Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Reportaz του Alpha: “Bρήκαν τον παράδεισο στο Λουτράκι” (video)

- Advertisement -

“Το Λουτράκι έχει κάτι ξεχωριστό. Σε κάνει να επιστρέφεις.”

“Ήρθα στην Αθήνα, για να αγοράσω ένα διαμέρισμα, αλλά βρήκα ένα στο Λουτράκι. Είδα το βουνό, είδα τη θάλασσα, ήπια το νερό και το ερωτεύτηκα.”

Αυτές είναι κάποιες από τις εντυπώσεις πολιτών από άλλες χώρες, που μένουν στον τόπο μας. Ακούστηκαν σε ένα ιδιαίτερα κολακευτικό ρεπορτάζ του Alpha, για την πόλη μας.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ALPHA ΕΔΩ.

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ας είναι καλά ο άνθρωπος. Γιατί έχουμε και κάτι τσαπέλες με σύκα εδώ που θέλουν να διώξουν τους τουρίστες μας για να μην τους βρει σεισμός. Ας φύγουν οι ίδιοι καλύτερα.

  2. Οποιος ζει μόνο από τον τουρισμό, μια ζωη θα είναι φτωχός υπηρέτης των άλλων … έτσι και η πόλη μας θα βγάζει περήφανα καλούς σερβιτόρους ,καμαριέρες ,πλύστρες, κλπ. κλπ.

  3. Ρε συ μαστρο-Τάκη αφού δεν είσαι συνταξιούχος, μπας και βρίσκεσαι στο Λουτράκι μας ως εκπρόσωπος κανενός καλαματιανού εργοστασίου που παράγει τσαπέλες με σύκα για να κλείσεις κανένα εμπορικό dealing; Λοιπόν, ας κάνουμε μια συμφωνία: κράτα εσύ τις τσαπέλες σου και άσε για εμάς τους τουρίστες μας. Δεν σε άκουσαν για σεισμούς και αηδίες που έλεγες, και ήρθαν το τριήμερο στη πόλη μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog