Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Σύριζα: Η τακτική της κυβέρνησης στοιχίζει στη δημόσια υγεία και στον τουρισμό

- Advertisement -

Η αλλοπρόσαλλη τακτική της κυβέρνησης στοιχίζει στη δημόσια υγεία και στον τουρισμό.

Αντί για αυξημένη εγρήγορση, η κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα εκπέμπει διαρκώς μηνύματα χαλάρωσης την ώρα που αυξάνονται διαρκώς τα κρούσματα του κορωνοϊού, επιβεβαιώνοντας τις αντιφάσεις και την ανευθυνότητα που διέπουν τις αποφάσεις της.

– Αφού δεν πίεσε για τεστ πριν την έλευση στα ελληνικά αεροδρόμια
– Αφού δεν υιοθέτησε ενιαία επιδημιολογικά κριτήρια ελέγχων σε όλες τις πύλες εισόδου της χώρας
– Αφού, πέρα από κάθε λογική, επέτρεψε τα πανηγύρια και χθες έσπευσε κατόπιν εορτής να τα απαγορεύσει
– Αφού αγνόησε την εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων και κατήργησε την υποχρεωτική χρήση μάσκας στα πολυκαταστήματα χωρίς να μπει στον κόπο να εξηγήσει τους λόγους.

Τώρα, τρέχει να μαζέψει τις συνέπειες από την αλλοπρόσαλλη τακτική της υπό τον κίνδυνο μιας νέας ανεξέλεγκτης αναζωπύρωσης της πανδημίας.

Η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης οφείλουν να αντιληφθούν ότι η δημόσια υγεία και ο τουρισμός δεν μπορούν να αποτελούν πεδίο για πειραματισμούς. Απαιτείται σοβαρότητα και συνέπεια, στοιχεία που δυστυχώς απουσιάζουν από την κυβερνητική πολιτική.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά, το ξέρουμε πως εσείς δεν θα βάζατε κανέναν σε καραντίνα, θα ψοφούσαν όλοι σαν τα ποντίκια και μετά θα λέγατε: για να λύσουμε το δημογραφικό, ζητάμε ακόμη περισσότερους μετανάστες να έρθουν στην χώρα μας. Υπενθύμηση, ο Αντώνης Λιάκος, το στέλεχός σας, μίλησε (πρό κορωνοϊού) για ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ από 1.000.000 μετανάστες πως χρειαζόμαστε να μας έρθουν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog