Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τι γίνεται με το Open Mall Λουτρακίου

- Advertisement -

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μεταξύ των ερωτήσεων που απηύθυνε, προς το Γ. Γκιώνη, η Μ. Πρωτοπαππά, ήταν το θέμα του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall), στο κέντρο της πόλης του Λουτρακίου. Πιο συγκεκριμένα, ζήτησε πληροφορίες για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής του.

Ο Γ. Γκιώνης ανέφερε τα εξής:

«Για το Open Mall, είμαστε μέσα στο χρονοδιάγραμμα. Η Διαχειριστική Αρχή θα κάνει έναν συνοπτικό διαγωνισμό για τον τεχνικό σύμβουλο, ο οποίος θα κάνει τις οριστικές μελέτες, ώστε να εγκριθεί η χρηματοδότηση του έργου. Αυτό προβλέπεται από το πρόγραμμα.»

 

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φοβάσαι για ην επιχειρησούλα σου ρε συ 22:35 έτσι? Καταρρέει… Το mall θα γίνει και ξυδάκι σε σένα και τους ομοίους σου που ήθελες το μονοπώλειο.

  2. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ . ΤΟ ΜΑΛΛ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ , ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΤΟΠΙΟΥ. ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ !

  3. Αδέρφια κάτι δεν έχετε καταλάβει μάλλον.ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ MALL ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.Απλά θα αναβαθμιστούν και θα ομορφύνουν οι προσόψεις των ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΡΟΝΤΩΝ καταστημάτων! Γιαυτό, κανένα “θάνατος εμποράκου”, ούτε “θα χάσετε την ησυχία” σας.Μην γράφετε άλλες κοτσάνες.Διαβάστε τι προβλέπει το σχέδιο και μετά μιλήστε.

  4. 17:13 Πες τα να αγιασει το στομα σου 10:10 Εσυ δεν εχεις καταλαβει μαλλον οτι ειναι ο θανατος του εμπορακου θυμασε οταν αφησανε και ανοιξε γνωστο μεγαλο πολυκαταστημα λιγο πιο περα απο τον Ισθμο παρα πολλες οικογενειακες επειχειρησεις εκλεισαν στο Λουτρακι επειδη αφησαν να γινει αυτο το πολυκαταστημα το ιδιο θα γινει και τωρα οτι επιχειρησεις εχουν μεινει θα κλεισουν αμα γινει αυτο – 22:35 ξερω παρα πολλη καλα τι λεω και δεν εχω επιχειρηση απλα ξερω παρα πολλη καλα τι εχει περισσοετρο αναγκη ο τοπος και ναι το Λουτρακι δεν εχει ναγκη απο εμπορικα κεντρα ουτε προαστικους μαρινες και εκτρωματα αναπλασεις αλλα ειναι ποιο σημαντικα [που πρεπει να γινουν και οχι αυτα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog