Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: Αγριογούρουνο κάνει βόλτα με τα μικρά του !

- Advertisement -

Η φίλη μας Νατάσσα κάνοντας βόλτα με το αυτοκίνητό της, συνάντησε ένα αγριογούρουνο με τα μικρά του να βολτάρουν και κείνα αμέριμνα καταμεσίς επαρχιακού δρόμου στο Λουτράκι.

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ειναι φυσικο που δεν σου ερχεται γιατί δεν ξερεις γραμματα για να εκφρασεις αυτο που θελεις με λεξεις. Γι’αυτο περιοριζεσαι στις ετοιμες εικονες. Τα γουρουνακια ειναι στην περιοχη μας και δεν τα θελουμε οπως εσυ σκεφτεσαι. Να κοιταξεις την χωρα σου και τον τοπο κατοικιας σου. Εμεις εδω ειμαστε πιο πολιτισμενοι και δεν σκεφτομαστε οπως εσυ. Εμες δεν θα γρονθοκοπησουμε αλλους απλα γιατι εχουμε πιει 2 βαρελια μπυρα και θελουμε απλα καπου να ξεσπασουμε. Γιαυτο να μας κανεις τη χαρη σε παρακαλω κυριε. Καλα εισαι εκει που εισαι και εμεις καλα ειμαστε εδω που ειμαστε.

  2. Μα και αυτά πάνε γυρεύοντας 🤗🤗🤗καλά δεν ήταν εκεί που έμεναν τι την θέλουν την τσάρκα στο Λουτράκι 😀😀Και είναι και νόστιμα πανάθεμα τα 🐖🐖🐖

  3. Δυστυχώς φίλε/η 04:36 κάποιοι “κυνηγοί” συμπολίτες μας θα σπεύσουν να τα δολοφονήσουν με το που θα ανοίξει η κυνηγετική περίοδος και θα φωτογραφηθούν μαζί τους ανεβάζοντας και σχετικές φωτό στην κοινωνική τους δικτύωση για να τους πουν και μπράβο

  4. Κάπου διάβασα ποιο πριν ότι κοντά στο Σχηματαρι χτες το βράδυ ένα περιπολικό τράκαρε με αγριογούρουνο 😮😮έγραψε επίσης ότι έχει αυξηθεί ο πληθυσμός τους ο αριθμός τους όπως θέλετε πείτε το γιατί μας κάνουν και παρατηρήσεις για τα ελληνικά μας,στην Στερεά Ελλάδα. 1510 βρε μανάρι μου πες ότι βλακεια θέλεις για μένα και άσε τα άλλα. Έχεις κυριολεκτικά χάσει την μπάλα και για να μου την πεις λες ότι σου κατεβάζει η κεφάλα σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog