Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Επιτέλους ! Βατός για τα Ι.Χ. ο δρόμος Σχίνος – Στραβά (εικόνες)

- Advertisement -

Μετά από πάρα πολλά χρόνια, επιτέλους άνοιξε ο δρόμος Σχίνος – Στραβά.

Με εντολή του Αντιδημάρχου των Τεχνικών Υπηρεσιών, κυρίου Κώστα Παντελέου, δόθηκε εντολή να αναλάβουν δράση οι μπουλντόζες και το γκρέιντερ, για λόγους κυρίως πολιτικής προστασίας.

Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση φωτιάς, δεν υπάρχει άλλος δρόμος διαφυγής για τους κατοίκους τους Σχίνου, των Στραβών, της Πετρίτας και της ευρύτερης περιοχής.

Πολλά ήταν τα παράπονα των κατοίκων για πάρα πολλά χρόνια, όπως προείπαμε. Πρώτον για την επικινδυνότητα της περιοχής σε περίπτωση πυρκαγιάς, δεύτερον για την ακαταλληλότητα του δρόμου που απέκοπτε την επικοινωνία των κατοίκων μεταξύ των περιοχών και την ταλαιπωρία τους, που έπρεπε υποχρεωτικά να κινηθούν μέσω Περαχώρας για την προμήθεια βασικών αγαθών.

Ο δρόμος αυτός θα εξυπηρετήσει βεβαίως τους επισκέπτες των Αθηνών που έρχονται στην περιοχή μας μέσω Αλεποχωρίου και θέλουν ήσυχες και απομακρυσμένες όμορφες παραλίες. (Σκαλωσιά, Στραβά, Σπηλιά της Φώκιας, Ζωηρέζα κ.α)

Ο δρόμος μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο με άσφαλτο. Προς το παρόν είναι βατός για τα ΙΧ.

 

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό είναι να ολοκληρωθεί με άσφαλτο γιατί στη τελαιυτεα φωτιά ο κύριος δρομος έκλεισε και αν η φωτιά πήγαινε προς τα εκεί θα καιγοντουσαν όλη ο δρόμος ήταν απροσπέλαστος

  2. Ναι να γίνει άσφαλτος για να πλακώσει όλη η σαβούρα της Αθήνας και να μην ξέρεις που να βάλεις την πετσέτα στις παραλίες τα Σαββατοκύριακα, μακάρι να παίρνει το γκρέιντερ κάθε χρόνο!!

  3. Τα κλαδιά από τα πεύκα θέλουν κάθισμα δεξιά αριστερά, και φτιαξιμο οι κάθετοι δρόμοι που πάνε κοντά στην θάλασσα , δεν πάει ούτε 4×4 είναι χάλια μαύρα!!

  4. Ο Στραβας και η γυρω περιοχή έχουν μια ποιότητα, αν γίνει άσφαλτος πηγαίνετε στο σχίνο και στο Αλεποχώρι να δείτε τη σαβουρα που μαζεύει!!

  5. Άκουστε να σας πω δεν λεμε είναι εντολή του
    Κυριου τάδε τάδε Αντιδημαρχου είναι κρατικα
    Έργα τα οποία έπρεπε να γίνουν κρατικα λεφτά
    Του κάθε φορολογουμενου. Δεν νομίζω να έβαλε
    Το χέρι στην τσεπη να γίνει κάποιο έργο
    Λιγη σοβαροτητα όχι άλλο επαρση οι ανοητοι την
    Κουβαλουν

  6. ΝΑΙ ΣΚΟΤΙΣΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΆ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ… ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΆΚΙ ΣΑΣ ΝΟΙΆΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΆΣΕΤΕ ΚΑΝΈΝΑΝ ΞΈΝΟ Η ΤΟΥΡΊΣΤΑ.

  7. Το μόνο που θα εξυπηρετήσει η άσφαλτος είναι ορισμένοι που έχουν σπίτια εκεί για να πάνε πιο γρήγορα στην Αθήνα, τίποτα άλλο, και αυτοί δεν είναι δημότες!!

  8. Και εσεις ομως αξιοτιμοι κυριοι διαχειριστες του μπλογκ απαντατε στον αναγνωστη σας 16,01 ανωνυμως! Φανταζομαι θα ξερετε σιγουρα πως οταν καποιος υπογραφει πχ ως “Loutrakiblog” υπογραφει απροσωπα και ανωνυμα και οχι ως φυσικο προσωπο. Παντως για τα υπολοιπα που του ειπατε εχετε μεγα δικιο.

  9. Το ξαναραφω το σχολιο γιατι χτες που το πρωτοστειλα δεν περασε. Και εσεις αξιοτιμοι διαχειριστες του μπλογκ απαντατε με ανωνυμια στον ανωνυμο αναγνωστη σας. Οταν καποιος υπογραφει πχ ως Loutrakiblog, ουσιαστικα υπογραφει ανωνυμως και οχι ως φυσικο προσωπο. Παντως για τα υπολοιπα που του λετε εχεται πολυ δικιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog