Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Περιοριστική η απόφαση του ΣτΕ για τα αναδρομικά των συνταξιούχων, κρίνει το ΚΙΝΑΛ

- Advertisement -

Η σημερινή απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας για τα αναδρομικά των συνταξιούχων κρίνεται περιοριστική ως προς το χρονικό εύρος (11μηνο από τον Ιούνιο του 2015 που το ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικές τις πρότερες περικοπές έως το 13/5/2016 που ψηφίστηκε ο νόμος Κατρούγκαλου) αντί της επέκτασης έως 1/1/2019 ημερομηνία εφαρμογής του επαναϋπολογισμού των συντάξεων κατά τον προαναφερόμενο νόμο.

Είναι επίσης περιοριστική και ως προς τους δικαιούχους αποδίδοντας τα αναδρομικα μόνο σε όσους συνταξιούχους έχουν καταθέσει δικαστικές προσφυγές.

Οφείλει ηθικά η Κυβέρνηση άμεσα με νομοθετική ρύθμιση να επεκτείνει την απονομή στο σύνολο των συνταξιούχων τόσο ως μέτρο δικαίου, όσο και για την αποφυγή της ταλαιπωρίας και της οικονομικής εξάντλησης των συνταξιόυχων που θα προστρέχουν για κατάθεση νέων δικαστικών αγωγών.

Η απόφαση του ΣτΕ για τα αναδρομικά των συνταξιούχων

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να πάρουν περισσότερα αναδρομικά οι συνταξιούχοι που κάαααθονται και φυσικά να πληρώσουμε εμείς οι νέοι τη διαφορά για να καλυφθεί μετά το έλλειμμα του προϋπολογισμού. Εμείς όμως έχουμε οικογένεια και παιδιά. Φωφάρα γέρασες και ξεκούτιανες κι εσύ μου φαίνεται.

  2. Σχολιάσω η δεν σχολιάσω φίλε ,φίλη θα βρεθεί κανένα νούμερο να ριξει καμία σπόντα και θα αρχίσουμε να μιλαμε για Σαββιδη και Βαγγελα !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog