Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Γιατροί γύρισαν την πλάτη τους στον Κικίλια

- Advertisement -

Με την άφιξη του Βασίλη Κικίλια στο νοσηλευτικό ίδρυμα Ρεθύμνου οι γιατροί και εργαζόμενοι του νοσοκομείου του γύρισαν την πλάτη σε μια κίνηση διαμαρτυρίας.

Μετά τη «θερμή» υποδοχή που επεφύλαξαν οι εργαζόμενοι του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου στον υπουργό Υγείας, σειρά είχε το Σάββατο το προσωπικό του νοσοκομείου Ρεθύμνου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του.

Ο υπουργός έφτασε με καθυστέρηση στο νοσοκομείο όπου ακολουθεί συνάντηση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων με την παρουσία της διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ Λένας Μπορμπουδάκη, του βουλευτή Γιάννη Κεφαλογιάννη, του Ανδρέα Ξανθού, της διοίκησης του νοσοκομείου, φορέων και άλλων.

Τα προβλήματα του νοσοκομείου είναι συσσωρευμένα το τελευταίο διάστημα με το προσωπικό να κάνει λόγο για έναν καθημερινό αγώνα διαρκείας για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες.

 

Φωτογραφία από neakriti.gr

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι βολεμένοι από τον πολάκη γύρισαν την πλάτη στον Κικίλια που με το έργο του έχουμε μόνο καμιά 20αριά θετικούς στον ιό ημερησίως. Του γυρίσανε την πλάτη? Του κλ@σ@νε κάτι…

  2. Πολακικός εσύ ε; Μήπως ονειρεύεσαι να σε κάνει διευθυντή στο νοσοκομείο Κορίνθου όπως έκανε τον ιδιοκτήτη Βουλκανιζατέρ στην Σαντορίνη;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog