Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Strava Bay: Από το Σάββατο 4 Ιουλίου δυνατές live ελληνικές βραδιές!

- Advertisement -

Στο αγαπημένο σας στέκι, στο όμορφο παραλιακό ταβερνάκι, στα Στραβά Περαχώρας , στο Strava bay ,από το Σάββατο 4 Ιουλίου και κάθε Σάββατο θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάζετε ελληνικά και λαϊκά !

Με τους μοναδικούς ΑΒΑΚΕΙΣ (Περικλής Μακρής, μπουζούκι-τραγούδι, Βούλα Παμπουκιάν, τραγούδι, Βαγγέλης Παππούς ,κιθάρα)

Για όσους επιθυμούν θα υπάρχει για την μεταφορά τους (με επιστροφή) λεωφορείο. Αναχώρηση από την κεντρική πλατεία της 25ης Μαρτίου στο Λουτράκι, στις 9.15 μ.μ.

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων (690 7315724). Προσοχή περιορισμένος αριθμός θέσεων λόγω κορονοϊού.

Κρατήσεις τραπεζιών στο ίδιο τηλέφωνο και στο 2744 0 57847.

Κάντε τις κρατήσεις σας εγκαίρως !

Η Διεύθυνση του καταστήματος σας προσκαλεί να περάσετε όμορφα ! 

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …”Ελα να νιωσεις πως ειν η ζωη, ολα τα ωραια μεχρι το πρωι…….. ταραν ταραν…….. ταραν ταραν………. ταραν ταραν…………..ταραν ταραν……….ελα κοντα μας φιλε να τα βρεις αυτα τα ωραια μεχρι το πρωι”…………..

  2. Περιμένοντας να περάσει κάνα σχόλιο ας ακούσουμε και καμιά πενιά 😜😜βλέπω να τους μαζεύουν όλους στα Στραβά το Strava Bay με τα κόλπα του. Και οι πληροφορίες μου λένε από φίλους και γνωστούς που έχουν πάει ότι είναι επιπέδου Champion league κατι σαν τον Θρύλο να πούμε ⭐⭐⭐⭐Καλά να περνάτε και να δουλευψουν όλα τα μαγαζιά και στο Λουτράκι στους Άγιους και σε όλο το Δήμο

  3. Μιμης φίλε μου δουλειές έχω και πολλες μάλιστα αλλά εγώ εδώ στην ουαλια δεν μπορώ να κάνω κανα μπανάκι η να πάω για φραπέ και καμία πίτσα στο φίλο μου τον Μπακο.!!ετσι αναγκάστηκα σχολιάζω για να περνάει ο ελεύθερος μου χρόνος να τα λεμε από την καλή και την ανάποδη με τα πατριωτακια μου εδώ !!Καλησπερα φίλε Μιμης 😜😎🤙

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog