Σε φάση post production είναι το νέο βίντεο του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου που θα προωθήσει τον προορισμό μας σε όλο τον κόσμο.

Με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε πως το κεντρικό πρόσωπο του βίντεο είναι η Μαρία Λεπίδα, η πανέμορφη Λουτρακιώτισσα Miss Hellas & Miss World Greece του 2018, που διαπρέπει στο modeling και έχει χαρακτηριστεί δικαίως το next big thing του Ελληνικού modeling.

Η Μαρία Λεπίδα λατρεύει το Λουτράκι και δεν χάνει ευκαιρία να διαφημίζει τις ομορφιές της πόλης μας μέσα από το instagram account της.

Την παραγωγή του βίντεο έχει αναλάβει η ομάδα του citynight.gr, με επικεφαλείς τους Νεκτάριο Τζάκο και Στέφανο Παππά, επίσης Λουτρακιώτες, που αναλαμβάνουν παραγωγές υψηλής αισθητικής και έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου υλοποιώντας θεματικά video που διαφήμισαν τον προορισμό μας σε όλο τον κόσμο.

Όταν η νεολαία του τόπου μας συμμετέχει στην προβολή του τότε το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εξαιρετικό και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα γίνει viral!

Το πρώτο πλάνο που κυκλοφόρησε είναι εντυπωσιακό και αναμένουμε με αγωνία την συνέχεια !

 

 

photo-citynight.gr