Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του ψευτογιατρού που ευθύνεται για το θάνατο τριών ανθρώπων

- Advertisement -

Στην δημοσιότητα δόθηκαν με εντολή εισαγγελέα τα στοιχεία του 47χρονου ο οποίος εμφανιζόταν ως γιατρός και μαζί με την σύζυγό του εξαπατούσαν άρρωστους ανθρώπους και τις οικογένειές τους. Ο άνθρωπος αυτός δήλωνε επίσης πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας και πράκτορας της CIA.

 

Το πρόσωπο και το πραγματικό όνομα του 47χρονου ο οποίος παρίστανε τον γιατρό και εμφανιζόταν με το ψευδώνυμο Νίκος Κοντός, δημοσιοποιήθηκε σήμερα με εντολή της εισαγγελίας Πρωτοδικών. Πρόκειται για τον Νικόλαο Κοντοστάθη του Ελευθερίου και της Ελένης με ημερομηνία γέννησης στις 8-2-1973 στα Λιόσια Αττικής.

 

 

 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορούμενου, στη διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος και άλλων θυμάτων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

 

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής στα τηλέφωνα 210-6476183, 210-6476187 και 210-6411111, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

Η διάταξη για τη γνωστοποίηση των στοιχείων του 47χρονου που παρίστανε τον γιατρό, εμφανιζόμενος ως Νίκος Κοντός, εκδόθηκε μετά την δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του συλληφθέντα, ώστε να ενημερωθεί το κοινό και να προσέλθουν στις αρχές πολίτες που απευθύνθηκαν σε αυτόν για ζητήματα υγείας.

 

Ο 47χρονος συνελήφθη μετά από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του και πλέον είναι αντιμέτωπος με σοβαρότατες κατηγορίες που αφορούν ανθρωποκτονία κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος και απάτη, ενώ οι αρχές αναζητούν συνεργάτες του.

 

Η δράση του δήθεν ειδικού ογκολόγου, τέθηκε στο στόχαστρο των αρχών τον περασμένο Νοέμβριο μετά από καταγγελίες αλλά και μηνύσεις των γονιών δύο ανήλικων καρκινοπαθών παιδιών 14 και 16 ετών που πέθαναν καθώς ο 47χρονος είχε πείσει τους οικείους τους να διακόψουν την θεραπευτική αγωγή που λάμβαναν για σοβαρές ασθένειες που αντιμετώπιζαν. Στην πορεία, στα θύματα του προσποιούμενου τον ειδικό επιστήμονα, που επικαλούνταν σπουδές σε Αμερική και Ελβετία, προστέθηκε ένας ακόμη 78χρονος ασθενής που πέθανε ενόσω τον είχε “αναλάβει” ο 47χρονος. Ο “επιστήμονας” προσέγγιζε “βαριές” περιπτώσεις ασθενών και υποσχόμενος ίαση τους έπειθε να σταματούν τις θεραπείες τους, παρέχοντας “εξελιγμένα” φάρμακα, που όπως αποδείχθηκε περιείχαν μεταξύ άλλων δραστικές ουσίες κάνναβης.

 

Των επισταμένων ερευνών που γίνονταν όλο το προηγούμενο διάστημα για τον εντοπισμό του δράστη, καθώς εμφανιζόταν με άλλο όνομα, επόπτευε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βαγγέλης Ιωαννίδης λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης που αφορά την υγεία και την ζωή ασθενών με βαριές ή ανίατες ασθένειες που προσέγγιζε ο κατηγορούμενος.

 

Σύμφωνα με στοιχεία που περιλαμβάνονται στην δικογραφία, φαίνεται πως ο “γιατρός” έχει καταφέρει να αποσπάσει από τις οικογένειες των -γνωστών στις αρχές- θυμάτων του ποσό που υπερβαίνει τις 53 χιλιάδες ευρώ, ενώ βασικό ρόλο στην όλη δράση του 47χρονου φαίνεται να έχει η σύζυγος του η οποία εμφανιζόταν ως γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας.

 

Στο στόχαστρο των ερευνών των αρχών, πλην της συζύγου του κατηγορουμένου, έχουν τεθεί και δύο γιατροί οι οποίοι ωστόσο, σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, δεν αποκλείεται να εξαπατήθηκαν και αυτοί από τον κατηγορούμενο.

 

Η υπόθεση της αποκάλυψης των στοιχείων του δήθεν γιατρού, φαίνεται να επιταχύνθηκε όταν κινητοποιήθηκε γιατρός από τον οποίο ζήτησε να μπει μαζί του στο χειρουργείο ασθενούς που είχε “αναλάβει”. Εκεί φαίνεται να πρόδωσε τον 47χρονο ότι δεν ήξερε να αποστειρώνει τα χέρια του πριν την επέμβαση.

 

Είχε εξαπατήσει μέχρι και γιατρούς

 

Μέχρι και γιατρούς είχε εξαπατήσει με τις δήθεν επιστημονικές του γνώσεις, ο 47χρονος ψευτογιατρός.

 

Εμφανιζόταν ως πιστός Χριστιανός και άνθρωπος της Εκκλησίας, προσεγγίζοντας τα θύματα του σε μοναστήρια, όπου κατέφευγαν οι ίδιοι ή οι συγγενείς τους για να ζητήσουν, ως ύστατη ελπίδα, βοήθεια από τον Θεό, και τους έπειθε να ακολουθήσουν τις οδηγίες του και τα «μαντζούνια» που τους πρότεινε για να θεραπευτούν.

 

Όταν συνελήφθη ο 47χρονος, διαπιστώθηκε πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που κατηγορείται για απάτη σε βάρος του επιχειρηματία, από τον οποίο φέρεται ότι απέσπασε 55.000.000 ευρώ από το 2004 έως το 2009, υπόθεση που έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, ενώ είχε βγει και απαγόρευση εξόδου από την χώρα σε βάρος του.

 

Εκείνο που εξέπληξε τους αστυνομικούς κατά την εξέλιξη της έρευνας, είναι ότι είχε πείσει γιατρούς πως είναι συνάδελφος τους και διέθεταν το ιατρείο τους για συνεξετάζουν ασθενείς. Κάποιοι από αυτούς κλήθηκαν να καταθέσουν στην Ασφάλεια και έμειναν άναυδοι όταν πληροφορήθηκαν περί τίνος επρόκειτο.

 

Δυο γιατροί κατηγορούνται για συνέργεια – Η σύζυγος «κόρη εφοπλιστή»

 

Δύο γιατροί, κατηγορούνται για συνέργεια στις απάτες, καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης, γνώριζαν την πλαστοπροσωπία του 47χρονου, ενώ για τον ίδιο λόγο κατηγορείται και η σύζυγος του συλληφθέντος η οποία εμφανιζόταν ως κόρη εφοπλιστή. Και οι τρεις δεν συνελήφθησαν λόγω παρελεύσεως του αυτοφώρου, καθώς το αδίκημα είναι πλημμέλημα, αλλά συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία.

 

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονίες και άλλα αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα και παραπέμφθηκε στον ανακριτή.

 

Επειδή το μέγεθος της δράσης του συλληφθέντα δεν έχει ακόμα υπολογιστεί και εκτιμάται ότι εμπλέκεται σε πολύ περισσότερες ενέργειες από αυτές που έχουν διαλευκανθεί, από την ΕΛ.ΑΣ ζητήθηκε άδεια για την δημοσιοποίηση των στοιχείων του, προκειμένου να εντοπιστούν και άλλα θύματα του.

 

Χρησιμοποιούσε μέχρι και τον Σουμάχερ

 

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα λέει ο πατέρας ενός από τα θύματα του γιατρού “μαϊμού” για τον τρόπο που δρούσε και εξαπατούσε όλο τον κόσμο. Ο πατέρας μίλησε στο Open και αναφέρθηκε για το πως έπεσε στην πλεκτάνη που του έστειλε ο 47χρονος γιατρός “μαϊμού”

 

Όπως αποκαλύπτει “μας τον είχα συστήσει μέσω της εκκλησίας, από κει και πέρα έγινε η γνωριμία. Η αλήθεια είναι ότι τον πιστέψαμε, πρώτον γιατί συστήθηκε με τεράστιες σπουδές από Αμερική, Νέα Υόρκη, έχει και προφίλ στο Linkedin. Ότι ήταν τότε στο ατύχημα του Σουμάχερ, ήταν στην κλινική που δούλευε αυτός στην Ελβετία. Που παρουσίαζε αυτός ότι δούλευε. Εκεί που ήταν ο Σουμάχερ, με μεγάλες προσωπικότητες της χώρας που πήγαιναν στην Ελβετία για καλλωπισμό, για θεραπείες διάφορες τέλος πάντων γιατί ήταν πανάκριβο κέντρο”.

 

Στη συνέχεια ο πατέρας ανέφερε πως “ εγώ δεν έψαχνα εναλλακτική θεραπεία. Εμείς είχαμε τους γιατρούς μας. Και μου παρουσιάστηκε σαν γιατρός. Ο γιατρός στο Παίδων, ο παιδονευροχειρούργος, ο παιδοογκολόγος ο οποίος έχει ασχοληθεί με το θέμα, ότι η θεραπεία είναι ένα βήμα πριν την έγκριση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Φαρμάκων.

 

Την θεραπεία (άλλαξε). Δηλαδή εκεί που έπαιρνε την “άλφα” θεραπεία μέχρι τώρα, λέει “ο,τι παίρνατε μέχρι τώρα είναι άχρηστο, πάμε στη θεραπεία τη δικιά μου, με διάφορα σκευάσματα και τα λοιπά και σας υπόσχομαι πλήρη ίαση. Ούτε καν δηλαδή, πάμε και βλέπουμε. Είναι η θεραπεία της πλήρους ίασης”.

 

Σε ερώτηση για το τι χορηγούσε στο παιδί τόνισε πως “ όχι. Τα παρασκευάσματα ήταν στην Ελβετία. Από εκεί έρχονταν. Οι συναντήσεις μας γίνονταν σε μεγάλα διαγνωστικά κέντρα των Αθηνών. Μας έκλεινε ραντεβού”.

 

“Δηλαδή αυτός έκλεινε ραντεβού να κάνουμε μαγνητική και πηγαίναμε εμείς εκεί πέρα και ερχόταν και αυτός. Τον ζητούσαν άλλοι γιατροί. Σε συζητήσεις με άλλους γιατρούς έλεγαν “ βέβαια δεν υπάρχει άλλος γιατρός σαν και αυτόν”…

 

«Κολλητός» του Μπους και με χέρια βαμμένα με αίμα

 

Πράκτορας της CIA με… ειδικότητα στα δορυφορικά συστήματα και τις “μαύρες αποστολές” σε επικίνδυνα μέρη της Γης, ειδικός παθολόγος και ερευνητής βιοϊατρικής, ακόμα και άγιος πνευματικός από το Άγιο Όρος.

 

Ο αδίστακτος υποτιθέμενος γιατρός “Νίκος Κόντος”, όπως ήταν το fake όνομα του απατεώνα, έχει πλούσια δράση στο “παλ μαρέ” του, καθώς είναι από παλιά γνωστός στις Αστυνομικές Αρχές της χώρας.

 

“Μαϊμού” γιατρός εδώ και 20 χρόνια

 

Η δράση του συγκεκριμένου αδίστακτου προσώπου που μπροστά στα χρήματα και το εύκολο κέρδος δεν δίστασε να σκοτώσει δυο παιδιά κι έναν άνδρα 76 ετών, ξεκινά από τις αρχές του 2000, όπου δειλά δειλά έχτισε την καριέρα του στον τομέα της απάτης.

 

Ο 47χρονος στήνει την πρώτη του μεγάλη απάτη λίγο πριν τα μέσα της δεκαετία του 2000, όταν αρχίζει να κυκλοφορεί στα καλά στέκια της πόλης, εμφανιζόμενος ως Ελληνοαμερικανικός, ο οποίος είχε φτάσει στα ύπατα αξιώματα της CIA και μάλιστα ήταν ειδικός στις “μαύρες αποστολές”, τις μη καταγεγραμμένες και αναγνωρίσιμες δηλαδή, αλλά και ειδικός στα δορυφορικά συστήματα παρακολούθησης.

 

Μάλιστα είχε φτάσει στο σημείο να αυτοδιαφημίζεται ως κολλητός της οικογένειας… Μπους. Χαρακτηριστικό το επεισόδιο που μετέφερε στο Newsit άνθρωπος που είχε βρεθεί μπροστά σ’ ένα από τα σόου, που έστηνε εκείνη την εποχή ο 47χρονος, όταν βρίσκονταν στα μεγάλα σαλόνια της Αθήνας.

 

Εκεί χτυπούσε ξαφνικά το τηλέφωνο του: “…Και μας έδειχνε την οθόνη όπου ανέγραφε στα αγγλικά το όνομα του πρόεδρου Τζορτζ Μπους. Απαντούσε στην κλήση σε άπταιστα Αμερικάνικα και μάλιστα με προφορά και μιλούσε δήθεν με τον πρόεδρο των ΗΠΑ σαν να έχουν μεγαλώσει στην ίδια γειτονιά. Κάτι σαν παιδικοί φίλοι ένα πράγμα”, λέει χαρακτηριστικά στο Newsit.gr ο αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, οποίος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του.

 

Σε πάρτι… ψάρευε θύματα

 

Σ’ ένα από αυτά τα πάρτι σε παραλιακή βίλα της Αττικής, ο παμπόνηρος Νίκος Κόντος κατάφερε να προσεγγίσει και να “δαγκώσει” τελικά, ένα από τα πιο βαριά ονόματα της επιχειρηματικής ζωής του τόπου.

 

Ο 47χρονος πρώην “υψηλόβαθμος πράκτορας της CIA” “έψησε” τον πασίγνωστο Έλληνα επιχειρηματία, πως μπορούν να κάνουν δουλειές με συστήματα δορυφορικής παρακολούθησης και βέβαια απευθείας με την οικογένεια Μπους και όχι μόνο.

 

Ο απίστευτος αυτός τύπος, έφτασε στο σημείο να ταξιδέψει ακόμα και στην Ν. Υόρκη με τον Έλληνα επιχειρηματία, όπου του έκλεινε διάφορα ραντεβού με δήθεν υψηλόβαθμα στελέχη της CIA, αλλά και τις τότε Αμερικανικής κυβέρνησης προκειμένου να πάρουν την δουλειά με τα δορυφορικά συστήματα.

 

Το σατανικό σχέδιο του 47χρονου δεν σταμάτησε εκεί

 

Μαζί με τον πασίγνωστο επιχειρηματία ταξίδεψαν ακόμα και στην Κίνα, προκειμένου να κλείσουν και εκεί δουλειές με στελέχη της Κινεζικής Κυβέρνησης.

 

Όλη αυτή η απάτη, στοίχισε στον Έλληνα επιχειρηματία μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, τα οποία βέβαια τσέπωνε ο απατεώνας ο οποίος μάλιστα έφτιαξε βίλα με πισίνα στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου.

 

Η υπόθεση είχε φτάσει στα δικαστήρια, έπειτα από μήνυση που είχε κατάθεση ο επιχειρηματίας, με αποτέλεσμα να επιβληθούν το 2011 περιοριστικοί όροι στον αδίστακτο απατεώνα.

 

newsit.gr

- Advertisement -

41 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Tο πιο ωραιο ειναι οτι αυτος ο απατεωνας “γιατρος” εξαπατησε και εφαγε λεφτα απο τον αλλο απατεωνα τον Κοντομηνα, ο οποιος με την σειρα του ειχε πριν πολλα πολλα χρονια εξαπατησει κατι “μαυρους” στην Νοτια Αφρικη, τρωγοντας τα χρηματα τους και κατοπιν με αυτα τα κλεμενα βαλαντια και οχι μονο αρχισε σιγα σιγα να κτιζει την δικια του “αυτοκρατορια” στην Ελλαδιτσα.

  2. “Κλεμενα βαλαντια”. “Εκλεψα” και εγω στον πρωτο μου σχολιασμο το 1 απο τα 2 “μ” της λεξεως “κλεμμενα”. Η αλλιως αυτο και μονο δειχνει οτι δεν θελω να εχω την παραμικρη- ουτε εστω… ορθογραφικα- σχεση με την συγκεκριμενη λεξη!

  3. Eνώ ο κύριος εξ Ουαλίας, αγαπητέ κύριε Τάκη, μία μόνο ελληνική λέξη να πετύχει ορθογραφημένη, θα πρέπει να κρούουν όλες μαζί οι καμπάνες του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα. Αλλά παραμένουν σιωπηρές. Για ολόκληρη πρόταση ούτε λόγος να γίνεται. Το θέμα δε παράγραφος είναι επιστημονική φαντασία. Με εκτίμηση, Αθανάσιος Κ.

  4. Ενταξη ειναι καλος, εξυπνος και με αφθονο χιουμορ ανθρωπος ο φιλος μας ο Αντρεας, αγαπητε μου κυριε Θαναση. Αν εγω ο Τακης προσωπικα ζουσα επι 26 τοσα χρονια στην αλλοδαπη και στην ξενιτια, οχι να γραψω αλλα φοβαμαι οτι δεν θα μπορουσα να μιλησω ουτε καν τα Ελληνικα. Με πολυ εκτιμηση Παναγιωτης Κ.

  5. Ρε κομπλεξικε εγώ που κολλάω εδώ. Τι πρόβλημα έχεις ρε γελιε με εμενα. Είπα η έγραψα κάτι εγώ εδώ στο άρθρο και με αναφέρεις. Σου έχω πει ειδικά εσένα επειδή λες βλακειες μην με ξανσποιασεις στο στόμα σου. Κάνε μου την χάρη γιατί εσύ ειδικά δεν πρέπει να μιλάς. Έχω τον κάθε κομπλεξικό εδώ μέσα ότι γράφω είναι λάθος έχω κσι τους άλλους που γράφουν χωρίς να έχω σχολιάσει. Ποιος έχει το κόμπλεξ ήθελα να ήξερα

  6. Εντάξει ο φίλος μας ο Αντρεας είναι ένας καλός, έξυπνος και με το δικό του ξεχωριστό χιούμορ ανθρωπος, αγαπητέ μου κύριε Θανάση. Εάν εγώ ο Τάκης ζούσα επί 26 τόσα χρόνια στην αλλοδαπη και στην ξενιτιά, όχι απλα δεν θα έγραφα σωστα, αλλά πολύ φοβάμαι πως δεν θα μπορούσα να μιλήσω ούτε καν τα Ελληνικά. Με πολύ εκτίμηση, Παναγιώτης Κ.

    • Δίνω τα εύσημα στον κύρια/στην κυρία 17:19. Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ την παρατήρηση άσχετη με την ανάρτηση. Ίσα-ίσα τέτοιες παρατηρήσεις, για όσους επιθυμούν να τις ακολουθούν, ανεβάζουν το επίπεδο και την ποιότητα της ιστοσελίδος. Άντε πια, γιατί με αυτόν τον αλλοπρόσαλλο και παρλαπίπα κύριο Ουαλό θα ξεχάσουμε κι εμείς τα ελληνικά μας. Σας ευχαριστούμε, Αθανάσιος Κ.

  7. Άσχετο με την ανάρτηση!!!Κι επειδή μιλάτε για ορθογραφία κύριοι μου, η “πολύ εκτίμηση” δεν είναι σωστό. Όταν ακολουθεί θηλυκό ουσιαστικό γίνεται “πολλή” ενώ όταν ακολουθεί επίθετο ή άλλου γένους ουσιαστικό είναι “πολύ”. Για εμάς τουλάχιστον που μένουμε στην Ελλαδίτσα μας και δεν τα έχουμε ξεχάσει ακόμα!

  8. Επί του προκειμένου, εύχομαι η κοινωνία να απαλλαγεί δια παντώς από αυτόν τον εγκληματία που εκμεταλλευόταν τον ανθρώπινο πόνο. Επί της απαντήσεως του προσφιλούς κυρίου Παναγιώτη, έχω να σχολιάσω πως η ευπρέπειά σας και η όλη σας συμπεριφορά στην ιστιοσελίδα δεικνύουν μάλλον ακριβώς τα αντίθετα: πως εσείς και την γλώσσα μας θα κρατούσατε στο εξωτερικό, όσα χρόνια και να ζούσατε, και τις παραδόσεις μας θα τηρούσατε. Δεν νομίζω ότι μπορείτε να συγκριθείτε σε ο,τιδήποτε με έναν μακρυνό άνθρωπο που προσβάλλει τους πάντες εδώ, έναν άνθρωπο άνευ προσωπικότητος, τρόπων, καλλιεργείας, υποστάσεως. Επιτρέψατέ μου, απλώς εκφράζω την προσωπική μου γνώμη βάσει των όσων έχω διαπιστώσει εδώ. Ειδικά σε αθλητικά θέματα, ο περί ου ο λόγος αφηνιάζει. Εκεί εμφαίνεται ο αληθινός άνθρωπος, στο πως χειρίζεται τα διάφορα θέματα. Με σέβας, Αθανάσιος Κ.

  9. Σας ευχαριστω ειλικρινα για αυτες τις εγκωμιαστικες αναφορες σας προς στο προσωπο μου αγαπητε κυριε Θαναση. Δεν θεωρω τον εαυτο μου τοσο πολυ σπουδαιο και σημαντικο για τετοια ευσημα και να παλι που δεν απεφυγα το ορθογραφικο λαθος οπως πολυ ορθα και με διακριτικο τροπο με διορθωσε ο φιλος 17:19. Με ιδιαιτερη εκτιμηση Παναγιωτης Κ.

  10. Αγαπητέ κύριε Παναγιώτη, το ορθογραφικό λάθος δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την ευπρέπεια και κοσμιότητα που οπωσδήποτε διαθέτετε. Αλίμονο από τον άλλον “Ουαλό” σχολιαστή, που μόλις αναφερθούμε στα ελληνικά του θα απαντήσει με ύβρεις λες και δεν είναι οφθαλμοφανή τα φρικώδη λάθη του σε σύνταξη και γραμματική. Εσείς κοσμείτε το Λουτράκι μας με την παρουσία σας στα μέρη μας, ενώ εκείνος το κοσμεί δια της απουσίας του, ευτυχώς δι ημάς. Με σέβας, Αθανάσιος Κ.

  11. Τις κουτοπονηριές του και το ανάλογο ύφος του ας τα κρατήσει για την Ουαλία του. Ίσως μπερδεύει τα μέρη, διότι εδώ είμαστε Ελλάδα και Λουτράκι. Απαξιώ πλήρως να αποταθώ σε δεύτερο πρόσωπο, και απαξιώ διότι απλά δεν υπάρχει δεύτερο πρόσωπο… Αντιλαμβάνομαι ότι αυτό το τελευταίο θα είναι αδύνατον να το κατανοήσει, αλλά είμαι βέβαιος πως οι αναγνώστες θα το αντιληφθούν πλήρως. Είναι πασιφανές πως το Λουτράκι μας έχει και επίπεδο και ποιότητα και καλή αίσθηση του χιούμορ. Ίσως γιαυτό πήρε των ομματιών του κι έφυγε από εδώ, διότι όπως είναι, ζει, υφίσταται, δεν ταιριάζει σε τίποτε, δεν έχει κοινά με Λουτρακιώτες. Με σεβασμό προς τους επισκέπτες της ιστιοσελίδος, Αθανάσιος Κ.

  12. Αθαναση Αθαναση τι ομάδα είσαι ρε. 😝😝😝😝ΑΝ δεν μου πεις ομάδα δεν θα σου απαντήσω 😜😜😜Θανάση μπάνιο ξέρεις 😝😝

  13. Κύριε Αθανάσιε μεγάλη ιδέα έχετε για τον εαυτό σας .Αυτοδιοριστηκατε διορθωτής, των σχολίων , κοροϊδεύετε κάποιον για τα ορθογραφικά και συντακτικά του λάθη, μήπως κάνετε λιγο bullying….Το ιστιοσελιδος μάλλον σας ξέφυγε….

    • Πιθανώς δεν προλάβατε να διαβάσετε το 22:11 σχόλιό μου αγαπητέ, γιατί τότε θα κατανοούσατε πως δεν μέμφομαι τα ελληνικά, αλλά τους χλευασμούς, σαρκασμούς, επιθετικότητα, προκλητικότητα, αγαρμποσύνη και έλλειψη κοινωνικότητος κάποιου αντικοινωνικού ατόμου προς τους συνδημότες μου κι εμένα προσωπικά. Όπως βλέπετε, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να σας απαντήσω, όσο γράφετε στα όρια της ευπρεπείας και σας ευχαριστώ. Όσον αφορά το “ιστιοσελίδος”, δεν μου ξέφυγε, διότι εμείς διδαχτήκαμε την καθαρεύουσα. Σας εύχομαι καλό απόγευμα. Με εκτίμηση, Αθανάσιος Κ.

  14. Θα σε πετσοκοψει ο Αντρέας φιλαράκο εμείς που τον ξέρουμε εδώ στο μπλοκ σου λέμε λίγα μαζί του.. Και όπως λέει και ο λαός δεν ήξερες δεν ρώταγες. Το έχει κληρονομικό την τρέλα αν δεν το γνωρίζεις

    • Συγγνώμη ρε παιδιά, δεν ήξερα δεν ασχολιόμουν με όσα έγραφε. Άσε μην έχω και τύψεις συνειδήσεως μετά. Γιαυτό του λέω τώρα: ολυμπιακάρα πάντα. Ζήτω. Πάμε να διαλύσουμε τους Γούλβς. Ζήτω ο Μαρινάκης, ζήτω ο Σαλιαρέλης, ζήτω ο Κοσκωτάς, ζήτω ο Μπάρλος, ζήτω ο Νταϊφάς, ζήτω ο Κόκκαλης, ζήτω ο Τσουκαλάς και το Καραϊσκάκη!!!

      • 22:22. Ο αειμνηστος Λουκας Μπαρλος ηταν πρωην προεδρος της ΑΕΚ και μαλιστα απο τους πιο πετυχημενους στην ιστορια της.

  15. Κύριε Αθανάσιε και την καθαρεύουσα να διδαχθήκατε η ιστοσελίδα δεν μπορεί να γίνει ιστιοσελιδα με τίποτα …..όσο για το τι ακριβώς μεμφεσθε σας παραθέτω μέρος των σχολίων σας «λες και δεν είναι οφθαλμοφανή τα φρικώδη λάθη του σε σύνταξη και γραμματική».

    • Ποιους σαρκασμους ρε νούμερο. Σε είπα εγώ αξεστο σε είπα εγώ οντότητα σε είπα εγώ δεν με υπολογίζεις για λουτρακιωτη. Εσύ είσαι κακός άνθρωπος και καθαρεύουσα δημοτική να μιλάς βγάζεις το κόμπλεξ σου. Αν με πειράξεις και κυρίως με προσβάλεις θα γίνω επιθετικός. Αυτό μας έλειπε τώρα να μας κάνει τον έξυπνο ένας Αθανασης. Ρε νούμερο εγώ θέλω δέκα σαν εσένα και άλλους πέντε να σπρώχνουν. Καλά σου είπε και ένας άλλος δεν ήξερες δεν ρώταγες. Ετσι για την ιστορία γιατί φαινεσε λίγο μεγάλος ηλικιακά αφού είσαι λουτρακιωτης λογικά θα με ήξερες πριν φύγω για εξωτερικό. Για πες μου αν και εσύ δεν απαντάς σε ερώτησης. Αντε γειά τώρα με συχησες και δεν έχω πιει καφέ

  16. Ποιους σαρκασμους ρε νούμερο. Σε είπα εγώ αξεστο σε είπα εγώ οντότητα σε είπα εγώ δεν με υπολογίζεις για λουτρακιωτη. Εσύ είσαι κακός άνθρωπος και καθαρεύουσα δημοτική να μιλάς βγάζεις το κόμπλεξ σου. Αν με πειράξεις και κυρίως με προσβάλεις θα γίνω επιθετικός. Αυτό μας έλειπε τώρα να μας κάνει τον έξυπνο ένας Αθανασης. Ρε νούμερο εγώ θέλω δέκα σαν εσένα και άλλους πέντε να σπρώχνουν. Καλά σου είπε και ένας άλλος δεν ήξερες δεν ρώταγες. Ετσι για την ιστορία γιατί φαινεσε λίγο μεγάλος ηλικιακά αφού είσαι λουτρακιωτης λογικά θα με ήξερες πριν φύγω για εξωτερικό. Για πες μου αν και εσύ δεν απαντάς σε ερώτησης. Αντε γειά τώρα με συχησες και δεν έχω πιει καφέ

  17. Προτιμοτερο να αλληλοεκτιμομαστε και να αλληλοσεβομαστε απο το να αλληλοβριζομαστε και να αλληλοεξοντωμαστε διαρκως εδω στο μπλογκ σαν ανθρωποφαγοι. Φαινεται οτι καποιοι απο μας επιζητουν κι αλλο… “αιμα στην αρενα”!

  18. Έχετε απόλυτο δίκιο και σας εχαριστώ για την διόρθωση. Όσο για το τι ακριβώς μέμφομαι, να σας παραθέσω κι εγώ άλλο τμήμα της παρούσης αναρτήσεώς μου: «το ορθογραφικό λάθος δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την ευπρέπεια και κοσμιότητα». Αυτά λοιπόν το δύο αντιφτικά, εκ πρώτης όψεως, σχόλια δεν βρίσκετε πως έχουν κοινό παρονομαστή;

    • Με πρόλαβες κύριε Τάκη με τον Μπαρλο 👍Δυστυχώς εμένα λένε ότι δεν ξέρω να γράφω πώς το γράφω και τι καταλαβαίνουν οι άλλοι αλλά ποιος είναι μπερδεμένος φαινετε 🤔Το κακό με πολλούς εδώ μέσα είναι ότι έχουν καταλάβει με το μυαλό που έχουν ότι εγώ θέλω να μσλωνω να βρίζω σχολιαστές να κάνω άνω κάτω το μπλοκ. Τα ατιμα τα γραπτά μένουν και ότι έχει γραφτεί εδώ μέσα μπορεί άνετα καποιος να το βρει. Φίλε Τάκη ένα ελλατωμα που έχω είναι αν δω να μαλώνουν θα πάω να χωρησω! Ξέρεις όταν πας να χωρίσεις τρως τις ποιο πολλές! Αυτό έχει γίνει με μένα από το πρώτο σχόλιο που έγραψα πριν χρόνια στο μπλοκ. Αυτό έπαθα και “βαράνε” εμένα γιατί είμαι ο επώνυμος. Καλησπέρα σε όλους

  19. Με πρόλαβες κύριε Τάκη με τον Μπαρλο 👍Δυστυχώς εμένα λένε ότι δεν ξέρω να γράφω πώς το γράφω και τι καταλαβαίνουν οι άλλοι αλλά ποιος είναι μπερδεμένος φαινετε 🤔Το κακό με πολλούς εδώ μέσα είναι ότι έχουν καταλάβει με το μυαλό που έχουν ότι εγώ θέλω να μσλωνω να βρίζω σχολιαστές να κάνω άνω κάτω το μπλοκ. Τα ατιμα τα γραπτά μένουν και ότι έχει γραφτεί εδώ μέσα μπορεί άνετα καποιος να το βρει. Φίλε Τάκη ένα ελλατωμα που έχω είναι αν δω να μαλώνουν θα πάω να χωρησω! Ξέρεις όταν πας να χωρίσεις τρως τις ποιο πολλές! Αυτό έχει γίνει με μένα από το πρώτο σχόλιο που έγραψα πριν χρόνια στο μπλοκ. Αυτό έπαθα και “βαράνε” εμένα γιατί είμαι ο επώνυμος. Καλησπέρα σε όλους

  20. Τί λέει ρε ο άσχετος? Ο Νίκος Μπάρλος είναι στις ακαδημίες του ολυμπιακού στο μπάσκετ. 41 χρονών άνθρωπος είναι. Πω πωωωω, δηλώνει ολυμπιακός και δεν ξέρει ποιος είναι ο Μπάρλος. Εκτός κι αν δεν ασχολείται με το μπάσκετ γιατί εκεί τρώνε πράσινο γλεντοκόπημα κάθε χρόνο. Χρόνος μπαίνει, χρόνος βγαίνει. Ζήτω ο φίλος το ουάλι, ζήτω και ο τζανετάκος του ελληνικού μπάσκετ! Σύνελθε ρε φίλε ουαλέ. Δεν ξέρεις ποιοι είναι και ποιοι δεν είναι στην ένδοξη ομάδα του ολυμπιακού? Δεν αναφέρομαι ρε στον ολυμπιακό λουτρακίου, αλλα πειραιώς. Ρε συ που ταξιδευει το μυαλο σου? Στα fish and chips του Newport? Γεια και χαρά σου ουαλέ μαθουσάλα, είσαι κορυφή ρε!!!! Να μας πεις και πως θα ηταν καλα να ξαναλειτουργήσει το καζίνο. Εσένα θέλουμε για πρόεδρο του ολυμπιακού.😃

  21. Αγαπητε μου κυριε Θαναση εκτος απο την δεδομενη μορφωση και την παιδεια σας, διαπιστωνω οτι εχεται και μεγαλη ειλικρινια, ντομπροσυνη και γενναιοτητα μεσα σας, χαρισματα και αρετες σπανιες για πολλους απο εμας στις μερες μας. Θα ηθελα ομως λιγο να πεσουν οι τονοι της αντιπαραθεσης με τον φιλο μας τον Αντρεα και αυτη την παρακληση την απευθυνω και στους ΔΥΟ ΣΑΣ, γιατι τοσο εσεις κυριε Θαναση οσο και ο Αντρεας οσο συνεχιζετε μεταξυ σας αυτη την κατα την γνωμη μου αναιτια “πολεμικη”, απλα αδικειτε και οι δυο τον εαυτο σας. Με ιδιαιτερη εκτιμηση Παναγιωτης Κ.

  22. Αχ αυτες οι συνεπωνυμιες! Αγαπητε μου 21:51, δικό μου ήταν το λαθος και παρεσυρα σε αυτό και τον Αντρέα! Εξελαβα ατυχως οτι κανατε μνεια στον πρώην ιστορικό πρόεδρο της ΑΕΚ Λουκα Μπαρλο, ενω εσεις αναφεροσασταν στον αλλο τον Νικο Μπαρλο του μπασκετικου Ολυμπιακου και τον οποίο αυτον κυριο ούτε καν που τον ηξερα και τον μαθαινω απο εσας σημερα. Ετσι με το να μπέρδεψω τους 2 Μπαρλους μπέρδεψα εν συνεχεια και τον φίλο τον Αντρέα!

  23. Εσύ με τον Μπαρλο από τις πολλές φάπες που έχεις φάει από τον ολυμπιακό κάνεις κάτι κολωτουμπες σαν τον Μελισαννιδη! Βάζεις ονόματα προέδρων του ολυμπιακού και πετάς τον Μπαρλος και μετά μας λες για φροντιστες. Εντάξει εγώ σεν έχω μυαλό και με την λογική την δικιά σου έκανα λάθος ο Κυρ Τάκης που είπε και αυτός έκανε λάθος. Κύριε Τάκη δεν έλεγε για τον πρόεδρο της Αεκ αλλά συνονυμια. Πάντως ρε αδερφέ αν εσύ εισε βαζελος κσι ξέρεις τα ονόματα των φροντιστων της ομάδας του θρύλου σου βγάζω το καπέλο. ΥΓ κύριε Τάκη αν και έχω χίλια δικιά στην περίπτωση του Αθαναση και την συμπεριφορά του απέναντι μου θα το κόψω λόγο ότι είναι μεγαλύτερος μου και αυτά εγώ τα προσέχω.

  24. Αξιότιμε κύριε Τάκη, τα σχόλιά σας με τιμούν. Σας ευχαριστώ και θα συμμορφωθώ με τις υποδείξεις σας. Προσωπική αντιπαράθεση με τον συγκεκριμένον δεν έχω. Βλέπετε και ο ίδιος, δεν απευθύνομαι σε δεύτερο πρόσωπο.

  25. Αν είχε μια δασκάλα σαν την συγχωρεμένη και λατρεμένη μας κυρία Τασία, καθηγήτρια μη ήθος, γνώσεις, πειθαρχία, αποφασιστικότητα, θα είχε μάθει γράμματα και δεν θα έμενε κούτσουρο, ξύλο απελέκητο να κυκλοφορεί με τη μουσούδα και την κατσαρή τη φράντζα και να τυρβάζει για το σήκωμα οπαδικού κασκόλ όπου σταθεί και όπου βρεθεί.

  26. Και όμως την είχα καθηγήτρια την κυρία Αλικακου πικραμενε μου. Το αν εγώ δεν ήθελα να πάω να μάθω τα τσουβάλια γράμματα που ξέρεις εσύ, 😀😀😀😀δεν φτάιει η καθηγήτρια.Λιγο σεβασμό για την κυρία!! Τελικά μερικοί είστε για λύπηση με αυτά που γράφετε. Εγώ που είμαι ο αγράμματος ο αξεστος που λέει και ο Αθανασης αυτή την κακία και το μίσος δεν το έχω για κανέναν συμπατριώτη μου η άνθρωπο. Δεν πειράζει ρε αδερφέ να είμαστε όλοι καλά και υγιείς και αν ξέρω εγώ λιγότερα γράμματα από άλλους και αν πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τους άλλους,! Αντε γειά μας και πραγματικά σε λυπάμαι για το πως δείχνεις την μόρφωση σου

  27. ρε παιδιά, μία ερώτηση έχω να κάνω: Αυτά τα 37 σχόλια κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση έχουν καμιά σχέση με το περιεχόμενό της? χαχαχα

  28. Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά είναι φίλε 😃😃είναι ποτέ θα πει κανείς κάτι άσχετο και αρχίζουν μετά εγώ και τα άλλα τα καλόπαιδα εδώ και γίνετε παιχνίδι 🤣🤣

  29. Τι τσουβάλια γράμματα τσαμπουνάς? Αυτά που έμαθες, αφήνουν μισοάδειο ακόμη και σπιρτόκουτο. Και άσε αυτά τα σάπια. Στο μάθημα δεν πήγαινες, κανονικό σκασιαρχείο και όποτε πήγαινες πάντα αδιάβαστος. Μα πάντα όμως. Πάααααντα. Ξέχασα τι κοπανατζής ήσουν? Γι’αυτό ούτε καθηγήτρια να λες πως είχες την κυρία Αλικάκη διότι προσβάλλεις εμάς που προκόψαμε, γι’αυτό εσύ κατέληξες εκτός πόλης και χώρας ρε άσχετε. Κι όπου είσαι, κάνεις θόρυβο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog