Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Α.Ο.Shotokan Karate Λουτρακίου: Συνεχίζονται οι προπονήσεις !

- Advertisement -

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και σύμφωνα με τα μέτρα που εξέδωσε ο ΕΟΔΥ μέσα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τα Αθλήματα των πολεμικών τεχνών, ο Αθλητικό Σύλλογος Shotokan Karate Λουτρακίου ξεκίνησε τις προπονήσεις σε εξωτερικό χώρο για την επαναφορά και την διατήρηση της αθλητικής κατάστασης .
Στη συνέχεια με το άνοιγμα των γυμναστηρίων και των αθλητικών χώρων οι προπονήσεις πραγματοποιούνται και στη Σχολή του Συλλόγου

Οπως δήλωσε στο loutrakiblog.gr ο προπονητής του Συλλόγου κύριος Μπουρνάς Δημήτρης, οι αθλητές μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν ιδιαιτέρως τις προπονήσεις σε εξωτερικό χώρο, οι οποίες γίνονται κυρίως στο πάρκο Δεξαμενής αλλά και σε άλλους χώρους !

Χαρακτηριστικά αναφέρεται με ανακοίνωση:

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕΣΑ Ή ΕΞΩ

Αναμφίβολα η προπόνηση στον χώρο μας και στο ειδικό πάτωμα(tatami) είναι το ιδανικότερο , για να πετύχεις την προπόνηση που θέλεις.

Για όσο καιρό χρειάστηκε να κάνουμε έξω προπόνηση προσέξαμε τους τυχόν τραυματισμούς , όμως τώρα που μπορέσαμε να μπούμε μέσα , δεν χάσαμε την ευκαιρία για να επανέλθουμε πιο γρήγορα στο πρόγραμμα μας .

Τηρούμε ευλαβικά τα μέτρα ασφαλείας με καθαρισμούς , αποστάσεις , χωρίς επαφή , φυσικό αερισμό του χώρου και δεν κάνουμε προς το παρόν χρήση των αποδυτηρίων μας για τον περιορισμό του συνωστισμού…

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ

 

Διεύθυνση: Λεωφόρος Αθηνών 88 Λουτράκι (Εναντι δημοτικού σταδίου)

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 697 709 0148

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Tα σχόλια διαγράφηκαν γιατί ήταν παντελώς άσχετα με την ανάρτηση. Οπως έχουμε ξαναγράψει, σχόλια που είναι άσχετα με το θέμα δεν θα δημοσιεύονται.

  2. 9 στα δέκα άρθρα κάνεις δεν ασχολητε με το άρθρο. Κυρίως οποίος γράψει το πρώτο σχόλιο ακολουθούν οι άλλοι. Εδώ στο άρθρο αυτό κάποιος πονηρός έριξε την σπόντα του για τον ολυμπιακό και το πρόεδρο για να τσιμπήσω. Αν δεν ξεφεύγει σε ύφος το άρθρο ας αφήνουμε τα σχόλια. Δεν φταίω εγώ που έχουν κόμπλεξ με τον Θρύλο. Τους έχουμε κάνει μεγάλη ζημιά από τις φάπες και δεν ξέρουν τι κάνουν και τι λένε. Φιλικά πάντα εδώ είστε αυστηροί 😜😜

  3. Φυσικά, γιατί εσύ ψάχνεις “θύματα” να σου απαντούν για να σχολιάζεις. Να έχεις μια απασχόληση για να γλυτώνεις τις φάπες της μοναξιάς και τα κόμπλεξ που έχεις. Εμείς οι δημότες αρεσκόμαστε στο να σχολιάζουμε αυτό ακριβώς που αναρτάται. Και εδώ είναι μια αθλητική δραστηριότητα για τα παιδιά μας, το σότοκαν καράτε, το οποίο όντως διδάσκει πειθαρχία και γυμνάζει ταυτόχρονα. Αν εχεις να πεις κατι επί του θέματος, ευχαριστως να το διαβάσουμε…όσο αντέχουμε, αλλιως να ράψεις το μεγάλο σου στομα και να συμφιλιωθείς με τις αξιώσεις των συντελεστών της ιστιοσελίδας όπως όλοι εμείς οι Λουτρακιώτες, γιατί ούτε δική σου είναι, ούτε θα γίνει ποτέ. Νισάφι πια.

  4. Να απαντήσει το μπλοκ στον κύριο που μου λέει ψάχνω θύματα και τέτοια. Είχαν γράψει άλλοι ανώνυμοι στο άρθρο αυτό και τους απάντησα. Το μπλοκ τα έβγαλε τι δεν καταλαβαίνεις. Εγώ φίλε – φίλη δεν εκφράζομαι όπως εσείς “ράψεις το μεγάλο σου στόμα”. Εσύ αν σου έλεγε κάποιος αυτό δεν θα απαντουσες. Απαντάω σε αυτά που μου λένε όπως έχω το δικαίωμα. Το μπλοκ δεν είναι τόπος για να έρχομαι σε αντιπαράθεση με κανέναν!! Αν αυτό έχεις καταλάβει δεν φταίω εγώ. Να είσαι καλά φίλε φίλη μου έχουν γράψει και χειρότερα αλλά όπως είπα δεν ρίχνω εγώ το επίπεδο στο μπλοκ,ειναι κσι άρθρα που δεν σχολιάζω

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog