Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Περιφερειάρχη με τον Πρόεδρο του LTO Σπύρο Καραβούλη. Τι συμφώνησαν

- Advertisement -

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου (LTO) Σπύρο Καραβούλη πραγματοποιηθήκε στο Διοικητήριο της Π.Ε. Κορινθίας ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Αναστάσιου Γκιολή.

Συζητήθηκε η υποστήριξη του τουριστικού σταθμού που δημιουργεί η Περιφέρεια στον Ισθμό και ο οποίος θα αρχίσει να λειτουργεί μέσα στον Ιούλιο. Μάλιστα, στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, θα έλθει προς έγκριση η προγραμματική σύμβαση με την Πελοπόννησος Α.Ε., προκειμένου να διευκολυνθεί η στελέχωση του εν λόγω σταθμού με το απαραίτητο προσωπικό.

Η πιο πάνω αναφορά του περιφερειάρχη έγινε σε απάντηση σχετικού αιτήματος εκ μέρους του LTO για άμεση στήριξη του τουριστικού σταθμού στον Ισθμό με υπαλλήλους και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό:

“Επιδίωξή μας είναι, μέσα και από τις αναπλάσεις που δρομολογούνται, η περιοχή του Ισθμού, να αποτελεί προορισμό στον οποίον οι επισκέπτες θα περνούν χρόνο, όχι μια περιοχή από την οποίαν απλώς θα διέρχονται πηγαίνοντας κάπου αλλού”

σημείωσε ο Π. Νίκας, τονίζοντας ότι στο πλαίσιο των έργων ανάπλασης θα υπάρξει μέριμνα και για έργα που θα ενισχύουν την ασφάλεια των επισκεπτών στην περιοχή της Διώρυγας.

Ακόμα, αναφέρθηκαν στα έργα ανάπλασης στο Λουτράκι, αλλά και τις προοπτικές για την λωρίδα των 56 χιλιομέτρων της μετρικής γραμμής από την Κόρινθο μέχρι το Δερβένι, που παραχωρείται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από την ΓΑΙΑΟΣΕ.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog