Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σεισμός μικρής εντάσεως τώρα με επίκεντρο τον Σχίνο

- Advertisement -

Σεισμική δόνηση εντάσεως 3,4 βαθμών ταρακούνησε Λουτράκι και Κόρινθο πριν από λίγο με επίκεντρο τον Σχίνο Κορινθίας.

Το εστιακό της βάθος ήταν στα 5 χλμ. και η ακριβής τοποθεσία 16,8 χλμ Βορειο – ανατολικά της Κορίνθου

 

 

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΡΕ πάτε καλά τι χαμηλή ένταση εδώ στην περαχωρα τον καταλάβαμε αρκετά εκεί στο λουτράκι μάλλον είστε αναισθητοι και δεν καταλάβενετε τίποτα.

  2. 00,16 το 81 ήταν πολύ δυνατός ήμουν 10 χρόνων και δεν ξεχνάω… Αλλά και ο χθεσινός ήταν αρκετά δυνατός. Αγαπητέ αναπτήρα 😁

  3. 11.22 Φιλε μου, υπαρχουν δυστυχως και μερικοι που αμφισβοιτουν ιστορικα και επιστημονικα στοιχεια και ντοκουμεντα της σεισμολογιας μονο και μονο για να κανουν πλακιτσα και να ειρωνευτουν. Ισως αγαπητε 11.22 να μην ειναι και καν κατοικοι της περιοχης μας, να ζουν αλλου, η να εχουν σπιτια ιδιαιτερως… αντισεισμικα και θωρακισμενα συνεπως να αισθανονται ασφαλης στο να χασκογελανε και να λενε τις “εξυπναδουλες” τους στον πολυ κοσμο που απολυτως δικαιολογημενα αγωνια.

  4. 11,59 ζω στην περαχωρα και κάθε μέρα κάνει σεισμούς έχουμε μάθει να κάνουμε υπομονή αλλά ο σεισμός αν σε πιάσει στον ύπνο να δούμε μετά τι θα γράφουν οι σοφοί που μάλλον ειρωνεύονται και κάνουν τους ξύπνιους.

  5. 11,59 πολύ σωστό το σχόλιο σου οποίος δεν ήταν εδώ το 81 να έρθει να του πούμε τι είχε γίνει τότε και τι περάσαμε και θυμόμαστε ακόμα.

  6. Παρακολουθησα το δημοτικό συμβουλιο χθες
    Ήταν ότι πιο χειρότερο θα μπορούσε από πλευρά της
    Δημοφιλής αρχης του Γκιωνη Άκουσα το αντιδημαρχο
    Της βρωμιας να λέει ότι τα έχουν βάλει με τον αντιδημαρχο
    Της πολεοδομιας πως είναι δεν ξέρω σκασιλα είχαμε
    Για τον συγκεκριμένο ο τόπος μας ενδιαφέρει όχι οι
    Ιδιοκτησιες του να τις χαίρεται τόσο του κοβει τόσα λέει
    Αντί να παραιτηθουν μιλανε έρχεται η σειρά σας

  7. Συνήθως ειρωνευουνται όσοι δεν έχουν ζήσει τον σεισμό του 1981. Εγώ τότε ήμουν 8 ετών, μέναμε σε πολυκατοικία στην Κόρινθο.,στον τρίτο όροφο κσι αυτά που θυμάμαι είναι εφιαλτικά. Εύχομαι να μην ξαναζησουμε κάτι τέτοιο…

    • Εγώ ήμουν 9 και εμένα περαχωρα ένας εφιάλτης και ο πρώτος και ο δεύτερος σεισμός του 81 άσε που μετά έπρεπε για2-3 χρόνια να μένουμε σε σχοινες και να πηγαίνουμε σχολείο μέσα σε αυτές με βροχή και κρύο. Αυτά για να θυμούνται μερικοί και να μην ερωτεύονται.

  8. 14:55. Αγαπητε μου, ζωη χωρις ερωτα δεν νοειται γι αυτο και βεβαιως οι ανθρωποι πρεπει να ερωτεύονται αλλα και πρεπει να μην ειρωνευονται!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog