Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόταση Μαρίας Πρωτοπαππά: Δια ζώσης συνεδριάσεις για τα Τοπικά Συμβούλια

- Advertisement -

Κορονοϊός και η λειτουργία των Δημοτικών συμβουλίων των Κοινοτήτων .

Τα περιοριστικά μέτρα έχουν σχεδόν τελειώσει . Ήταν κατανοητός και αποδεκτός ο τρόπος διεξαγωγής Δημοτικών Συμβουλίων τόσο του Δήμου όσο και των Κοινοτήτων μέσω της χρήσης των ηλεκτρονικών μέσων.

Οι συνεδριάσεις γίνονταν και συνεχίζουν να γίνονται δια απομακρυσμένης διαχείρισης , τηλεδιάσκεψης . Αντίθετα με τις συνεδρίασης των τοπικών Συμβουλίων των οποίον οι συνεδριάσεις γίνονταν και εξακολουθούν να γίνονται δια περιφοράς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Στην περίπτωση των συνεδριάσεων των Δ.Σ των Κοινοτήτων οι αίθουσες των Δημοτικών Συμβουλίων ανά Δημοτικό Διαμέρισμα είναι επαρκέστατες ως προς τα τετραγωνικά μέτρα για να φιλοξενήσουν τα μέλη των Δ.Σ τηρώντας τις υγειονομικές διατάξεις .

Δεν είναι λογικό και πρέπων να εξακολουθούν να λαμβάνονται ακόμα αποφάσεις περισσότερο η λιγότερο σοβαρές δια περιφοράς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .

Για τον λόγο αυτόν εμείς καλούμε τη δημοτική αρχή να επαναφέρει στην κανονικότητα και την ομαλή λειτουργία των Δημοτικών Συμβουλίων των κοινοτήτων με τις δια ζώσης συνεδριάσεις .

 

Δελτίο τύπου
ΔΥΝΑΜΗ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

- Advertisement -

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. γιατι καλε τοση ανυπομονισια για την αιθουσα; λες κ ερχοταν ποτε στην ωρα της .παντα 1 και ωρα μετα πηγαινε ..για τις εντυπωσεις .

  2. Το όνομα του σχηματισμού, όλα τα λεφτά. Πολύ αστείο που έχει μέσα το όνομα δημιουργία. Ένας σχηματισμός που όντως δημιουργει: έριδες, αντιπαλότητες, μίση, διενέξεις, πάθη, ίντριγκες. Και η αυτοκράτωρ όλων αυτών, φυσικά η Μαρία.

  3. Γιατί τόση εμμονή με την Μαρία; Καλέ; ΆλλοιΔιοικούν τον τόπο αυτό Να κάνεις κριτικήΣτους αμόρφωτους και ανάξιουςΤους ξέρεις έτσι δεν είναι αλλιώς να στους Πούμε τέτοια πρόσωπα μην πάνε χαμενα

  4. Έγραψα το σχόλιο αλλά δεν πέρασε. Ρώτησα αν στην λίστα με τους αμόρφωτους και ανάξιους πρέπει να προσθέσουμε και τους βολεμένους, ευεργετημένους, καλοφαγωμένους για να κάνουμε μια ολοκληρωμένη κριτική. Καί αναφέρομαι σε όσους γαμπρούς λάμβαναν χιλιάρικα με συνεχείς απευθείας αναθέσεις έργων από κάποια τέως αντιδήμαρχο σε κάποια άλλη θητεία. Λοιπόν τι λες;

  5. Βρε καλέ αυτούς που είχε η κυρία Πρωτοπαππα στους συνδιασμους από που τα έχουν τα πτυχία? Από Οξφόρδη Κέμπριτζ Χάρβαρντ η Μασαχουσέτης 😜Η κυρία Μαρία έκανε το λαθος με αυτούς που έβαλε στον συνδιασμο και συνεχίζει να κάνει λάθος με την συμπεριφορά της. Αυτό μεταφράζεται ότι θα πάει έτσι όλη η τετραετια και ο Γκιωνης θα βγαίνει δήμαρχος όσες φορές το θελήσει στο μέλλον. Μην το κουράζουμε και αν θέλουν να σώσουν τον τόπο να βοηθήσουν τον δήμαρχο και να μην τρωγονται. Περισσότερο έργο από όλους και λιγότερα λόγια και μουρμουρες. Όλοι μαζί μπορούμε ποτέ θα το καταλάβετε. ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΣΑΣ

  6. Αφου λοιπον εκανες μια ολοκληρωμενη
    Κριτικη συμφωνω .Οτι προσθεσες τους
    Τεμπεληδες βολεμενους κ.λ.π Οπως
    Ειπες για τις αναθεσεις γαμπρων
    Ειναι πολλοι πιανεις δηλ ολο
    Το φασμα πρωην νυν εξακολουθουν
    Να γινονται αρα εχω δικιο

  7. 13,22 δυστυχώς και ο δικός σας δημαρχος κάνει αναθέσεις και δίνει δουλειές στα δικά του άτομα… ΆΣΕ που χωρίς να ελέγχει κρατάει σε δουλειές αν αξιόπιστους αφήστε την κύρια ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ και ασχολειθειτε με τους δικούς σας.

  8. 19:31, η απάντηση σου στο σχόλιο για τα παχιά χρήματα που λάμβανε με απευθείας αναθέσεις κάποιος γαμπρούλης κάποιας αντιδημάρχου είναι: αφειστε την και ασχοληθείτε με τους δικούς σας. Ας μας επιστρέψει ο γαμπρός της τα λεφτά μας από τα δημοτικά τέλη που εμείς πληρώναμε για να βαρυστομαχιαζει αυτός και θα ασχοληθούμε. Είσαι τρελός? Θα καλύψουμε τα μάτια μας σε μίζες και ρεμούλες? Ποτέ.

  9. Ενώ Αντρέα ο Γκιώνης έχει τον Παντελεου
    Τον Περρα τον Σάκη τι να πω Προσωπικά
    Δεν μου λένε κάτι τα πτυχία καλά μεν
    Αλλά για τον δήμο του Λουτρακίου θέλει άτομα
    Αξία εργατικά Ο Παύλου είχε άτομο που δεν είχε
    Πτυχίο αλλά είχε παιδεία στην κοινωνία και
    Πρόσφερε έργο τέτοιους θέλουμε ούτε γιατρούς ούτε
    Δικηγορους

  10. 14,22 δεν χρειάζεται να πάρουν θέση φίλε/φίλη. Πήρε για αυτούς ο μι.φι. υπέδειξε ο άνθρωπος τα ντοκουμέντα, τα επίσημα έγγραφα αυτών των απευθείας αναθέσεων στον γαμπρό της αντιδημάρχου οικονομικών. Οπότε τους έκλεισε τα στόματα. Τι να πουν οι ίδιοι τώρα; Τα κάλαντα να πουν μπας και βγάλουν κανένα φράγκο.

  11. Βρε αδερφέ εσύ έγραψες για αμορφωτιυς και αναξιους γιατί σε χαλάει που είπα για πτυχίο. Μεράκι και αγάπη για τον τόπο σίγουρα χρειάζεται περισσότερο από το πτυχίο. Τέλος πάντων άστο όταν είναι η ώρα θα κριθούν και οι μεν και οι δε. Καλημέρα και λιγότερη κακία και μουρμούρα θα βοηθήσει τον τόπο μας

  12. Μαρία, η ομορφιά του πολιτικού σου λόγου και η πολιτική σου εμπειρία από τόσες δεκαετίες καθήμενη στα δημοτικά έδρανα είναι αξιοζήλευτα. Σαν να λέμε ο θηλυκός Ελευθέριος Βενιζέλος του δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγ. Θεοδώρων. Σίδερο στη μέση σου και καλή λευτεριά.

  13. Φίλε μου ευχαριστώ που μου δίνεις την ευκαιρία να διευκρινίσω: η αυτοκράτωρ έχει την έννοια του ότι αυτή παρουσιάζεται ως αρχηγός της δυνάμεως δημιουργίας (εριδων, ιντριγκων, διαμάχης, μίσους, δολοπλοκιων κλπ) , αφού δήλωσε μόνη της πως ήταν μια απλη γλάστρα, αλλά πίσω της ο κινητήριος μοχλος, οπως βλεπω, είναι ο Κοντός. Καλά, ο Πέτρου είναι ο σκύλος για να φωνασκει, τίποτε παραπάνω. Ενώ ο Κοντός είναι ο κινων τα νήματα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog