την κεράσεις μπέφ μπουργκινιόν με μανιτάρια σωτέ και κρασί βουργουνδίας σε ονομαστό γαλλικό ρεστοράν της Περαχώρας.

  5. 22,43 φαίνεται πόσο βολεμένος θα είσαι άσε τους άλλους να δουλεύουν και εσύ κάτσε με τα λεφτά του μπαμπά που θέλεις και να κρίνεις κάθε εργαζόμενο.

  6. τι λες ρε νουμερο 22.43 ,εισαι σοβαρος? πρεπει να χεις πολλα αποθημενα οπως φαινεται .τι σχεση εχει το κρατος στην υποθεση?τα λεφτα του ζητησε το παλικαρι και πρεπει να πει κ το ονομα του μαγαζιου…

  7. Ο γορίλας ο εργοδότης τον έκανε μπαλαρίνα στο ξύλο τον φουκαρά τον ντελιβερά. Κέντισε επάνω του! Τώρα ο ντελιβεράς ο καψερός πάει να βάλει γέφυρα στα δόντια.

  8. 02:54.Αγαπητε, ποιος ειπε οτι το φαγητο του συγκεκριμενου σουβλαντζη δεν ειναι καθαρο. Ισα ισα που μπορει να εχει παρει και χρυσο σκουφο η ακομη και βραβειο Michelin. YΓ.Αν αυτο το “Γαλλικο” το “σκοτωσα”, ευχαριστως να με διορθωσεις.

  9. 2/6, 21:34 το είπες. Μαστρο-Τάκη άρχισε να λύνεις σταυρόλεξα, σουντόκου, μάθε καμιά γλώσσα για εξάσκηση του μνημονικού σου. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να καθυστερήσεις τη φυσική φθορά. Ως φίλος σου μιλάω ή ως συνδημότης. Έρχεται μαστρο-Τάκη και πρόσεξέ το. Έρχεται με την ταχύτητα του ήχου να σε βρει…

  10. Αγαπητε 22:26, ενώ δειχνεις ενας ευφυης άνθρωπος κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Είπα επί λέξη για τον επιμαχο εστιατορα πως “αυτός ο ψητοπολης-παλαιστης-φεσατζης-μποξέρ θα έχει και ανάλλογη ποιότητα φαγητού και κρέατος στο μαγαζί του”. Κατά την δική σου εκτίμηση και κρίση, λοιπον αγαπητε, οταν καποιος αποκαλει εναν ψητοπολη συνναμα και μποξερ, παλαιστη, η και φεσατζη κλπ με μια αναλλογη ποιοτητα φαγητού στο μαγαζί του γιατί θα πρέπει να προκύπτει σώνει και καλά οτι αυτο το φαγητο ειναι βρώμικο και όχι καθαρο και αξιόλογο? Εδω έβγαλες ηθελειμενα εσφαλμένο και αυθαιρετο συμπέρασμα απλα για να μου την “πεις” και αν έχω λάθος διορθωσε με.

  11. Γνωρίζω έναν σουβλατζή στο Γαλατσι που ψηνει κορυφαία και λαχταριστα σουβλακια με αλαδωτη πιτα ο οποίος τυγχάνει να έχει μαύρη ζώνη στο καρατε και στους υπαλλήλους του δεν χρωστάει ούτε σεντς.

  12. Και ξεχασες που αναφέρεις ακριβώς πιο κάτω πως οι γάτες εξαφανίστηκαν. Γι’αυτό λέω πως χρειάζεσαι κατεπειγόντως ασκήσεις ενδυνάμωσης μνημονικού. Έχεις λάθος λοιπόν και σε διορθώνω. Δεν τον ξέρεις τον άνθρωπο, δεν ξέρεις το περιστατικό και λαλείς ασκόπως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog