Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ανανεώθηκε η συνεργασία Πετρίδη με τον Α.Ο. Λουτρακίου

- Advertisement -

Και ο Δημήτρης Πετρίδης συνεχίζει στον ΑΟΛ

Ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα ο Δημήτρης Πετρίδης, ο οποίος επέστρεψε τον Ιανουάριο μετά από τον δανεισμό του στην Σπάρτη.

Ο Δημήτρης προέρχεται από την Σχολή ποδοσφαίρου του συλλόγου, καθώς από ηλικίας 9 ετών αγωνίζεται με τον σύλλογο. Στην ηλικία 15-16 ετών αγωνίστηκε με την Κ17 της ΑΕΚ, και επιστρέφοντας αποτέλεσε ένα από τα βασικά μέλη της ομάδας στην προσπάθεια που έκανε στην Γ’ ΕΘΝΙΚΉ.

Ακολούθως αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας μας στην Ά κατηγορία και επέστρεψε τον Ιανουάριο μετά από ένα εξάμηνο δανεισμό στην Σπάρτη.

Τον Δημήτρη Πετρίδη υποδέχτηκε στα γραφεία του συλλόγου για την τυπική ανανέωση της συνεργασίας το μέλος του ΔΣ κ. Ανδρεόπουλος Ηλίας ο οποίος δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Δημήτρης αποφάσισε να μείνει κοντά μας και να συμβάλλει στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο που δημιουργείται φέτος. Του εύχομαι υγεία και πάντα επιτυχίες»

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συμφωνα με τις αποκαλυψεις του Δημητρη Μελισσανιδη ο Μαρινακης δεν εχει παει ουτε φανταρος! Θα την σκαπουλαρε απο τον στρατο με κανα τρελοχαρτο ο… πολυμαγκας προεδρος.

  2. Ομάδα για να σε αναλάβω 😂😂😂Σε κανένα άλλο σοβαρό κράτος ο δικαστής θα τους έλεγε φύγετε από εδώ ρε μη σας βάλω μέσα. Δεν ξέρω αν τα παρακολουθείς όλα αυτά με τις δικές και τα κατηγορητηρια τις απολογίες Μελισαννιδη Αφραγκουζο Φυσσα κσι λοιπά. Όταν τα μασάνε λένε κάτι δεν ξέρω άκουσα μου είπαν πεζοταν πολλά λεφτά στο στοίχημα κλπ τι καθόμαστε και συζητάμε. Εμείς οι Έλληνες πάντα έτσι είμαστε να συκοφαντουμε και κάτι θα μείνει στο τέλος. Μιλάει ο τίγρης για ήθος και λαμογιες και στημένα που έχει πάει και στη μπουζου 😂😂😂Θα ρωτήσω τον πρόεδρο που υπηρέτησε και θα σου απαντήσω. Είμαστε και σειρά με τον πρόεδρο 3 μέρες μεγαλύτερος μου είναι είμαστε και Λέοντες στο ζώδιο 😝😝😝

  3. “Εμείς οι Έλληνες πάντα έτσι είμαστε να συκοφαντουμε και κάτι θα μείνει στο τέλος” TA ΠΕΡΙ ΣΠΑΘΑ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑ ΚΕΡΔΑΝΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΤΕ ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ Ο ΣΠΑΘΑΣ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΣΑΣ ΡΕ? Ο ΑΟΛ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΗ ΦΡΑΝΤΖΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΡΕ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ, ΠΑΝΑΣΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΠΙ.

  4. Για τον ΑΟΛ θα μιλήσουμε για τον Σπάθα για τον ολυμπιακό για τα κατσαρα μου τα μαλλιά? Διάλεξε ένα θέμα να σου το αναλύσω αλλά αφού επιμένεις να σε περάσω ένα γρήγορο χέρι 😜😜τα κατσαρα μου τα μαλλιά άστα από έξω. Εσένα σε κόβω καράφλα γιατί από την πολλή την (δεν το λέω) πέφτουν τα μαλλιά όπως λέει και η επιστήμη 😂😂Τι Σπάθα και Σπαθαρη και παραγκες του καραγκιόζη μου λες. Εδώ ρε εσύ είχες εσύ καλύτερη ομάδα τα τελευταία χρόνια από εμένα μέσα στο γήπεδο.? Αντε μας λέτε ότι βλακεια σας κατεβαίνει στο κεφάλι. Ρε θα ήθελες να είχες ένα κοκκαλη και Μαρινακη και μη μου πεις όχι γιατί για αυτό έχεις καταφλιασει. Αντε γειά

  5. Ποιον ΑΟΛ ρε μπάρμπα; Εδώ βγήκε λαγός και εσύ μας λες ΑΟΛ; Δηλαδή εσύ θα είχες τελειώσει και το στρατιωτικό όταν ο Σεμερτζίδης μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό έτσι; Ε ρε που πέσαμε. Τα m1 πρέπει να είχες πετύχει εσύ μπαρμπούλη στο στρατό, αν έκανες θητεία δηλαδή. Κοίτα ρε που μας έκανε μαγκιές για το ποδόσφαιρο και την ολυμπιακάρα και καλά ο κύριος ΥΕΝΕΔ τώρα!!! Καλά. Πάρε το χάπι για τον προστάτη και τα ξαναλέμε.

  6. Επειδή πρέπει να εισε ζαλισμένος από τις πάσες του Τζιοβάνι και Ριβαλτο και τότε που τα έκαναν ήσουν μικρός και σου έμεινε τραύμα που λέμε. Όπως ειπα τι να μου πει εμένα ένας Παοκ στο ολυμπιακό 😂😂😂λοιπόν φιλαρακο όταν θα ξαναπάρεις πάλι τοπρωτσθλημα τα ξαναλέμε αν ζούμε βέβαια 😜Μέχρι τότε θα τρως τις φάπες σου από τον Θρύλο και θα πίνετε τις μαλαματινες να περνάει ο πόνος. Αντε γειά τα λέμε μετά από 30 χρόνια 😂😂😂😂

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog