Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ευχές του Γιώργου Ψυχογιού στους μαθητές για τις πανελλήνιες εξετάσεις

- Advertisement -

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που σήμερα ρίχνονται στη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων! Μια δύσκολη δοκιμασία μέσα σε μια πρωτόγνωρη χρονιά.

Ένας αγώνας μέσα στους πολλούς που έχουν ήδη δώσει και θα κληθούν να δώσουν τα παιδιά μας. Ένα αγώνας κρίσιμος, όχι όμως χωρίς αύριο, όχι τελικός. Η ζωή, εξάλλου, είναι μαραθώνιος και έχει πολλές στροφές.

Γι αυτό δώστε τη μάχη σας με επιμονή και συγκέντρωση για να τα καταφέρετε, αλλά να θυμάστε ότι δεν τελειώνει τίποτα εδώ!

Το σημαντικό πάντα είναι να διεκδικείτε πάντα αυτό που σας εκφράζει και σας κάνει ολοκληρωμένους ανθρώπους με συλλογικότητα και αξιοπρέπεια, ακόμα κι αν είναι απέναντι στα κοινωνικά στερεότυπα.

Εμείς οι υπόλοιποι έχουμε υποχρέωση να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για μια κοινωνία και μια πολιτεία στα μέτρα της νέας γενιάς που έρχεται δυναμικά μέσα από την δεκαετία της κρίσης.

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη μέχρι το τέλος!

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πολύ δραστήριος μας έγινε τελευταία. Τον λούζει κρύος ιδρώτας και βλέπει εφιάλτες περί μη επανεκλογής του. Αλλά αυτό δεν θα είναι εφιάλτες και σενάριο, αλλά βέβαιη πραγματικότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog