Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Δημοτικός σύμβουλος έκανε ντους live σε τηλεδιάσκεψη

- Advertisement -

Σύμφωνα με τον Guardian, οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου της Τορελαβέγκα, στην Ισπανία, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τηλεδιάσκεψη για να συζητήσουν για προβλήματα της περιοχής.

Η τηλεδιάσκεψη μεταδιδόταν ζωντανά τόσο για τους δημοσιογράφους όσο και για τους δημότες.

Με τη συζήτηση να έχει κρατήσει περισσότερο απ’ όσο υπολόγιζε , ο Μπερνάρντο Μπουστίγιο, εργαζόμενος με μερική απασχόληση στον δήμο, ανησύχησε πως δεν θα προλάβει να είναι συνεπής στις υπόλοιπες υποχρεώσεις του κι έτσι, αποφάσισε να πάρει το laptop στο μπάνιο του σπιτιού του και να ελαχιστοποίησει την οθόνη, ώστε να μπορεί τουλάχιστον να ακούει όσα λέγονται.

Ωστόσο, μάλλον κάτι δεν έκανε σωστά και την ώρα που οι συνάδελφοί του συζητούσαν για το πώς θα καθαρίσουν ένα τοπικό ποτάμι, η εικόνα του μέσα στο ντους εμφανίστηκε στην κάτω αριστερή πλευρά της κεντρικής οθόνης.

«Πες κάτι στον Μπέρνι. Πες του κάτι γρήγορα σε παρακαλώ. Δεν μπορεί να αποσυνδεθεί ή να κάνει κάτι;» ακούγεται να λέει στο βίντεο ένας από τους συναδέλφους του που επιχείρησε να σώσει την κατάσταση.

Ο Ισπανός αξιωματούχος που αργότερα ανέφερε πως εσφαλμένα θεώρησε πως είχε απενεργοποιήσει την κάμερα, δήλωσε ότι προτίθεται να υποβάλλει την παραίτησή του, εκφράζοντας τη λύπη του για το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να ενοχλήθηκε από τις εικόνες.

Είπε επίσης, πως λόγω του επαγγέλματός του (προπονητής κολύμβησης) έχει περάσει τη μισή ζωή του ημίγυμνος και ποτέ δεν ντρεπόταν το γυμνό, είτε πρόκειται για κάποιον άλλον είτε για εκείνον.

Πηγή

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ρε παιδιά μην τα πετάτε έτσι αυτά (Δημοτικός σύμβουλος έκανε ντους live) Το βλέπει ο άλλος και τρέχει να διαβάσει το άρθρο να δει τι πεζει 😂😂😂Μην βάζετε πάντως τέτοια και βάζετε ιδέες 😂😂😂Κάπου πήρε το μάτι μου ένα άρθρο για τα αγριογούρουνα που έχουν αυξηθεί στην Ελλάδα και τα αίτια για αυτό😂😂😂Για δείτε το ίσως ενδιαφέρει κάποιους εδώ στα μέρη μας που έχουμε και πόλλους κυνηγούς 🤔👍😆

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog