Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συνάντηση της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ με τον Αντιπεριφερειάρχη Τάσο Γκιολή

- Advertisement -

Η δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων με την επικεφαλής Μαρία Πρωτοπαππά και τους δημοτικούς συμβούλους της,

 

πραγματοποίησε επίσκεψη την Τρίτη 9 Ιουνίου στο γραφείο του αντιπεριφειάρχη Κορινθίας Αναστασίου Γκιολή και στη θεματική αντιπεριφειάρχη Παιδείας και Πολιτισμού κυρία Αθηνά Κόρκα.

 

Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν διεξοδικά χρόνια προβλήματα του Δήμου, όπως Παραλιακό μέτωπο-Διώρυγα Κορίνθου-Ισθμός-βιολογικός καθαρισμός Αγίων Θεοδώρων–Μουσείο Περαχώρας καθώς και άλλα έργα ή παρεμβάσεις που αφορούν και απασχολούν όλες τις δημοτικές κοινότητες.

Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, αντηλλάγησαν απόψεις και κατατέθηκαν προτάσεις, με τη Περιφέρεια Πελοποννήσου να ανταποκρίνεται θετικά στην επίλυση των προβλημάτων αυτών.

Δελτίο τύπου
ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στα δημοτικά συμβούλια συχνά δεν έρχεται ή παίρνει την παράταξή της και φεύγει, αλλά για τον αντιπεριφερειάρχη φόρεσε τους κοθόρνους και έτρεξε. Θα του είπε πολλά. Αλλά θα του είπε άραγε και τα λεφτά των δημοτών που έδινε με απευθείας αναθέσεις έργων στον γαμπρό της για να το βοηθήσει το παιδί με την καλή της την καρδιά;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog