Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μαριλένα Σούκουλη: «Η μεταφορά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας αποτελεί πολιτική μας προτεραιότητα»

- Advertisement -

Συνάντηση εργασίας της Βουλευτή Κορινθίας κας Μαριλένας Σούκουλη Βιλιάλη με το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας . Στο επίκεντρο της συνάντησής τους βρέθηκε το κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας καθώς και ο τρόπος οριστικής επίλυσης του.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο πρόεδρος του Δ.Σ. των Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας κος Χρήστος Βλαχοπάνος ανέφερε χαρακτηριστικά «είχαμε την χαρά να συναντηθούμε με την Βουλευτή του Νομού μας κα Μαριλένα Σούκουλη προκειμένου να συζητήσουμε ένα πρόβλημα που ταλανίζει για μεγάλο χρονικό διάστημα τα μέλη της Ένωσής μας, αλλά και την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας. Πραγματικά εκτιμώ ότι υπάρχει πλέον η πολιτική βούληση αλλά κυρίαρχα ο τρόπος, ώστε να επιλυθεί οριστικά το κτιριακό ζήτημα που αντιμετωπίζουμε στην Κόρινθο.

Η λύση που προκρίνεται είναι πραγματικά η βέλτιστη, τόσο για την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας, όσο και για τους πολίτες της Κορινθίας. Σε λίγο καιρό θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε περισσότερα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Βουλευτή Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη για την εξαιρετική συνεργασία καθώς και για το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή στάθηκε δυναμικά στο πλευρό μας υποστηρίζοντας έμπρακτα την μεταφορά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας.»

Από την πλευρά της η βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη δήλωσε ότι «σήμερα είχα την χαρά να υποδεχτώ το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας. Από την αρχή της διακυβέρνησης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη θέσαμε την Ασφάλεια των πολιτών ως προτεραιότητα της κυβερνητικής πολιτικής μας.

Έχουμε θεσμική υποχρέωση να παρέχουμε τα κατάλληλα εφόδια στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομία ,ώστε να επιτελούν αποτελεσματικά το σημαντικό έργο τους. Συζητήσαμε την πρόταση μεταφοράς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας σε χώρο που να πληροί τις κατάλληλες εργασιακές συνθήκες για τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας στον Τόπο μας. Εδώ στην Κορινθία γνωρίζουμε ότι το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης δεν πληροί τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Η νέα πρόταση για μεταφορά της νέας Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας είναι εξαιρετική. Είμαι σίγουρη ότι σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς μπορεί να επιλυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει τους Αστυνομικούς μας. Τώρα είναι η Ώρα να εμπεδώσουμε το αίσθημα ασφάλειας στον Τόπο μας.

Η Ελληνική Αστυνομία πρέπει και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κοινή μας προσπάθεια. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κο Χρήστο Βλαχοπάνο καθώς και τα μέλη του ΔΣ για την άριστη συνεργασία. Πρέπει να προχωρήσουμε άμεσα»

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η Μαριλένα έχει γίνει τιραμόλα πηγαίνοντας εδώ και εκεί για να ενημερωθεί για τα προβλήματα και τις ανάγκες των Ελλήνων συμπολιτών μας, ενώ ο Ψυχογιός μια συνάντηση με αγρότες είχε για ψηφοθηρία, καταλήγοντας στα δίκαια αιτήματα τους, και με τον Αρβανίτη υποχρεώθηκε να περάσει να πει ένα γεια στους μετανάστες. Αυτό είναι όλο του το έργο ως βουλευτής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog