Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Από εξωτερικό το νέο κρούσμα στο Ναύπλιο – Μεταφέρθηκε στο “Σωτηρία”

- Advertisement -

Κάτοικος Ρουμανίας η γυναίκα που ήρθε στην Ελλάδα για να επισκεφτεί την κόρη της που εργάζεται στο Ναύπλιο. Λίγες ημέρες μετά την άφιξη της άρχισε να έχει πρόβλημα με γαστρεντερίτιδα που δεν σταματούσε με τίποτα.

Απευθυνόμενη στο νοσοκομείο για βοήθεια και αναφέροντας τα συμπτώματα της προκάλεσε την υποψία ότι είναι κρούσμα του κορονοϊού. Της έκαναν το τεστ στο Ναύπλιο που επιβεβαιώθηκε ότι όντως είχε προσβληθεί από τον ιό που δεν είχε εκδηλωθεί ακόμη όταν πέρασε τα σύνορα.

Την γυναίκα μετέφερε χθες βράδυ πλήρωμα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο “Σωτηρία” στην Αθήνα για νοσηλεία. Ήδη έχουν ληφθεί όλα τα δείγματα που απαιτούνται στα άτομα που υπέδειξε η ιχνηλάτηση και τώρα αναμένονται τα αποτελέσματα.

Το θετικό στην περίπτωση αυτή είναι η ταχεία αντιμετώπιση του από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Ναυπλίου, όπως και η γρήγορη εκτέλεση της διαδικασίας του τεστ.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πλέον οι νοσοκομειακές αρχές στην Αργολίδα έχουν την εμπειρία και αρκετά μέσα για να γνωματεύσουν και να αντιμετωπίσουν περιστατικά.

Πηγή: argonafplia.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog