Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κώστας Λογοθέτης: Εύχομαι οι εκπρόσωποι του Κόμερ να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους εδώ

- Advertisement -

Απαράδεκτη χαρακτήρισε επιεικώς, όπως τόνισε, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Κώστας Λογοθέτης τη σταση και τις θέσεις των εκπροσώπων του Κόμερ

Ευθαρσώς μας είπαν να ξεχάσουμε τα ποσοστά της δημοτικής επιχείρησης. Το εργασιακό κόστος είναι πολύ μεγάλο, παράταση σύμβασης και άλλα προαπαιτούμενα που μας βάζουν σε σκέψεις. Αν αυτοί που μας μίλησαν εκπροσωπούν αυτές τις θέσεις των νέων αγοραστών, τότε τα πράγματα δεν είναι καλά.

Πρέπει η εκπρόσωπηση αυτή να αλλάξει, είτε τα πρόσωπα είτε οι προθέσεις τους. Το δημοτικό συμβούλιο δεν εκβιάζεται. Οι εργαζόμενοι αγωνιούν και τα μηνύματα που παίρνουμε από αυτούς είναι ότι δεν αντέχουν.

Εχουμε μεγάλη ευθύνη να κάτσουμε σε ένα τραπέζι και να βρούμε την καλύτερη λύση για το δήμο. Εύχομαι αυτοί οι εκπρόσωποι να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους εδώ…(σσ στο δημ.συμ)

ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Λογοθέτης

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Άσε ρε μεγάλε και σας ξέρουμε όλους σας.Όταν η Στεργιώτης απειλούσε ότι θα κόψει τα πόδια σε όποιον πειράξει το καζίνο , τρέχατε όλοι σας ποιός θα προλάβει πρώτος να φιλήσει το χοντροκομμένο δαχτυλίδι του.Είσαστε όλοι σας μια χαρά στις δηλώσεις .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog