Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κώστας Παντελέου : Mικρές παρεμβάσεις στο παραλιακό μέτωπο Λουτρακίου (εικόνες)

- Advertisement -

Σύμφωνα με τις εξαγγελίες του Περιφερειάρχη κ. Νίκα προχωρά η διαδικασία για τη δημοπράτηση του έργου της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου του Λουτρακίου.

Ο αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, κύριος Κώστας Παντελέου δήλωσε στο loutrakiblog.gr

“Κάναμε μικρές παρεμβάσεις στην παραλία, ασπρίζοντας τα πεζοδρόμια, καθαρίζοντας την παραλία, βάφοντας τα κάγκελα και στρώνοντας με τσιμέντο όσες πλάκες έχουν σπάσει. Είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η διαδικασία δημοπράτησης του έργου της ανάπλασης που όλοι περιμένουμε διακαώς . Αυτή τη στιγμή με μικρές παρεμβάσεις προσπαθούμε να ευπρεπίσουμε την παραλία μας. “

 

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εδω κ χρονια τα ιδια χαλια το παραλιακο μετωπο …η βιτρινα της πολης .ενα πεζοδρομιο με σπασμενα πλακακια .Το παρκο χμμμ …σταθερα αδιαφορο καλα που υπαρχουν τα δεντρα απο μονα τους κ το ομορφαινουν .5 χρονια ιδια δημ αρχη .Τι εκανε; Τιποτε για να πεις “ουαουυυυ το εχουν κανει κουκλα”το Λουτρακι .

  2. Να έχεις μάτια να βλέπεις για να μην σκοτωθεις. Δεν μπορεί να τα κάνει όλα με τη μια, αλλά βλέπεις πως δεν αδιαφορεί για τον δήμο ο άνθρωπος. Δεν είναι από τους αντιδημάρχους που κάνουν απευθείας αναθέσεις σειράς έργων σε γαμπρούληδες για να τρωνε και να πίνουν στην υγεία των κορόιδων δημοτών. Όπου αναθετει δουλειές, έχουμε και αποτελέσματα.

  3. Ότι και νά γίνει στο παραλιακό μέτωπο του Λουτρακίου, καλοδεχουμενο, αλλά φαντάζει λίγο στην πρώτη λουτρόπολη τής χώρας!

  4. Καλά φιάχτε πρώτα καμιά πλάκα μην σκοτωθούμε στην παραλιά και αφήστε τα μεγάλα λόγια. Είστε τόσα χρόνια στον δήμο και να αλλάξετε 30 πλάκες στην παραλία δεν μπορείτε.

  5. Οι πληροφορίες μου λένε, πως οι δουλίτσες έγιναν σε συνεργασία τεχνικής υπηρεσίας-λιμενικού ταμείου.Είδα ότι μαζεύτηκαν και οι τουαλέτες. Ήρεμα κι αθόρυβα, χωρίς πολλά-πολλά. Εύγε!

  6. 19,07 να κοιτάς τα μούτρα σου που θα μου πεις να έχω ανοιχτά τα μάτια μου… Με τέτοια έργα θα πάτε μπροστά; Και υπόψιν δεν έχω γαμπρό όταν αποκτήσω θα έρθω να μου τον βάλετε λαθραία σε καμία δουλειά.. Τεμπέληδες και χαραμοφαιδες.

  7. Πλήρης ξεφτίλα. Δεν έχουν καταλάβει ακόμα σε ποιόν Δήμο έχουν την ευθύνη να διοικούν.Νομίζουν ότι με μπογιά πάνω στη σκουριά εξαφανίζουν το πρόβλημα. Ούτε καν ματσακόνι που έκανε παλιά ο Σταύρακας. ΤΡΟΜΑΡΑ τους (μας).

  8. Για να φαίνεται ότι γίνεται έργο έτσι για τα μάτια του κοσμου…. Διαιτολόγο θα χρειαστείτε μετά από όσα έχετε φάει… Θα σκάσετε.

  9. Αφήστε νά κάνουν έργω ρεεε.μεσα στην μιζέρια ησαστε νά σηκώνεται και λίγο τά πόδια για νά μήν πέφτετε πού τα σέρνεται

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog