Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ενημέρωση του Δήμου Κορινθίων για την εμποροπανήγυρη του Αποστόλου Παύλου

- Advertisement -

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων που αφορούν την εμποροπανήγυρη του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο το διήμερο 28 και 29 Ιουνίου 2020 ο δήμος Κορινθίων ενημερώνει:

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκε παρουσία των ενδιαφερομένων η κλήρωση για την απόδοση των 50 προβλεπομένων σύμφωνα με τις εγκυκλίους του Υπουργείου Ανάπτυξης
λόγω μέτρων πρόληψης και εξάπλωσης του covid- 19, θέσεων πωλητών και μιας θέσεως καντίνας για την ως άνω εμποροπανήγυρη. Τα ονόματα αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του δήμου Κορινθίων

(http://www.korinthos.gr/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%83%ce%bc%ce%b1%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b5%cf%89%cf%83/)

Οι πληρωμές έγιναν με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς του δήμου Κορινθίων και σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του δήμου.

Οι έλεγχοι από την πλευρά του δήμου και της αστυνομίας ήταν καθ όλη την διάρκεια της διεξαγωγής του πανηγυριού συνεχείς. Σε όσες παραβάσεις κατεγράφησαν – και ήταν λίγες σε αριθμό- επιβλήθηκαν τα ανάλογα πρόστιμα. Επιπλέον, σε όσες περιπτώσεις διαπιστώθηκε η ανάπτυξη δραστηριότητας στο χώρο του πανηγυριού χωρίς τις απαιτούμενες άδειες, επελήφθη η αστυνομία ως ελεγκτική υπηρεσία επιβάλοντας τις νόμιμες κυρώσεις.

Από το πρωί η Υπηρεσία Διεύθυνσης Τοπικής Ανάπτυξης έχει δεχτεί επαινετικά σχόλια και τιμητικές αναφορές στο τηλεφωνικό κέντρο για την αρτιότητα της διεξαγωγής της εμποροπανηγύρεως στις ιδιαίτερες αυτες συνθήκες της υγειονομικής κρίσεως.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εγώ μια φορά σας ευχήθηκα εγκαίρως για την γιορτή σας κύριε Παύλο, αλλά δεν πέρασε η ευχή μου. Χρόνια πολλά και καλά. Ελένη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog