Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Σε συναγερμό η Πυροσβεστική στην Περαχώρα. Σηκώθηκαν αεροπλάνα (εικόνες-video)

- Advertisement -

Σε συναγερμό τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς πριν από λίγη ώρα ξέσπασε φωτιά στην Περαχώρα Λουτρακίου. Η πυρκαγιά κατακαίει δασική έκταση και βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 17 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα. Προς το παρόν δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Αεροπλάνα και ελικόπτερα επίσης επιχειρούν από αέρος με μεγάλη δυσκολία λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΏΤΟ ΌΛΟΙ ΠΡΏΤΟΙ…. ΑΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΆ Η ΗΡΩΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΆΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΌΠΙΟΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΈΝΑΜΕ ΑΠΌ ΤΑ ΜΟΝΤΈΛΑ ΖΗΤΏ ΠΟΥ ΞΑΝΑΚΑΗΚΑΜΕ.

  2. Τι άλλο θα βρει την περαχωρα; Απορώ δεν ντρέπονται που ήρθαν και κοίταγαν; Έναν αγιασμό χρειαζόμαστε μετά από αυτό….

  3. Μόλις χθες προχθές έγραψε ο γκαντέμης πως το ψάχνει να κατέβει στην Ελλάδα μας επειδή χαλάρωσαν τα μέτρα στη Βρετανία. Τι σαι συ ρε???????

  4. Με την φωτιά κινδυνευουν ανθρωποι, χανονται οικογενειες και περιουσιες και εσεις καιγεστε για το ποτε θα παρετε το δωρο του Πασχα απο το καζινο. Τωρα βαλατε μυαλο? προσγειωθηκατε στην πραγματικοτητα? Εκτος κι αν προτιματε να παρετε το δωρο του Πασχα αλλα να μην εχετε σπιτι να γυρισετε να το χαρειτε. Να εχει γινει αποκαϊδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog