Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας εξασφάλισε μεγάλες εκπτώσεις για τα μέλη του

- Advertisement -

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, πρώτο σε όλη την Ελλάδα, υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Μουσικών Πνευματικών Δικαιωμάτων «ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ», που λειτουργεί νόμιμα σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.2121/93 και του ν. 4481/2017.

Η συμφωνία αφορά τη χρήση πνευματικών δικαιωμάτων μουσικής στις επιχειρήσεις εστίασης, τουρισμού και αναψυχής της ευρύτερης περιοχής.

Στη συμφωνία προβλέπεται τα μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας που χρησιμοποιούν μουσική να ωφεληθούν από τις ειδικές ρυθμίσεις και εκπτώσεις για την καταβολή δικαιωμάτων, ενώ τακτοποιούνται και οφειλές για τα προηγούμενα έτη 2018 και 2019 και αποκτούν νέα άδεια δημόσιας εκτέλεσης για το 2020.

Επιπλέον προβλέπονται και ειδικές ρυθμίσεις για όσες επιχειρήσεις επλήγησαν από το lockdown λόγω πανδημίας.

Σημειώνεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν μόνο στα ταμειακά ενήμερα μέλη (για το έτος 2020) του Επιμελητηρίου Αρκαδίας τα οποία θα πρέπει να προσκομίσουν προς την «ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ» τη βεβαίωση που θα τους δώσει το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr (Σημαντική Ανακοίνωση και Σημαντικά νέα) μπορείτε να δείτε τις συμφωνημένες εκπτώσεις και διευκολύνσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας: 2710 227141-2 όλες τις εργάσιμες μέρες (Δευτέρα – Παρασκευή) και ώρες: 08:00-15:00.

Περισσότερες πληροφορίες για τα αμοιβολόγια της «ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ» επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.autodia.gr/.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog