Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Γενική συνεύλεση για τον Ολυμπιακό Λουτρακίου

- Advertisement -

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου, στις 18:30, θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση  του Σ.Φ.Λ Ολυμπιακού Λουτρακίου στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός

2. Εκλογή μελών διοικητικού συμβουλίου

3. Δικαστικές εκκρεμότητες– συζήτηση, λήψη αποφάσεων

4. Ενημέρωση για τη βελτίωση – συντήρηση του γηπέδου

5. Ενημέρωση για την ακίνητη περιουσία του συλλόγου

6. Διάφορα – προτάσεις, συζητήσεις

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να πω εδώ ένα συγνώμη πρώτα στο μπλοκ γιατί σας έβαλα “χέρι” που βάζατε μόνο ΑΟΛ σε άρθρα!! Ο Αντρέας είναι δίκαιος που λέει και ο φίλος μας Ο Τάκης και όταν είμαι λάθος το λέω 😜Καλή επιτυχία στον ιστορικό μας ολυμπιακό Λουτρακιου και να μπορέσει κάποτε να ανέβει πολλές κατηγορίες και όχι στο τοπικό 😢😢

    • Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να χάνουν και εσύ γίνε όσο δίκαιος θέλεις. Ακούς εκεί, μας παριστάνεις και τον γραμματιζούμενο ότι είχες καθηγήτρια την συγχωρεμένη την Τασία… ρε που καταντάει ο άνθρωπος για να δείξει μορφωμένος.

  2. Άντε και στην ομάδα που είναι ταυτισμένη με την πόλη και την περιοχή.Ακούστηκε ότι θα γίνει στο γήπεδο του Ολυμπιακού πλαστικός χλοοτάπητας για να προπονούνται όλες οι ομάδες του Δήμου και να παίζει εκεί ο Ολυμπιακός. Δηλαδή ο Γκιώνης χωρίς να βάλει μία ο Δήμος στο τζάμπα, έλυσε το θέμα για χώρους άθλησης και για τιμωρία στον Ολυμπιακό που βάζει την περιουσία του για να προπονούνται όλες οι ομάδες θα τον βάζει να παίζει εκεί στο παλιό. Μεγάλε Γκιώνη τους παίζεις στα δάκτυλα.!!!! Το είδαμε πριν λίγες μέρες σε άλλη εκδήλωση. Φάνηκε.

  3. Αφού ξυνεσε στην γκλίτσα του τσοπάνη δεν φταίω εγώ. Εγώ δεν παριστάνω τον γραματιζουμενο πικραμενε μου. Τα όσα γράμματα ξέρω φτάνουν να σε βάλω στην θέση σου με τον δικό μου τρόπο 😜😜πόσο κουτος πρέπει να εισε αφού λες ότι δεν είχα την κυρία Αλικακου καθηγήτρια. Όχι ρε εσύ τον Βελετζα είχα? Τραβά να φας κάνα παγωτό κυπελάκι από την ΕΒΓΑ να δεις πως είναι το κυπελο. Ακόμα να μας πεις τι ομάδα είσαι 😜😜😜ντρέπεστε να πείτε τι ομάδα είσαι και τολμάς να μου κάνεις κόλπα 😛😛😛Αντε γειά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog