Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

- Advertisement -

“Πρόσκληση σε τακτική δια περιφοράς συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής”.

Σας καλούμε να συμμετέχετε σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής, η οποία θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σύμφωνα με την από 11/03/2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/11-3-2020 τεύχος Α΄), την 16η Ιουνίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 (χρόνος έναρξης) έως 13:30 (χρόνος λήξης), για συζήτηση και λήψη Απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.Γνωμοδότηση επί της υπ’ αριθμ. 20/2020 μελέτης της Δ.Τ.Υ. του Δήμου “Ανάπλαση Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου (Α’ Φάση)”.

2.Γνωμοδότηση επί των προδιαγραφών των πρόχειρων κατασκευών στην Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 20/2020 μελέτη.

3.Εισήγηση στο Δ.Σ. περί των προτεινόμενων χώρων παραχώρησης απλής χρήσης αιγιαλού & παραλίας, ειδικά για παραχώρηση με δημοπρασία, στον Δήμο μας έως και 31/12/2020.

4.Χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης υπαίθριου παιδότοπου ως αμιγούς επιχείρησης, σε οριοθετημένο μη κοινόχρηστο χώρο στο Ο.Τ. 222 στο Λουτράκι.

5.Εισήγηση στο Δ.Σ. περί έγκρισης ή μη εισόδου – εξόδου οχημάτων επί πρωτεύουσας επαρχιακής οδού στις εγκαταστάσεις της εταιρείας NATURA ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ Α.Ε., στο Ο.Τ. 389 εντός επέκτασης σχεδίου πόλεως Λουτρακίου.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε, κατά το τεθέν χρονικό διάστημα, με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (αποστολή στο e-mail: a.skaza@loutraki.gr) για τη συμμετοχή σας στην παρούσα συνεδρίαση καθώς και για την ψήφο σας επί των ανωτέρω θεμάτων.
Συνημμένα σας αποστέλλουμε τις σχετικές εισηγήσεις καθώς και το αρχείο “Ψηφοφορία”, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά προς διευκόλυνσή σας, επιστρέφοντάς το συμπληρωμένο στο ανωτέρω email.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Ο Πρόεδρος
1.Συμβούλια Κοινοτήτων
2.Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου
Σακελλαρίου Αναστάσιος
Αντιδήμαρχος

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυρία Χαρά τα σχόλια δεν είναι υβριστικά.
    Αφού δεν θέλετε να σχολιάζουμε κλείστε τα.
    Είναι γεγονός πάντως πως ποιότητα και Τάσος δεν ταιριάζει.
    Έχετε ευθύνη και εσείς για την μη κριτικη

  2. Ο φίλος φίλη 1909, μας είπατε για το Τάσο, για πέστε μας εσείς ποιον θεωρητε “ποιότητα” να δούμε. Μπορεί να έχετε και δίκιο. 🤔🤔🤔Ρε θα μας τα κάνουν τανάλια τα νεύρα μια τετραετία. Δεν θέλω να γίνομαι κακός ρε αδερφέ αλλά κάποιος σαν εμένα που μέσω του μπλοκ μπορώ να ενημερωθώ για τα νέα του τόπου και βλέπω κάθε μέρα αυτή την γκρίνια την φαγωμάρα για τον έναν κσι τον άλλον εκνευρίζομαι. Δεν μπορεί ρε αδερφέ όλοι αυτοί που ψήφισαν την τωρινή Δημαρχεια να έχουν λάθος ή συμφέροντα η ότι άλλο εσύ νομίζεις. Μήπως λέω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο να το δοκιμάσουμε? Καλησπέρα και το μπλοκ είναι αντικειμενικο και τα περνάει όλα εκτός ύβρεις

  3. Αδελφέ 18.48, μην τον μπλέκεις αυτόν που κατονόμασες με το όνομα του καράφλα που θέλει να μας παρουσιάζεται εδώ. Είναι άλλο ανέκδοτο αυτός. Άλλου παπά Ευαγγέλιο, που λέμε. Είναι από άλλο παραμύθι ο λεγάμενος.

  4. Γιατί ρε αδερφε δεν έχω δίκιο για την φαγωμάρα και την γκρίνια !Απο τότε που διαβάζω εδώ στο μπλοκ τα ίδια !Ο Γκιωνης ο Λογοθετης ο Κοντός ο Παντελαιου και αυτά ακούς να βρίζει ο ένας τον άλλον και κριτικάρετε όλοι εσεις κρυμμένη πίσω από το λαπτοπ ανωνυμα βεβαίως βεβαίως !Να τα πάτε να τα πείτε μπροστά τους αυτά που γράφετε εδώ μέσα για τον καθένα και κάθε μια!!Ασε με να είμαι ανίδεος εγώ !!

  5. Αλήθεια αδελφέ 10:25, θα μπορούσες ποτέ να περιμένεις χαΐρι και προκοπή από δαύτον; Ψόφια πράγματα. Ναυάγιο ζωής!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog