Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άνοιξε το Κέντρο Πληροφοριών Τουριστών του Ισθμού

- Advertisement -
Το Κέντρο Πληροφοριών Τουριστών του Ισθμού (Isthmus Tourist Info Center) ανοίγει τις πύλες του και μπαίνει σε λειτουργία για τη θερινή σεζόν του 2020!
Από την 1η Ιουλίου, ο νούμερο ένα σταθμός των τουριστών που επισκέπτονται την περιοχή θα είναι πάλι κοντά μας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Μετά από το αρχικό άνοιγμά του 2018, το 2019 η επισκεψιμότητα του περιπτέρου εκτοξεύθηκε καθώς εξυπηρέτησε περισσότερους από 40.000 επισκέπτες συνολικά  από 20 διαφορετικές χώρες.
To opening του 2020 του Κέντρου Πληροφοριών Τουριστών Ισθμού συμπίπτει με το άνοιγμα του τουρισμού στην Ελλάδα, καθώς από 01/07 ανοίγουν όλα τα αεροδρόμια της χώρας για πτήσεις από διάφορες χώρες του εξωτερικού.
Στο πλαίσιο αυτό, η λειτουργία του Κέντρου Πληροφοριών Τουριστών Ισθμού είναι κομβικής σημασίας τόσο χωροταξικά, όσο και ουσιαστικά. Την ιδιαίτερη αυτή χρονική συγκυρία για τον τουρισμό, η σωστή και επαγγελματική εξυπηρέτηση των επισκεπτών που θα έρθουν από χώρες του εξωτερικού κρίνεται ύψιστης σημασίας. Για τους λόγους αυτούς, θα τηρηθούν τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου στην λειτουργία του Κέντρου Πληροφοριών Τουριστών Ισθμού:
  • Το προσωπικό θα φοράει προστατευτικές μάσκες
  • Υπάρχουν διαθέσιμα αντισηπτικά για χρήση από το προσωπικό και τους επισκέπτες
  • Γίνεται σύσταση από το προσωπικό προς τους επισκέπτες για χρήση προστατευτικής καθώς εισέρχονται στο εσωτερικό του περιπτέρου
  • Θα υπάρχει σήμανση δαπέδου “Keep Distance” & “Stand Here”
  • Επιπλέον της σήμανσης το προσωπικό θα ενημερώνει τους επισκέπτες να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας
  • Θα υπάρχει μέγιστος αριθμός επιτρεπόμενων επισκεπτών που θα εξυπηρετείται εντός του περιπτέρου
  • Ο χώρος θα απολυμαίνεται καθημερινά
  • Η διαδραστική οθόνη απολυμαίνεται από το προσωπικό μετά από κάθε χρήση
Το προσωπικό του Κέντρου Πληροφοριών Τουριστών Ισθμού είναι εξειδικευμένο και ομιλεί 3 γλώσσες άπταιστα ώστε να είναι σε θέση να εξυπηρετεί, Αγγλόφωνους, Γαλλόφωνους και Ισπανόφωνους επισκέπτες στην μητρική τους γλώσσα.
Θα παρέχει καθημερινά πληθώρα πληροφοριών για τα αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής της Κορινθίας καθώς και των όμορων Νομών της Πελοποννήσου. Επίσης θα διανέμει δωρεάν έντυπο υλικό και τουριστικούς χάρτες του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγ. Θεοδώρων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το Κέντρο Πληροφοριών Τουριστών Ισθμού αποτελεί σύμπραξη εταίρων καθώς για τη λειτουργία του συνεργάζονται  ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η ΠΕ Κορινθίας και η ΑΕΔΙΚ. Την οργάνωση και διαχείριση του υλοποιεί ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου.

Ωράριο Λειτουργίας 2020 : Δευτέρα – Σάββατο 08:30-20:00 Κυριακή 08:30-14:30

- Advertisement -

107 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάτσε ένα λεπτό να αναλάβω έναν άλλο καραγκιόζη που μας λέει για το Συνδιασμο της Μαρίας. Ρε εσύ εδώ έχουμε σοβαρά πράγματα και συζητάμε με τους δευτεροτριτιτεταρτους και εσύ μου λες για τον Κοντό και το Μπισμικη.! Άστα διαλα! Εγω μόνο για Δήμαρχος κατεβαίνω αν μου ζητηθεί 😜😜Και τα μισά που έχω δει εγώ εδώ στην ουαλλια σε θέματα δήμων να ήξεραν οι δικοί μας εκεί κάτω θα είχαν το Λουτράκι στην πένα. Πάμε στους άλλους τώρα. Ρε εσείς όταν εσείς κοιμάστε ο Αντρέας δουλεύει και όταν εσείς δουλεύετε αν δουλεύετε κιόλας εγώ sleeping που λέμε εδώ Για αυτό είμαι ελεύθερος και πίνω φράπα και σερφαρω 😜😜Μιχος δεν μου απάντησες ποτέ θα πάρεις πάλι κούπα 😜😜😜Συνεχίζω με άλλο σχόλιο next

    • Αν σε ενοχλεί που εμείς κοιμόμαστε όταν δουλεύεις, άλλαξε δουλειά. Γίνε, ας πούμε, πρόξενος, γίνε γαστρεντερολόγος, γίνε αμαξάς, γίνε, όπως λέει και το άλλο παιδί, μέλος του συνδιασμού δύναμη δημιουργίας και παράτα μας.

  2. Αδελφέ 16:38, 0 18:59 ειμαι και θα σου πω πως δεν χρειαζεται να τους ξεσυνεριζομαστε και να πεφτουμε στο επιπεδο τους, απλα γιατι η ομαδα τους ήταν, είναι και θα ειναι η επονομαζομενη…..Οργάνωση…..Συμμοριας…..Φαυλων…..Παππατζηδων, γνωστος και ως ΟΣΦΠ.

    • Έγραψες!!!!! Δεν έχω να προσθέσω τίποτα, γιατί σωστά το είπες: με αυτόν θα ασχολούμαστε? Ας ασχοληθεί μαζί του το ιατρικό επιτελείο στο κέντρο υγείας Newport. Σου βγάζω το καπέλο, Μίχος.

  3. Ρε βάλτε κανένα όνομα να μπορείτε να συνεννοήθηκε (αδερφε ;16 38 ο 1859 είμαι )😜😜ψευτομαγκακια τώρα τα παοκακια τα βάζουν με τον μπαμπά το γαβρο !Ετσι θα σας πηγαίνουμε με τον Βαγγελα μέχρι να δώσει σε κανεναν δώρο καμία κούπα σαν την πίτσα !! Μίχο δεν μου απαντάς ποτε θα ξανα πάρεις πρωτάθλημα 😝😝😝

  4. Εσείς ενοχληστε και απορείτε γιατί είμαι συνέχεια στο Λουτράκι μπλοκ ρε μανάρι μου. Απλώς σου εξηγώ πως γίνετε αυτό. Ορισμένοι κοιμάστε όρθιοι αλλά άστο να πάει! Με εμένα ασχοληστε δεν ασχοληστε ξέρετε εγώ δεν θα φάω η θα πιω την φράπα μου. Παπαριτσες να μην λέτε για την Ολυμπιακαρα και κουνιεστε με τα τσίρκο που έχετε για ομάδες. Μιχο παιδί μου θα μου πεις πότε θα πάρεις πάλι πρωτάθλημα και θα σε αφήσω ήσυχο μάρτυρες οι άλλοι εδώ πικραμενοι. Ρε εσείς στερημενοι φαντάζεστε να πάρουμε κάνα Ευροπα φέτος 🤔🤔που θα κρυφτειτε μετά. Η παράγκα δεν σας χωράει όλους Αντε γειά φουκαράδες

  5. Κρίμα ρε Ουαλέ, πολύ λυπάμαι. Εμείς εδώ στην Ελλάδα συνηθίζουμε να εργαζόμαστε την ημέρα και το βράδυ να κοιμόμαστε στο κρεβατάκι μας με τις γυναίκες μας. 😃😚😃 Εγώ να στο απαντήσω αυτό που θες. Αλλά εσύ θα μπορέσεις να τον διαβάσεις με τον καταρράκτη????? 😂😂😂

  6. Αυτό για την Ελλάδα που λες θέλει πολλή κουβέντα και μυαλό σαν το δικό σου δεν θα το καταλάβει αν στο αναλύσω. Αντε και καταρράκτη μου βγάλατε τώρα ότι έχω. Ρε τι τραβάω ο γάβρος. Που είναι ο Μιχος να μου απαντήσει στην ερώτηση ποτέ θα πάρει ξανά πρωτάθλημα 🤣🤣🤣🤣ο ΠΑΟΚ. 😜😜😜Σαν το Δουρο που τον έψαχνε ο συγχωρεμένος ο Αλε που κρύβετε. ΥΓ μάγκες ότι να σας πω και να μου πείτε ομάδα δεν αλλάζει κάνεις. Λοιπόν τζάμπα το κουράζουμε ποιος την έχει ποιο μεγάλη 😜την ομάδα του. Εσείς πάντως μπορείτε να αλλάξετε να δείτε καμία κούπα εμείς αποκλείεται 🤣🤣45🏆

  7. Αδελφε Μιχο εγραψες!!!!!!! το πρωτο μερος της απαντησης σου, κορυφαιο. Πολυ κορυφαιο. Εισαι φοβερος. Τον τιναξες!!!!! Ουτε που καταλαβε τι του εγραψες και ποιος εισαι. Βρε τι σκεπαρνι ειναι αυτος????!!!!! Να γιατι τα ζωακια εχουν περισσοτερο μυαλο απο οσο νομιζουμε και καταλαβαινουν περισσοτερα, ενω καποιοι ανθρωποι εχουν γρασιδι μεσα στο κεφαλι τους.

    • Ευχαριστώ φίλε μου, το τσιμπισες, είσαι τζιμανι. Προσωπικά ήμουν βεβαιοτατος πως δεν θα το καταλάβαινε. Του έδωσα χείρα συμφιλίωσης, και δεν την δέχτηκε και με προκάλεσε και με εβρισε. Οπότε του άξιζε να το ακούσει, κατάλαβε ή όχι. Ας του εξηγήσουν άλλοι!!!

  8. Για το γάιδαρο καβάλα ο ουαλος και από πίσω ο Τάσος καρατασος! Δον Κιχώτης και Σάντσο!!!!😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣

  9. Τα παιδιά του μπλοκ πρέπει να τρίβουν τα χέρια τους με την επιτυχία του άρθρου αυτού 😂😂φαντάζεστε το Louytrakiblog χωρίς εμένα 😂😂😂θα τρωγόμαστε όπως κάνετε και τώρα και όλα καλά !!Μιχος ακόμα να μου πεις ποτε θα το ξαναπαρεις😂😂Εγώ απαντάω σε όλους βάζουν δεν βάζουν όνομα μπερδεύω και ξεμπερδευω !!Λοιπον πολλά ειπαμε για τον ΠΑΟΚ και τους τίτλους του να γράψουμε και τίποτα για το θέμα του άρθρου το περίπτερο στον Ισθμό 😂Τουρίστες να ευχηθούμε να έχουμε και να το επισκευονται 😂🤙Καρατάσος Δον Κιχώτης σανό γρασίδι όλα μέσα 😂😂😂Ρε εσεις ο Αλαφούζος λέει αδικήθηκε χτες 😂😂31 βαθμούς πίσω εισε 😂😂😂Αντε γεια μας πατριώτες

  10. Ρε Αντρέα σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι αν είχες χάσει τα μισά από τα πρωταθλήματα που πήρες από το 97 έως σήμερα, ποσό πιο καλή ομάδα θα είχες;;;πέρσι στο πήρε ο ΠΑΟΚ και σου ρίξε και τριάρα αυτό σε οδήγησε στο να φτιάξεις ακόμα καλύτερη ομάδα.Σκεψου τι θα είχε γίνει αν είχες άλλες τέσσερις ανταγωνιστικές ομάδες στο πρωτάθλημα. Αυτό ισχύει για όλους μας

  11. Ένα πρωτάθλημα με δυνατές ομάδες θα ήταν όφελος για όλους. Και μην μου πεις εσυ τι φταις, ας έκαναν οι άλλοι μεταγραφές, Κανείς δεν επενδύει σε κάτι όταν ξέρει πως ότι και να γίνει το πρωτάθλημα το παίρνει ένας με οποιοδήποτε τρόπο, γιατί ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα.Μπορεις να χαλάσεις λίγη φαιά ουσία για να επεξεργαστείς αυτά που λέω η θα μου απαντήσεις οπαδικά!!!!

    • Για να τα επεξεργαστεί αυτά, χρειάζεται φαιά ουσία, σωστά το είπες. Τώρα πάμε όλοι να κοιμηθούμε με τον σύντροφό μας και ο ουαλός δουλεύει ο καψερός. Άσε μην τον στεναχωρείς περισσότερο.

  12. Όποιος με παρακολουθεί από τότε που σχολιάζω εδώ θα θυματε ότι αυτά τα έλεγα χρόνια πριν. Λέω για τις ισοδύναμες ομάδες και να ρίξουν λεφτά. Πάρτε παράδειγμα την Λίβερπουλ. 30 χρόνια να πάρει τίτλο. Μήπως δεν έβαζε λεφτά? Και πρωτάθλημα που δεν έπαιρνε είχε επιτυχίες στην Ευρώπη παιχταράδες τον κόσμο εκεί. Και οι άλλοι μεγάλοι σύλλογοι στην Αγγλία. Όποιος έβαζε περισσότερα έπαιρνε τον τίτλο Απλά τα πράγματα. Βάλτε πρώτα λεφτά και πάρτε καλύτερους παίχτες από τον Θρύλο και θα πάρετε. Ούτε παραγκες ούτε διαιτητες και ότι άλλο σας λένε. Εμείς στα πέτρινα χρόνια πηγαίναμε 72 χιλιάδες με Διαγόρα. Όχι σε μένα αυτά. Εγώ μπορεί να είμαι φανατικός αλλά το δίκαιο θα το πω

  13. Ρε εσύ Μιχο το κουράζεις ρε αδερφέ. Εντάξει σε αφήσαμε να κάνεις το κομμάτι σου να μας πεις και μπάρμπα και όλα τα άλλα αλλά μαζεψου λίγο. Δεν θέλεις να κάνεις διάλογο και την πας την κουβέντα εκεί που θες είναι και κάνα δυο άλλοι που σου λένε κσι μπράβο που τα βάζεις με τον γαβρο αλλά τα ίδια και τα ίδια. Σου τα εξηγώ ωραία και εσύ μας κάνεις κσι μαγκιές. Εντάξει πίστευε ότι είσαι η Μπαρτσελωνα να της Ελλάδας και έχεις ομαδαρα αλλά στα κλέβω εγώ. Λοιπόν για να μην κουράζουμε και τους άλλους που διαβάζουν το μπλοκ καλύτερα να μην μιλάμε για μπαλίτσα. Δεν σε περνει να6κοντραρεσε με ολυμπιακό όταν γίνεις μεγάλη ομάδα τα λέμε. Ούτε ολυμπιακος ούτε Παο ούτε καν Αεκ εισε σε τίτλους τι συζητάμε.

  14. Πως να τα χάσω ρε αδερφέ τα μισά πρωταθλήματα που λες. Αφού ήμουν κσλυτερος πάντα από όλους σας. Ρε αδερφέ ο ΠΑΟΚ πέρσι είχε νομίζεις καλύτερη ομάδα από εμένα? Την ίδια ομάδα είχα τον ίδιο προπονητή τώρα εσύ αν δεν καταλαβαίνεις ότι έπρεπε να αφήσω τον ΠΑΟΚ να πάρει κσι αυτός μια κούπα και έτσι όπως την πήρε. Φίλε το ποδόσφαιρο είναι άτιμο πράγμα και δεν κερδίζει πάντα ο κσλυτερος. Εάν παίξω 10 ματς με τον ΠΑΟΚ πόσα θα με κερδίσει και πόσα εγώ. Ειδικά ο ΠΑΟΚ όσο θυμαμε εγώ τον ολυμπιακό ήθελε να κερδίσει αλλά έβγαινε τέταρτος. Έτσι δεν κάνεις ομάδα φίλε. Και αν ήμουν κσλυτερος το βλέπατε στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Εκεί με ενδιαφέρει εμένα όχι εδώ.. Καλημέρα μην τα βλέπουμε όπως θέλουμε αλλά πως είναι στην πραγματικότητα

  15. Επί του θέματος: όχι μόνο στον Ισθμό, αλλά και μέσα στο Λουτράκι, στην πλατεία του ΚΤΕΛ θα ήταν καλό να είχαμε ένα τουριστικό περίπτερο. Για τον αλλον: μόνο στον οδοντίατρο? Το έχετε αυτό εσείς οι παρωπιδιάρηδες ολυμπιακοί να είσαστε σαπιοδόντηδες, όπως βλέπουμε και από τον τσουκαλά με τον Άκη του.

  16. Άντε αφού δεν το κατάλαβες να στο εξηγήσω, Να μην τα πάρεις πέτσινα ρε αδερφέ εννοώ , όπως είπες και εσυ για την ΑΕΚ του 89 ότι είχε και εξωγηπεδική βοήθεια…..

  17. Τα 30 χρονια που έκανε η Λίβερπουλ να πάρει πρωτάθλημα, το έπαιρνε συνεχόμενα η ίδια ομάδα όπως στην Ελλάδα !!!!!Η δεν καταλαβαίνει τι σου λένε η κανείς πως δεν καταλαβαίνεις!!!!

  18. Ρε τι κουτος που εισε ρεεεεεεεε 🤔🤔🤔Ήρθαν οι Αμερικανοί στην Μανζεστερ ρίξανε το χρήμα πήραν το φεργιουσον να οι τίτλοι μετά ήρθε ο Αμπραμοβιτς έβαλε Πήρε και αυτός μετά ήρθε ο σεΐχης στην Σίτι πήρε και αυτός. Έγινε και πριν λίγα χρόνια το θαύμα με την Λέστερ σαν την Λάρισα. Τι δεν καταλαβαίνεις. Αν δεν είχε έρθει ο Αμπραμοβιτς κσι ο Σεΐχης η Μανζεστερ θα τα έπαιρνε. Η Λάρισα είχε ομαδαρα δύο τρία χρόνια έπεσε πάνω στους μεγάλους που είχαν τα χάλια τους και το πήρε. Χρήμα είναι το τόπι τώρα. Μπιζνα. Βάζεις για να πάρεις. Βάλτε για να πάρετε. Εσύ με τα δόντια την μπανάνα σου να φας και ύπνο όταν μιλάει ο γάβρος. Καλησπέρα σε όλους

    • Ρε αδερφέ στα λέω χοντρικά για να σου6δωσω παράδειγμα μεταξύ μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Ρε χαμπάρι δεν περνετε. Θέλω να πω ότι αν εσείς οι άλλοι κάνατε ότι Ι ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ στο ποδόσφαιρο θα ήταν αλλιώς όλα. Ο Ολυμπιακός βάζει λεφτά στο μπάσκετ και έχει ομάδα καλή Ευρώπη και Ελλάδα. Τώρα το τι τίτλους περνει η δεν περνει δεν είναι το θέμα μας. Ας το αφήσουμε γιατί θα φτάσουμε τα 200 σχόλια. Ξεκολλάτε και κοιτάξτε την πραγματικότητα όχι ότι σας συμφέρει. Τους συνφερει να την βγάζουν τζάμπα και να τα ρίχνουν όλα στον κακό ολυμπιακό. Έτσι είναι μάγκες.

  19. Συγκρίνεις οικονομικά και επενδυτικά το προϊόν της premium league με το ελληνικό πρωτάθλημα!!!,, σοβαρά εγώ είμαι ο κουτός ;;;;;;;Είσαι για γέλια και κλάματα !!!!!

    • Τώρα το κατάλαβες εσύ? Για αυτόν τον αγροίκο, ο οσφπ είναι κάθε χρόνο ο κάτοχος και του champions league αν μια η διαιτησία, μια κάποιοι τραυματισμοί μια τα κυκλώματα μια η ατυχία δεν τον εμπόδιζαν. Ο “ανθρωπος” ζει το δικό του όνειρο και μπαίνεις εσύ τώρα και του το χαλάς. Γι’αυτό κάθεται και σου γράφει ολόκληρη στήλη εφημερίδας.

  20. Δεν συγκρίνω βρε Φωστήρα μου !Παραδειγμα σου λέω !!τι κάνουν όλες οι δεύτερο τρίτες ομάδες σε όλα τα πρωταθλήματα ?προσπαθουν να φτάσουν τον πρώτο βάζοντας λεφτά να φτιάξουν ομάδα πρώτα να έχουν τον κόσμο μαζί τους και θα έρθουν και οι τίτλοι !!εσεις τι κάνατε ?τιποτα !τα ρίξατε όλα στον Ολυμπιακό στην διαιτησία στη παράγκα και τα εύκολα που ταϊζετε τους οπαδούς σας !τα έχω γράψει για τον Βαζελο που ήταν στραβό το κλίμα «έφαγαν « τον Βαρδινογιαννη και με τον Μπουρμπο και τον Χουχούμη και τέτοιου βεληνεκούς παίχτες σας φταίει ο θρύλος που έχει Τζιοβάνι και τέτοιους παιχταράδες !!Κοιτατε τις ομάδες σε όλα τα πρωταθλήματα που δεν παίρνουν τίτλο τι επιτυχίες έχουν και αυτές !οταν έρθει η σειρά σου θα το πάρεις τι τίτλο η θα στο δώσω εγώ σαν δωρο😜ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια ⭐️⭐️⭐️⭐️🏆🏆+🏆46😎🏆

  21. Αντε και αγροικος τώρα 😝😝κανένα. Όνειρο δεν ζω μάνα ρακί μου !οτι θέλω από χαρες μου τα προσφέρει η ομάδα μου !πρωταθληματα κύπελα ωραία μπαλιτσα όνομα καλό και επιτυχίες στην Ευρώπη !παιζω στα ίσια με όλα τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης !!ονειρα βλέπετε εσεις και θα βλέπετε για χρόνια ακόμα και οσο θα ασχοληστε με τον Ολυμπιακό και όχι τις ομάδες καφέ μπαρ εγώ θα ζω τα Νταμπλ στο Ελλαντα και κανα ευρωπαϊκό ετσι για να σκάσουν οι εχθροί μας !Ρε εσυ ο Αντρεας δεν είναι οποιος και οποιος γαβρος !εγω ημουν παρών και στα δυο δίπλα στο Λονδίνο θα σέβεστε 😂😂😂παμε μωρή αρωστεια ένα ευρωπα φέτος να τους τελειώσουμε τους άμπαλους 🏆🏆+🏆46

  22. Δηλαδή για να μου εξηγήσεις το ελληνικό πρωτάθλημα μου φερνεις ως παράδειγμα το αγγλικό πρωτάθλημα που είναι οικονομικά εύρωστο με υποδομές και πρόγραμμα και δεν καταλαβαίνεις ότι ειναι η μέρα με τη νύχτα …..αλλά εγώ είμαι κουτός και φωστήρας….Ρε μου πούνε όχι επενδύσουν χρήματα στο αγγλικό πρωτάθλημα είτε πάρουν πρωτάθλημα είτε όχι θα τα πάρουν πίσω

  23. Ρε καυσα ήθελα να πω ότι οποίος επενδύσει στις μεγάλες αγγλικες ομαδεσ θα πάρει λεφτά από διαφημίσει ,εισιτήρια Ευρώπη και αλλά …

  24. Άμα λέω εγώ εισε φωστήρας κάτι ξέρω !αντε να στο βάλω στο μπλέντερ να στο κάνω νιανια να το φας !δεν είναι σαν το σανό που τρως συνηθως !ποιος μίλησε βρε αδερφε για κέρδος τον ομάδων οικονομικό ?θα στο εξηγήσω και αυτο αν θέλεις !σου μίλησα για τίτλους και για ανταγωνιστική ομάδα οι δεύτερο τρίτοι !!ουτε συγκρίνω το ελληνικό με άλλο πρωτάθλημα !να το πάω και εκεί που θες εσυ !με τα ελληνικά δεδεμενα !και για να σου δώσω παραδειγμα σε πάω στο μπάσκετ !ο Βαζελος πέρνει τίτλους !ωραια !εγω έχω ισοδύναμη λέω ομάδα παίρνω και τίτλο είμαι σε φάιναλ φορ και πηρα και ευρωπαϊκά !λεω ότι έχει παράγκα αλλά ποδόσφαιρο στο μπάσκετ αλλά εφτιαξα ομάδα και το παλεύω Ελλάδα και Ευρώπη !καντε το εσεις στο τόπι να τα κονομησεις κιόλας 🤙Αντε γεια ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια⭐️⭐️⭐️⭐️🏆🏆+🏆46Φωστήρα

  25. «Χρήμα είναι το τόπι τώρα. Μπιζνα.»Αυτό το είπες εσυ και μου λες τώρα ποιος είπε για κέρδος των ομάδων οικονομικό. Οι τίτλοι αδερφέ είναι για τους οπαδούς, για να βάζεις εσυ τα αστεράκια και τα κυπελλάκια , ο κάθε Μαρινάκης πίσω από κάθε τίτλο η ευρωπαϊκή πορεία βλέπει οικονομικά μεγέθη…

  26. Οι δεύτεροι και οι τρίτοι θα βάλουν λεφτά, μια , δυο , τρεις φορές αλλά αν εσυ ως γνήσιος μάγκα έχει στήσει την παράγκα σου και παίρνεις τους τίτλους έτσι, δεν είναι κουτοί να χάνουν χρήματα…Γιατί όπως είπες και εσυ η μπάλα είναι μπιζναΠες μου τώρα αν αυτό γίνεται στην Αγγλία ,το μπλέντερ και το νια νια και το σανό στα επιστρέφω….

  27. Να το πάω και στο μπάσκετ, αφού είσαι παντογνώστης έτσι και αλλιώς , στην Α2 γιατί πήγατε; Την παράγκα του βαζελου δεν βαρεθήκατε ; Το ίδιο ακριβώς σου λένε και στο ποδόσφαιρο οτι έχετε παράγκα , τώρα πως μπορείς να κατανοείς το ένα και όχι το άλλο….

    • Τελικά πρέπει να ανοίγετε το στόμα και να τρώτε μόνο αέρα. Ούτε σανο νιανια και τέτοια σκληρά. Το κέρδος αναφέρθηκα για το αγγλικό πρωτάθλημα βρε αδερφέ. Αυτό έλειπε να ενουυσα την ελληνική λίγκα.. Εσύ που γράφεις για το μπάσκετ πόσο κουτος πρέπει να εισε. Ζαλισμένος μάλλον από τις φάπες που τρώτε και τα τικι τακα του Τζιοβάνι Ριβαλτο. Βρε Φωστηρα Ταύρου έγραψα λέμε εμείς για την παράγκα και τον βαζελακοπουλο αλλά ομάδα έχουμε ισάξια και οικονομικά και αγωνιστικά με τον Βαζελο και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη τι δεν καταλαβαίνεις. Εσείς στο ποδόσφαιρο βάζετε λεφτά η έχετε επιτυχίες στην εωρωπη όπως ο Θρύλος στο μπάσκετ 🤔Τι χαλάω την ώρα μου με εσάς 🤔🤔

  28. Σοβαρά περιμένεις απάντηση φίλε μου? Αυτός δεν είναι πως κατανοεί το ένα κι όχι το άλλο. Δεν κατανοεί τίποτα απολύτως. Ο μπάρμπας δεν έγινε προβληματικός τώρα στα 55 του, αλλά πάντα έτσι ήταν. Είναι μεγίστη ευτυχία για τον τόπο μας που ξεκουμπίστηκε από δω χαμου. Προσπαθει να βρει τρόπους επανασυνδεσεως ακριβώς γιατί ούτε εκεί που είναι τον ανέχεται κανείς αυτόν τον μπακοφόρο ζυμαρά.

  29. Την παράγκα την ξέρουμε αδερφε αλλά κάναμε ομάδα ισάξια του βαζελου και έχω επιτυχίες σε Ευρώπη και Ελλάδα παρά την παράγκα Οι άλλοι στο τόπι δεν βάζουν γιατί έχει παράγκα ο κάθε πρόεδρος του θρύλου !Αν ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ είχαν σοβαρή διοίκηση και έβαζαν λεφτά ισως να είχατε περισοτερες επιτυχίες !!ετσι κάνουν οι ομάδες στην Αγγλία και σε ολο τον κόσμο !βαζουν λεφτά δεν βρίζουν τον καλύτερο !!οταν έχεις παίχτες δεύτερης διαλογής γιατί δεν έχεις πρόεδρο με χρήμα τι συζητάμε !!στην Αγγλία πονηρέ μου φίλε ομάδες με ιστορία πέφτουν β και Γ εθνική αν δεν έχουν φράγκα δεν τους σώζει ο Τσοχατζόπουλουσ και ο Βενιζέλος !Ρε εσεις με τον Αντρέα μιλάτε έχω απάντηση σε όλα

  30. Λοιπον μετά από 100 σχόλια στο άρθρο αυτο τα μισά πρέπει να είναι δικά μου 😜😜τι συμπέρασμα βγάλαμε ?Εκανε κανένας σας διάλογο μαζί μου χωρίς να βρίζει να χαρακτηρίζει σε ότι σας έγραψα ?σε ότι με ρωτήσατε νομίζω απάντησα και προσπάθησα να σας το εξηγήσω οσο ποιο αναλυτικά μπορώ !οπως είπα ποιο νιανια δεν μπορώ να τα κάνω !!τωρα για άτομα σαν αυτόν που λέει μέγιστη ευτυχία που ξεκουμπίστηκα από εδώ ,τι να πεις !Δυστυχως οι δεκάδες συμπατριώτες νας που το έφερε ετσι η ζωή να ζουν εξωτερικό γλυτωνουν από μυαλά σαν το δικό του !!αυτο παντως ελειπε ο Αντρεας να πέρνει στα σοβαρά ένα ανώνυμο νούμερο στο μπλοκ !!σαν να μου το λέει η γάτα μου η Λούσι

  31. Ποτέ έγινες ισάξιος στο μπάσκετ , ότι θέλεις λες, την τελευταία δεκαετία έχεις πάρει 2 και έχει πάρει 8…Κοιτά επειδή καταλαβαίνεις μόνο αυτά που σε συμφέρουν και γινεσε και αγενής χαρακτηρίζοντας κουτούς , φωστήρες , πονηρούς όλους τους άλλους ενώ για τον εαυτός έχεις τη άποψη ότι έχεις απάντηση για όλα, θα σε αφήσω στην ουτοπία σου και θα σου πω να ρωτήσεις τους γνωστούς και φίλους σου , πως λέγονται αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα και κάνουν διαρκώς τον έξυπνο…Και στο έχω ξανά πει αν δεν καταλαβαίνουν οι πολλοί τι γράφεις , μάλλον δεν έχουν αυτοί το πρόβλημα…

  32. Αντε πάλι !Τα δέκα χρόνια που λες ρε πονηρέ πηρα δυο όπως λες πηρα και δυο ευρωπαϊκά πήγα και 5 φάιναλ φορ που ο Τρακης δεν πήγε !!το ισάξιος σημαίνει δυνατός αντίπαλος και εκεί που δεν έχει παράγκα ειμουν καλύτερος από τον Βαζελο !Στοποδοσφαιρο εσεις τα καφέ μπαρ είσαστε ισάξιοι μου αγωνιστικά και σας κλέβω ?εχεις καμία ομάδα στην Ευρώπη που δεν έχω παράγκα !!καταλαβαινετε και τι λέω και τι γράφω και άσε τις δικαιολογίες δεν με καταλαβαίνουν !δεν ακούτε εσεις μόνο αυτούς που έχουν φέρει την καταστροφή στις ομάδες σας !θελετε να φτάσετε τον θρύλο φτιαχτε ομάδα με χρήματα και όχι αυτά που κάνει ο ρώσος !!Αντε γεια μας

  33. Εγώ είμαι πονηρός αλλά εσυ είσαι κουτοπόνηρος , ποιους 2 πήρες και 5 πηγές , 4 φορές πηγές τελικό όλες και όλες την προηγούμενη δεκαετία και πήρες 2 κούπες και ο βαζελος πήγε το 11 και πήρε κούπα ,πρόσεχε με αυτά που γράφεις γιατι εκτίθεσαι … και σταματά να κολας επίθετα στους άλλους….άντε επειδή δεν σε πιάνω πουθενά , την προηγούμενη 20ετια ήσουν και εκεί ισάξιος;;;; Πρόσεχε μην εκτεθείς πάλι …

  34. Βρε αδερφε χοντρικά στα λέω για παραδειγμα μεταξύ μπάσκετ και ποδόσφαιρο !ρε γαμωτο ποσο ποιο απλό να το πω να το καταλάβεις !το ξαναλέω !Αν κάνατε όλοι εσεις ότι κάνει ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ στις ομάδες σας στο τόπι θα ήταν όλα αλλιώς !Ας το αφήσουμε γιατί θα φτάσουμε 200 σχόλια !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog