ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και σύμφωνα με τα μέτρα που εξέδωσε ο ΕΟΔΥ μέσα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τα Αθλήματα των πολεμικών τεχνών, ο Αθλητικό Σύλλογος Shotokan Karate Λουτρακίου ξεκίνησε τις προπονήσεις σε εξωτερικό χώρο για την επαναφορά και την διατήρηση της αθλητικής κατάστασης .
Στη συνέχεια με το άνοιγμα των γυμναστηρίων και των αθλητικών χώρων οι προπονήσεις πραγματοποιούνται και στη Σχολή του Συλλόγου

Οπως δήλωσε στο loutrakiblog.gr ο προπονητής του Συλλόγου κύριος Μπουρνάς Δημήτρης, οι αθλητές μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν ιδιαιτέρως τις προπονήσεις σε εξωτερικό χώρο, οι οποίες γίνονται κυρίως στο πάρκο Δεξαμενής αλλά και σε άλλους χώρους !

Χαρακτηριστικά αναφέρεται με ανακοίνωση:

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕΣΑ Ή ΕΞΩ

Αναμφίβολα η προπόνηση στον χώρο μας και στο ειδικό πάτωμα(tatami) είναι το ιδανικότερο , για να πετύχεις την προπόνηση που θέλεις.

Για όσο καιρό χρειάστηκε να κάνουμε έξω προπόνηση προσέξαμε τους τυχόν τραυματισμούς , όμως τώρα που μπορέσαμε να μπούμε μέσα , δεν χάσαμε την ευκαιρία για να επανέλθουμε πιο γρήγορα στο πρόγραμμα μας .

Τηρούμε ευλαβικά τα μέτρα ασφαλείας με καθαρισμούς , αποστάσεις , χωρίς επαφή , φυσικό αερισμό του χώρου και δεν κάνουμε προς το παρόν χρήση των αποδυτηρίων μας για τον περιορισμό του συνωστισμού…

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ

 

Διεύθυνση: Λεωφόρος Αθηνών 88 Λουτράκι (Εναντι δημοτικού σταδίου)

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 697 709 0148