Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παραχώρηση κτηρίου για την στέγαση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αγ. Θεοδώρων

- Advertisement -

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της ενίσχυσης της αντιπυρικής προστασίας, υπεγράφη χθες το πρωί, ιδιωτικό συμφωνητικό δωρεάν παραχώρησης χρήσης χώρου για τη στέγαση του εποχικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου στον Παλαιό σταθμό του Ο.Σ.Ε. Αγίων Θεοδώρων, μεταξύ του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιου Αλκ. Γκιώνη και του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Κορινθίας, Πυράρχου κ. Χρήστου Πλατά.

Κατά την υπογραφή, ο Πύραρχος κ. Πλατάς εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για την άμεση ανταπόκριση και την πολύτιμη συνδρομή του στο δύσκολο και επικίνδυνο έργο που επιτελεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης ευχαρίστησε θερμά τον Διοικητή ΔΙ.Π.Υ. Ν. Κορινθίας και τόνισε ότι,

“η δημιουργία και εγκατάσταση Πυροσβεστικού Κλιμακίου στους Αγίους Θεοδώρων κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική καθώς συντελεί στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και του δασικού πλούτου που εκτείνεται στα Γεράνεια όρη και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου μας, ιδιαίτερα μετά την πρόσφατη εμπειρία της πυρκαγιάς στην περιοχή”.

Στην συνάντηση υπογραφής του Πρωτοκόλλου Παράδοσης – Παραλαβής συμμετείχαν ο Διοικητής του Τμήματος Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου κ. Αλέξανδρος Μαυραγάνης, ο Πυραγός κ. Βασίλης Γεροβασίλης, ο Αντιδήμαρχος Α.Α. Διοικητικού – Οικονομικού κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας & Υπηρεσιών Δόμησης κ. Κωνσταντίνος Παντελέου, ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων κ. Σπύρος Ράτης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας των Αγίων Θεοδώρων & Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Φίλων του Δάσους “ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ” κ. Αριστείδης Κωνσταντής – Σκουλικαρίτης.

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω τι δουλειά έχουν οι ανικανοι με τους
    Ικανους παρακολουθώ τα συμβουλια γελανε και τα σκυλια
    Ο κύριος Δήμαρχος τι ρόλο έχει και με πιο δικαίωμα κάνουν αυτά
    Τα αισχη Λιπαμαι πάρα πολύ για αυτή την καταντά αντί να τους
    Διωξει τους κραταει.Καλα κανετε που δεν παίρνετε θέση και
    Εμείς έτσι θα πραξουμε και θα είσθε ότι χειρότερο έχει υπαρξει
    Στο δημο αν σας αρεσει ΜΠΡΑΒΟ τους αδειους άσκους τους φουσκωνει
    Ο αέρας τους ανοητους η επαρση κανετε μηνυση στο Σωκρατη
    Αν το ξερετε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog