Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Έκλεισε και προπονητής τερματοφυλάκων στον ΑΟ Λουτρακίου

- Advertisement -

Ο Α.Ο. Λουτράκι ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Φίλιππο Μπολοβίνη.

Με παρουσία σε όλες της επαγγελματικές κατηγορίες άρχισε την προπονητική του καριέρα την σεζόν 2003-04 από τον Ολυμπιακό Λουτρακίου.

Ακολούθησαν δύο χρόνια στον ΠΑΣ Κόρινθος και το καλοκαίρι του 2006 βρέθηκε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο ΠΑΣ Κόρινθος, το καλοκαίρι του 2007 πήγε στο Κορωπί και το ξεκίνημα της επόμενης περιόδου τον βρήκε ξανά στον ΠΑΣ Κόρινθος.

Από το 2008 έως το 2011 ήταν στο τιμ του Ολυμπιακού Βόλου με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Super League και την έξοδο στο Europa League όπου οι «ερυθρόλευκοι» της Μαγνησίας ξεπέρασαν τόσο το εμπόδιο της Ραντ όσο και της Ντιφερντάνζ.

Το 2012 εντάχθηκε για έναν χρόνο στον ΠΑΣ Γιάννινα και στην συνέχεια έγινε μέλος του Λεβαδειακού.

Το καλοκαίρι του 2013 επέστρεψε στον Ολυμπιακό Βόλου και το 2014 έγινε «κάτοικος» Νέας Σμύρνης και φόρεσε τα «κυανέρυθρα» του Πανιωνίου.

Ακολούθησε η ΑΕΛ, η Επισκοπή, ο Αχαρναϊκός, ο Πανθρακικός και το καλοκαίρι του 2017 βρέθηκε και πάλι στον Βόλο για λογαριασμό του Ν.Π.Σ. με τον οποίο, μέσα σε δύο χρόνια, πανηγύρισε την άνοδο από την Γ εθνική στην δεύτερη κατηγορία και από εκεί στην Super League.

Την περυσινή περίοδο ήταν στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου.

Ο Φίλιππος Μπολοβίνης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την προπόνηση και την προετοιμασία τερματοφυλάκων και έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα του χώρου.

Ως τερματοφύλακας αγωνίστηκε για 15 χρόνια στον Α.Ο. Λουτράκι. Στην φωτογραφία μαζί με το Φίλιππο Μπολοβίνη εικονίζεται ο γιατρός κ. Γκάρτζιος Χρήστος, νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ο οποίος τον υποδέχτηκε και με τον οποίο έχουν υπάρξει για αρκετά χρόνια συμπαίκτες στον Α.Ο. Λουτράκι.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog