Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Δεντροφύτευση στη μνήμη του αγαπημένου δασκάλου Χρήστου Αρβανιτάκη.

- Advertisement -

Mια ελιά φύτεψαν οι μαθητές του 3ου δημοτικού σχολείου Λουτρακίου στη μνήμη του αγαπημένου τους δασκάλου Χρήστου Αρβανιτάκη, ο οποίος πέθανε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς πριν λίγο καιρό ενώ έκανε τη βόλτα του στην παραλία Λουτρακίου μαζί με τη σύζυγό του..

Ακολουθεί η ανακοίνωση του 3ου δημοτικού σχολείου Λουτρακίου

Η ελιά είναι δέντρο ευλογημένο,  συνδεδεμένο με την μυθολογία, την ιστορία, τη θρησκεία,τον πολιτισμό μας. Αυτό το δέντρο επέλεξαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΣΤ2 να φυτέψουν σήμερα στην αυλή του σχολείου μας.

Μια ελιά που θα μεγαλώσει ακούγοντας τις φωνές και τα γέλια των μικρών και μεγάλων παιδιών, θα απλώσει τα κλαδιά της και θα χαρίσει τη σκιά της στα παιδιά που θα παίζουν γύρω της, θα ποτίζεται και θα ξεδιψάει με το νερό της βροχής που θα φτάνει βαθιά στις ρίζες της.

Μια ελιά ξεχωριστή για όλους μας που φυτεύτηκε σήμερα στη μνήμη του αγαπημένου δασκάλου του τμήματος και εξαιρετικού συναδέλφου Χρήστου Αρβανιτάκη.

Αποχαιρετώντας το δημοτικό σχολείο που τα φιλοξένησε τα πρώτα έξι μαθητικά χρόνια της ζωής τους, τα παιδιά θέλησαν μαζί να αποχαιρετήσουν με αυτήν τη συμβολική κίνηση και τον κύριό τους.

Τον κύριο Χρήστο, που όπως τα ίδια τα παιδιά έλεγαν, ήταν ο λόγος για να αγαπάνε το σχολείο και για να έρχονται με χαρά κάθε πρωί για μάθημα.

Αυτή η ελιά που φυτεύτηκε στην σχολική αυλή και θα θεριεύει χρόνο με τον χρόνο,θα συμβολίζει την αγάπη και την ευγνωμοσύνη  στον δάσκαλό τους που θα τους ενώνει για πάντα. Θα είναι το ιδιαίτερο αντίο τους σε έναν αξιόλογο και αγαπητό άνθρωπο που άφησε πίσω του ένα μεγάλο κενό.

Αιώνια η θύμησή του στις καρδιές όλων μας!!

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog