Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Καταγγελία για τη μη διαγράμμιση δημόσιου δρόμου

- Advertisement -

O τελευταίος δήμαρχος που πέρασε αυτό το δρόμο, ήταν ο Παύλος Παύλου. Επί δημαρχίας του έγιναν οι διαγραμμίσεις στο δρόμο προς Σκαλωσιά και μέχρι τα Στραβά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή διαμένουν μόνιμα 100 άνθρωποι, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής που διατηρούν εκλογικό δικαίωμα στο Δήμο μας και πληρώνουν δημοτικά τέλη ξεπερνούν τους 150 . Μόνιμες κατοικίες υπάρχουν στη Σκαλωσιά, τη Μυλοκοπή, την Πετρίτα, τα Στραβά. Βλέπουμε να γίνονται έργα σε οικισμούς στο Λουτράκι, αλλά σε απομακρυσμένες περιοχές του δήμου που θα έπρεπε να προσέξουν περισσότερο τους κατοίκους, δεν υπάρχει το ανάλογο ενδιαφέρον.

Βλέπουμε  τον Αντιδήμαρχο των Αγίων Θεοδώρων κ. Ράτη (και καλά κάνει) να ανοίγει τις βουνοκορφές των Γερανείων στους Αγίους Θεοδώρους όπου διαμένουν οι οικιστές, αλλά στο Λουτράκι παραμένουν χωμάτινοι δρόμοι εντός πόλεως.

(Μην βιαστεί κάποιος να προτρέξει λέγοντας πως οι δρόμοι ανήκουν στην ευθύνη της Περιφέρειας. Οι δήμοι δίνουν τις προτεραιότητες αναλόγως)

Στο σπίτι του Χ.Μ. (με αδερφή ΑΜΕΑ) δεν έχει πέσει άσφαλτος !!! (θα αναφερθώ σε άλλο άρθρο με φωτο). Προς το παρόν ας μείνουμε στον δρόμο που εκατοντάδες επισκέπτες…

Διαβάστε λοιπόν τι γράφει ο συνεργάτης μας  Μιχάλης Φιλιάνδρας για το συγκεκριμένο δρόμο

Νομίζω ότι κλείνουμε 20 χρόνια από τότε που πέρασε μηχάνημα για να βάψει τον δημόσιο δρόμο προς Στραβά.😢
Υπόψιν ότι το 80%-90%των ρυμουλκούμενων σκαφών που ανεβαίνουν προς Περαχώρα χρησιμοποιούν τον δρόμο αυτό δεξιά όπως βλέπετε στην φώτο για να πάνε Κόλπο Αλκυονιδων μέσω της “γλίστρας” στα Στραβά.

mi.fi

 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 21.00 ΜΑΛΟΝ εσύ θέλεις γυαλιά όλα ωραία τα βλέπετε οι δρόμοι είναι σ………. Και επειδή είσαι δικός τους τα βλέπεις όλα τέλεια.

    • 22:41 Μια χαρά είναι ο δρόμος ( Αεροδιάδρομος για την ακρίβεια) τι της θες της γραμμές για να τρέξεις σε ράλλυ ; Να πηγαίνεις ποιο αργά κύριος , αλλιώς πάρε μπογιά και πινέλο και τρέχα βαφε , τα βάζω εγώ τα φράγκα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog