Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Στη ΜΕΘ η 83χρονη μετά από τον βιασμό και την κακοποίηση – Τι ισχυρίζεται ο 40χρονος

- Advertisement -

Αίσθηση προκαλούν τα όσα υποστηρίζει ο 40χρονος, που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό και τον βιασμό της 83χρονης γυναίκας, μέσα στο σπίτι της στην Πρέβεζα, το περασμένο Σάββατο.

Ο 40χρονος αλλοδαπός αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστηρίζει ότι η ηλικιωμένη ήταν εκείνη που του ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά.

Συγκεκριμένα, η συνήγορός του ανέφερε πως ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι βρέθηκε τυχαία έξω από το σπίτι της Άννας, εκείνη τον κάλεσε σπίτι της και του ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά. Έμεινε σπίτι της μέχρι τις 3 το πρωί και στη συνέχεια έφυγε, αναφέρει, ενώ δεν θυμάται τι έγινε μετά. Διευκρίνισε, επίσης, ότι την επόμενη ημέρα τον συνέλαβαν στο σπίτι ενός φίλου του. Κάποιος άλλος χτύπησε την ηλικιωμένη, υποστηρίζει, και φέρνει ως επιχείρημα ότι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης της πόρτας.

Ο 40χρονος, έπειτα από τη σημερινή απολογία του στον ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμό εις βάρος 83χρονης γυναίκας, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ΜΕΘ και να δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Σήμερα, εξάλλου, έγινε γνωστό το πόρισμα του ιατροδικαστή, σύμφωνα με το οποίο η άτυχη ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε θύμα βιασμού, πέραν της κακοποίησης. Έπειτα από την αποκάλυψη για τον βιασμό, ο συνήγορος του 40χρονου παραιτήθηκε και το δικαστήριο όρισε νέο δικηγόρο για την υπεράσπισή του.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της δικηγόρου του κατηγορουμένου:

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog