Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σεισμός τώρα στο Λουτράκι

- Advertisement -

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 16:02, 16.2 χλμ βόρειο-ανατολικά της Κορίνθου εντάσεως 3.8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ

Έγινε αισθητή πριν από λίγα λεπτά στην ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου.

Το εστιακό της βάθος ήταν στα 10 χλμ.

 

- Advertisement -

72 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΎΡΙΕ ΑΝΤΡΈΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ 81 ΕΊΣΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΑΛΊΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ ΚΑΛΆ… ΌΤΑΝ ΚΆΝΕΙ ΠΑΡΌΜΟΙΟ ΣΕΙΣΜΌ ΕΛΆΤΕ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙΤΕ.

  2. 16,31 σίγουρα πρέπει να πάρουμε κάποια μέτρα μόνοι μας γιατί από την δημοτική αρχή μην περιμένουμε. Σωστός και ο πρώτος σχολιαστής ότι κοιμούνται ορθοι.

  3. Αντε πάλι με τα κύριε. Το 81 αγαπητή μου ήμουν στο Λουτράκι. Το 94 έφυγα για ουαλλια. Εγώ ξέρω τι λέω πως το λέω και γιατί το λέω. Η περιοχή μας είναι σεισμογενεις και γι αυτό δεν πρέπει να μας τρομάζουν τέτοια κουνηματα. Καλησπέρα σας

  4. Πρεπει οι τουριστες να φυγουν το συντομοτερο δυνατον για αποφραξη της κινησης και οχι μονο, επισης μεσω LTO ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΡΥΝΗΣΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΖΩΕΣ.

  5. Από πότε είμαι αγαπητή σου ή αγαπητός σου…. Αν δεν ξέρεις ποιος σχολιάζει μην βγάζεις συμπεράσματα… Προφανώς στο λουτράκι που μένεις δεν κουνήθηκες.εγ το 81 ημουν στα 10 και έχω ασχημες εμπειρίες γιατί εμένα σε σχοινες αρκετούς μήνες.

  6. Αν εσένα δεν σε τρομάζουν τέτοια κούνηματα πρέπει να μην ανησυχούν και εμάς… ΑΝΤΕ κάντε δουλειά σας και όταν θα γίνουν ζημιές ξαναμιλήσουμε.

  7. Ούτε για το ποδόσφαιρο δεν υπάρχει τέτοια αντιπαλότητα και τσακωμός… σαν να βρίσκομαι στην Τούμπα αισθάνομαι

    • 17:35 αν έμενες Περαχωρα έχεις δίκιο για τις σκηνές αλλά τώρα τα σπίτια της Περαχώρας είναι πολύ γερά όπως καί τα περισσότερα άλλωστε.
      Επικίνδυνες είναι οι παραλιακές πολυκατοικίες που μπαλωθηκαν

  8. Μικρή ήσουν τότε. 😀😀Εγώ ήμουν 14 τότε και θυμαμε πολύ καλά. 😎Εσύ με την Τούμπα ύποπτος μου φαινεσε 😀😀😀Σεισμός είναι μόνο ο Ολυμπιακός που τους “κουναει” όλους 😃😃Ρε πατριώτες μερικές φορές δεν ξέρω τι να πω ρε γαμωτο. Με την λογική την δικιά σας στο θέμα του σεισμού είναι σαν να μας λέτε ότι κάποια μέρα θα πεθάνουμε και δεν πρέπει να κάνουμε τίποτα. Αν είναι να κάνει σεισμό και να μας πάρει όλους τι να κάνουμε. Ο άλλος λέει να κάνει κάτι ο δήμος. Ρε πάτε καλά τι να κάνει ο δήμος ρε να κρατάει τι να μην πέσει. ΥΓ θα κάνει σεισμό αύριο το βράδυ στο Φάληρο ότι σας λέω

  9. Πατριώτες δεν είμαστε. Εμείς είμαστε Λουρακιώτες. Γιαυτό η λογική η δική μας, όπως κι εσύ παραδέχεσαι, διαφέρει από την πανηλίθια την δική σου.

  10. Ε τότε ρε καρά βλακα κάτσε κάτω από ένα τραπέζι να περιμένεις να κάνει σεισμό. Μιλάς σοβαρά ρε δικέ μου τώρα εσύ ενώ εγώ με την δική μου λογική είμαι λάθος. Μάλλον θα έχεις μείνει με κάνα κουσούρι από τον προηγούμενο σεισμό τι να πούμε. Βρε αδερφέ η ζωή συνεχίζεται και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι που μπορεί να γίνει στο μέλλον αν γίνει καταρχάς. Να πω στο φίλο μου τον Δήμαρχο αφού φοβούνται οι πατριώτες μας να πάει να ρίξει μπετόν στο ριγμα να μην έχουμε πρόβλημα. Αυτά ούτε ο Τσαματας τα έλεγε. Αντε γειά μας είπαμε να κάνουμε πλακιτσα και κριτικές και τέτοια αλλά να μην πετάμε και τούβλα.

  11. Δεν κουράζομαι εγώ δικέ μου. Εσείς αν κουραστηκατε κσθηστε να ξεκουραστητε και να περιμένετε μήπως κάνει σεισμό. Τα φυσικά φαινόμενα δεν μπορείς να τα αντιμετωπίσει και ειδικά τον σεισμό. Δεν μπορείς να τον προβλέψεις ώστε να εισε όσο γίνετε ασφαλείς. Από το να καθεστε και να γράφετε όλα αυτά εδώ μέσα και να τα βάζεις μαζί μου δεν λύνονται τα προβλήματα. Εσύ με τον σεισμό και τον παναθηνσικο πατωνεις? Καλησπέρα σε όλους και ευχή να κάνει μόνο 3 Ρίχτερ σεισμούς όπως οι 3αρες του θρύλου ⚽⚽⚽και όχι μεγαλύτερη.

  12. Κάτι είχα γράψει για αυτόν που λέει πανιληθια την λογική μου. Η θα το έκοψε το μπλοκ η δεν το έστειλα. Εσύ και κάτι τέτοια μυαλά σαν το δικό σου να σου δώσω μια συμβουλή. Να κσθεσε κάτω από το τραπέζι όλοι μέρα μην κάνει σεισμό να μην σου έρθει τίποτα στο κεφάλι. Και το βράδυ να κοιμασε κάτω από το κρεβάτι. Ρε εισε σοβαρός?? Ο σεισμός όταν θα χτυπήσει δεν μπορείς να το ξέρεις. Μέχρι τότε δεν γίνετε να κσθεσε και να κλαις την μοίρα σου. Λύση υπαρχή πάντως να ρίξουν μπετο στο ριγμα αλλά που να το σκεφτούν αυτό εκεί στο Λουτράκι. Καλησπέρα σε όλους και ευχή να κάνει μόνο 3 αρακια σαν τις 3αρες του θρύλου είπαμε ⚽⚽⚽Σεισμός 4 Ρίχτερ απόψε με επίκεντρο τον Πειραιά ⚽⚽⚽⚽

  13. Έλα βρε παιδιά μην τσακωνεστε. Έχετε να χωρίσετε τίποτα? Δεν αξίζει. Η λύση είναι απλή και εύκολη και απορώ γιατί δεν την σκεφτήκατε. Ο κύριος από την ουαλία θα ασχοληθεί με τα πεπραγμένα της χώρας του και εμείς οι Λουτρακιώτες, Αγιοθεοδωρήτες και Περαχωρήτες με τα τοπικά εδώ. Ούτε ο κύριος να επεμβαίνει στα δικά μας, ούτε κι εμείς στα δικά του. Και όλα καλά από εδώ και πέρα. Νερό κι αλάτι.

  14. ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΔΙΚΕ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΕΜΑΣ. ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ.

  15. Είναι σεισγογενής λέει ο άλλος η περιοχή μας και δεν πρέπει να μας τρομάζουν τετοια κουνήματα. Δηλαδή να χαιρόμαστε επειδή κουνάει? Τι πανηλίθιος Θεέ μου. Πιάνει πάτο αυτός. Υπέρ του δέοντος ντουβάρι!!! Και μας εύχεται και καλησπέρα. Εκτός πραγματικότητας ο Παμβλάκας. Αν θέλεις να έχουμε καλησπέρα, μην γράφεις καν. Τι ευκολότερο;;;;;;

  16. Πρώτον τα κύριε δεν τα γουστάρω. Δεύτερον ότι λέω και γράφω δεν πεζει ρόλο καθόλου αν μένω στο Λουτράκι η στην Ουαλία. Τα ίδια θα έγραφα αν εμένα στο Λουτράκι και επώνυμα επίσης. Ο Αντρέας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ούτε επεμβαίνει για την πλάκα του.. Όπως όλοι σχολιάζετε για τα κοινά του τόπου σχολιάζω και εγώ. Γιατί λοιπόν εγώ είμαι λάθος φίλε φίλη τι εισε τέλος πάντων.

  17. Γιατί εσύ σιόρ Αντρέα είσαι εριστικός, προκλητικός, ενοχλητικός, εμπρηστικός, σαρκαστικός με διχαστικό λόγο που μας δημιουργεί άσχημα θέματα. Η όποια αντιπαράθεση μεταξύ μας είναι ένδειξη υγείας. Εμείς δεν είμαστε πρόβατα να υιοθετούμε ακρίτως ό,τι επιθυμούν οι αρχές. Γι’αυτό σου λέω, σιόρ Ουαλία, ότι πρόβλημα διαρκές δημιουργείς αλλά κανένα δε λύνεις. Μιλάς χωρίς να ξέρεις τον τόπο και επιτίθεσαι σφοδρά σε όποιον εκφράσει άποψη που το μυαλουδάκι σου δεν κατανοεί και συνεπώς δεν αποδέχεται.

  18. Αν είμαι εγώ πανβλακας εσυ τι εισε ρε κακομοίρη ??ειμαι λάθος σε κατι και δεν ξέρω τι λέω ?Τι έγραψα ρε δικέ μου ότι το Λουτρακι είναι σεισμογενείς περιοχή !Και πρέπει να συνηθίσετε να κάνει σεισμούς συχνά τι δεν καταλαβαινεις !Τι κόμπλεξ είναι αυτο ρε ??

  19. Αντρέας Λεκκας Ουαλία Καλησπερα αδελφε ξερεις παρα πολλη καλα οτι υπαρχει τροπος να προβλεψουν τους σεισμους οσο για το αν οι σεισμοι ειναι φυσικο φαινομενο η οχι η αποψης διιστανται18:32 Ειναι παρα πολλη καλο να κανει μικρους σεισμους γιατι ετσι φευγει η περισοστεροι ενεργεια που ειναι εγκλωβισμενη οποτε αμα δεν ξερεις να μην λες οτι σου κατεβει

  20. ρε αλανια αυτος ο ουαλος ειναι η μασκοτ της ουαλλιας που θελει να λεγεται Ελληνας και προπαντων Λουτρακιωτης ? ουαλε για μενα εισαι το κλασικο παραδειγμα ημιμαθους ζωου , γουστάρεις που σου δινουν σημασια ατο μπλογκ για μια φορα στη ζωη σου πουλωντας ψευτικο πατριωτιλικι απο χιλιαδες χιλιομετρα μακρια.

  21. Ρε τι “πλάκα ” έχουμε σαν λαός. 3,7 ρίχτερ ηταν ικανά για 31+ σχόλια -αλληλοκατηγορίες. Κανείς δεν εύχεται να κάνει σεισμό, ουτε αν μένει Ουαλία, λουτρακι, αγ.θεοδώρους ή Περαχώρα ή οπουδήποτε. Είμαστε σεισμογενεις χώρα και δυστυχώς αυτά θα υπάρχουν. Και δεν μπορεί κανένας Δήμος ούτε καμία κυβέρνηση να κάνει κάτι. Συνείδηση και μυαλό σε όσους επαγγελματίες ή ιδιοκτήτες φτιάχνουν κτήρια να τα φτιάχνουν σωστά και όπως ορίζει ο αντισεισμικος σχεδιασμός. Το κράτος και ο Δήμος το μόνο που μπορούν είναι να βρίσκονται σε ετοιμότητα να βοηθήσουν πράγμα που δεν το εύχομαι αν και όποτε κριθεί αναγκαίο

  22. Έχει δίκιο ο κύριος Βαγγέλης πιο πάνω στο 22:28. Βρε παιδιά δεν νομίζω ότι έχω πετύχει στην ζωή μου άνθρωπο που δεν χορταίνει το ξεφτίλισμα περισσότερο από τον κύρ-ουαλό. Ούτε πολιτικός τόσο πολύ πια. Λατρεύει να γίνεται ένα με το χώμα της Ουαλίας και μάλιστα είναι ήδη 55άρης όπως λέει. Αυτός γηράσκει μη διδασκόμενος. Δεν είπα τίποτα λέει, είπα πως το Λουτράκι είναι “σεισμογενείς” περιοχή και πρέπει να συνηθίσουμε. Είναι τόσο άμυαλος που δεν καταλαβαίνει ούτε ο ίδιος τι ανοησίες λέει. Αθανάσιος Κ.

  23. 7,44 αυτόν μάλλον φοβομαστε😂οι σεισμοί δεν τρομάζουν. Και όσον αφορά τον ουαλλο πραγματικά σέβομαι την ηλικία του και δεν του γράφω κάτι.

  24. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΛΑΛΗΜΕΝΟΣ Ο ΦΛΟΞ. ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΜΗ ΣΕΙΣΜΟΓΕΝΗ ΧΩΡΑ. ΡΙΧ’ΤΟΥ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΕΙ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑΚΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑ. ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΦΛΟΞ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΣΙ ΔΩΡΕΑΝ.

  25. Τι 31+ σχόλια λες ρε δικιά μου; Το 70% αυτών προέρχεται από ένα μόνο άτομο. Λογικό δεν είναι; Εμείς μετά τις δουλειές μας θα χαλαρώσουμε, θα πάμε για το μπανάκι μας, τον καφέ μας, την βολτούλα μας να χαρούμε την θαλασσινή αύρα, ενώ αυτός δεν έχει να πάει πουθενά να μην μουλιάσει από την πολλή βροχή και έτσι ξεσπάει εδώ. Την δουλειά μας, την δουλειά του. Μην ασχολείσαι. Εκείνος δεν έχει και ασχολείται, ενώ εμείς έχουμε τόσα να κάνουμε εδώ, και καθόμαστε κι ασψιλιώμαστε .

  26. Γιατί φίλε Βαγγέλη λες ΗΜΙμαθούς; Το ημι δεν προκύπτει από πουθενά αλλά ούτε και επιβεβαιώνεται. Μιλάμε λοιπόν για παντελώς άξεστο και βάρβαρο.

  27. Ξαναδιάβασα τα 40 σχόλια στο άρθρο αυτό για να δω τι έκανα πάλι και εγνε διπλωματικό επεισόδιο. Το τρίτο σχόλιο στο άρθρο έγραψα (άκουσα ότι έκανε σεισμό στα Στραβα😜😀😀) Αυτό το έγραψα αστείο για το strava Bay 🙄🙄Όπως γίνετε πάντα πετάχτηκε κσποιος κάποια με αρχίζει στα κύριε Λεκκα κσι μου λέει να μην ανακατεύομαι. Λέω εγώ τώρα ότι το Λουτράκι είναι σεισμογενη μέρος κσι αυτό δεν άρεσε σε κάνα δυο. Ότι θα γράψω και σε όποιο άρθρο θα βρεθεί κάποιος να μου βάλει τις φωνές γιατί όπως γίνετε συνήθως ο Αντρέας είναι λάθος και οι άλλοι σωστοί. Όταν γυρίσω με το καλό μπορεί να βάλω και Δήμαρχος και θα το λύσω το θέμα του σεισμού. ΥΓ για τις ποσισφαιρικες σπόντες να πω περαστικά σας πελάτες ⚽⚽⚽⚽🏆🏆🏆

    • Η Κωνσταντίνα και προς τιμή της βάζει το όνομα της! Εσύ που ενοειτε ότι φοράς παντελόνι ούτε το μικρό σου όνομα δεν βάζεις. Είχα γράψει μια απάντηση στην φίλη την Κωνσταντίνα αλλά το μπλοκ δεν το πέρασε γιατί αναφέρω ονόματα και άλλα πράγματα που μάλλον δεν είναι σωστό να το σχολιάζω. Δεκτον. Εξηγούσα στην Κωνσταντίνα ότι συμφωνούσα σε ορισμένα που έγραψε αλλά σε κάτι είχε λάθος. Εαν κανό εγώ κακό στο Λουτράκι με τα σχόλια μου δεν νομίζω να είναι σοβαρό προς σχολιο.. Έχεις δει αγαπητή φίλη μας σε άρθρα που δεν σχολιάζω ομορφιές. Παλαιότερα στο μπλοκ που δεν σχολίαζα υπήρχε ενότητα. Να είναι καλά η φίλη μας

      • Μην με χρησιμοποιείς στις συζητήσεις σου με συνδημότες μου σε παρακαλώ. Δεν θα με κάνεις αντικείμενο εκμετάλλευσης. Δηλαδή εκτός του ότι διχάζεις τους συνδημότες μου με τα αθλητικά, είσαι και φαλλοκράτης; Γιατί τότε απορώ τι καλά στοιχεία χαρακτήρος έμειναν για να υπάρχουν επάνω σου. Κωνσταντίνα.

  28. Nαι καλέ μου άνθρωπε 18,41 (επειδη δεν θες τα κυριε που λες). Αυτα θα ελεγες αν ησουν εδω, κι εγω αυτα θα σου ελεγα αν ημουν στο Βλαδιβοστόκ. Όμως ούτε εσύ είσαι εδώ, ούτε εγώ στο Βλαδιβοστόκ. Λες επίσης ότι όπως σχολιάζουμε εμείς, σχολιάζεις κι εσύ. Λάθος. Εμείς σχολιάζουμε τα του τόπου μας, ενώ εσύ σχολιάζεις τα σχόλιά μας για τον τόπο μας. Γιαυτό πρότεινα ούτε οι συνδημότες μου να ασχολούνται με σένα, ούτε εσύ με εμάς. Τι ωραιότερο να ασχολείσαι εσύ με τα της πόλης που ζεις και εμείς με τα της πόλης που ζούμε. Δεν μπορείς να κατανοήσεις ίσως ότι οι αναρτήσεις σου κάνουν κακό στο Λουτράκι και προκαλούν αντιδράσεις συνδημοτών. Από τα γραφόμενά σου φαίνεται πως δεν έχεις ιδέα τι συμβαίνει στο Λουτράκι μας, αλλά μόνο γράφεις, διότι έχεις πει ότι οι αναρτήσεις είναι για να τις σχολιάζουμε. Και ξαναλέω, εσύ δεν σχολιάζεις τις αναρτήσεις καθαυτές, αλλά τα σχόλιά μας. Κάνε μας την χάρη σε παρακαλώ να πάψεις να είσαι τόσο επιθετικός προς τους συνδημότες μου. Κοίτα την δουλειά σου ρε άνθρωπε του Θεού κι άσε κι εμάς να ζήσουμε καλά στον τόπο μας γιατί γίνεσαι κολιτσίδα σαν του ιεχωβάδες. Ευχαριστώ, Κωνσταντίνα

  29. Ρε εσύ Βαγγέλη κρίμα που έχεις και ώραιο όνομα. Σιγά μην τα πατήσεις 😎για τον φίλο που λέει ότι είμαι προκλητικός ενοχλητικός και διχαστικος. Πάμε ένα ένα. Πότε προκάλεσα εγώ κάποιον εδώ μέσα τόσα χρόνια που σχολιάζω. Όταν σε ένα άρθρο γράψω το σχόλιο που σε κάποιους δεν αρέσει γιατί είμαι προκλητικός. Ενοχλητικός είμαι γιατί δεν σας αρέσουν τι γράφει κάποιος με όνομα και επίθετο ενώ εσείς έχετε μάθει να κάνετε παιχνίδι ανώνυμα! Διχαστικος ο Αντρέας που από το πρώτο σχόλιο που είδα στο μπλοκ προσπάθησα να χωρίσω αυτούς που μάλωναν. Αυτό είναι το λάθος μου να σας αφήσω να μαλωνετε σαν τις Κατινες

    • Ιδού και η απόδειξη που σου έλεγα ότι δεν λύνεις προβλήματα βρε άνθρωπε αλλά δημιουργείς, διχάζοντας τους δημότες βάσει του τι υποστηρίζουν στο ποδόσφαιρο. Ελπίζω τώρα να το κατάλαβες και μόνος σου και να σταματήσεις, αν πραγματικά όπως αναφέρεις θες το καλό του Λουτρακίου διότι το Λουτράκι μας ούτε γήπεδο Νέας Φιλαδελφείας είναι ούτε Καραϊσκάκη. Ελένη μου δίκιο έχεις. Δεν βγάζω άκρη. Προσπάθησα πάντως.

  30. Αντρεα οπως διαπιστωνεις 16:03 “στην πεφτουν”, (με την καλη παντα εννοια του ορου), και γυναικες!! Σε ζηλευω φιλε μου!!

  31. Ένας φίλος ποιο πάνω έγραψε ότι έχουν τόσα πράγματα να κάνουν στο ωραίο μας Λουτράκι όπως βόλτα καφέ μπανακι και όλα τα άλλα και να είναι όλοι υγιείς και να τα χαίρονται. Εγώ εδώ στην Ουαλία δεν τα έχω λέει και μπαίνω εδώ στο μπλοκ να σας χαλάσω το κέφι και τέτοια. Το βρήκες αδερφέ και για δώρο πήγαινε στο Αλκυωνις να σε κεράσουν μια μπουγάτσα την κερνάω εγώ. Αν δεν σχολιάσω εγώ θα λυθούν όλα τα προβλήματα όλοι εσείς εδώ μέσα που δεν ξέρει ο ένας τον άλλον θα συμφωνητε σε όλα δεν θα τα βάζετε με όλους και με όλα. Λοιπόν εσύ με το φτωχό σου μυαλό η αιτία του κακού είναι ο Αντρέας. Μετά απορούμε γιατί κάνει σεισμό

    • Αυτό έλειπε να μην μου την πέφτουν και οι γυναίκες αδερφέ 😝😝😝που να την πέσουν στον Αθανάσιος Κ. 😝😝😝Τον ευγενικό 😝😝βρε θανασακη τι ομάδα είσαι ρε εσύ πες μου να σε γλεντήσω ⚽⚽⚽Αντε γειά μας και χαλαρώστε λίγο δεν θα γίνει σεισμός μέχρι το επόμενο πρωτάθλημα του Παοκ δηλαδή 30 κσι βάλε χρόνια άρα θα έχουμε πάει στον Άγιο Πέτρο ΥΓ με κάνανε και 55 χρόνων 😮😮βρε θανασακη 52 και 10 μηνών είμαι μας διαβάζουν και κυρίες εδώ μέσα να μου κάνεις χαλάστρα θέλεις τεκνο τεκνό τέκνο είμαι ακόμα διάλεξε εσει που τα πας καλά στα γράμματα ποιο είναι το σωστό. Που σεεεεεεεε Θανάση Αντε γειά

    • Να κεράσεις τη μπουγάτσα σε σένα. Δεν θέλω κεράσματα, καλοπιάσματα, και γλύκες. Το ότι συνδέεις τον εαυτόν σου με τους σεισμούς είναι μάλλον ανησυχητικό. Εκεί στην Ουαλλία δεν έχετε καλούς νευρολόγους? Ίσως να επισκεφτείς έναν του NHS, αλλά δεν είναι άσχημο να δεις κι έναν ιδιώτη γιατρό. Ίσως οι διαρκείς βροχές να μουλιασαν το φτωχό σου το μυαλό και να έπιασαν μούχλα κάποιοι νευρώνες. Ευτυχώς εμείς στο Λουτράκι δεν έχουμε τέτοια θέματα, γι’αυτό οι απόψεις μας διαφέρουν από τις δικές σου.

  32. Φίλε μου 22:10 , δεν πετάγεσαι μέχρι το Γεωδυναμικό ινστιτούτο να τους πεις πως να προβλέπουν τους σεισμούς να ηρεμήσουμε όλοι…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog