Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

‘Αγρια συμπλοκή στη Νεράιδα Λουτρακίου. Τρία άτομα στο Νοσοκομείο

- Advertisement -

Διαβάστε αποκλειστικά στο loutrakiblog.gr

‘Aγριο ξύλο έπεσε μεταξύ λουομένων, πιθανώς Αθηναίων επισκεπτών σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,στη Νεράιδα Λουτρακίου και ενός Λουτρακιώτη επιχειρηματία

Ο Λουτρακιώτης επιχείρησε να ρίξει το σκάφος του στη θάλασσα από τη “γλίστρα” που υπάρχει στη Νεράιδα.

Οι λουόμενοι  προσπάθησαν να τον παρεμποδίσουν, λέγοντας ότι δεν επιτρέπεται να ρίξει το σκάφος στη θάλασσα και ότι παρεμποδίζει τη θέα τους.

Ο Λουτρακιώτης απάντησε πως επί χρόνια ρίχνουν τα σκάφη στη συγκεκριμένη “γλιστρα”

Λόγο στο λόγο οι λουόμενοι κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του και  επιτέθηκαν στον γνωστό  επιχειρηματία.

Αξιοσημείωτο είναι πως χτύπησαν και έναν 14χρονο .

Ο ανήλικος,ο επιχειρηματίας και ένας άνδρας ακόμη μεταφέρθηκαν στον Νοσοκομείο.

Επί τόπου έφτασε και το Λιμενικό.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο σημείο υπήρχε μέχρι πρότινος προειδοποητική πινακίδα ρίψης σκαφών στη θάλασσα και απαγόρευση της κολύμβησης στο σημείο

 

*φωτό αρχείου

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η γλιστρα ειναι αναγνωρισμένη.απο το λιμεναρχείο Κορίνθου.και.νόμιμη ..Η παραμονή λουομένων μεσα στην γλιστρα για μπάνιο θεωρήσετε παράνομη ..Εξάλλου αναγράφετε.και στην τεράστια ταμπέλα..

  2. Αντε βρε σουργελα που σας ενοχλείσαι ο άνθρωπος. Κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια κάνετε τσοκαρα.. Αντί να απολαύσετε το καλοκαίρι ψάχνετε λόγους για να τσακωθειτε… Εκεί ρίχνουν σκάφοι γνωστό χρόνια αυτό!!

  3. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΈΤΟΙΟΥ ΕΊΔΟΥΣ ΕΠΕΙΣΌΔΙΑ. ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ( που κακώς την πήραν γιατί ήθελε επισκευή ο ένας ο κυλοδοκος . σάπισε) ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ ΟΙ ΛΟΥΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ Σ’ΑΥΤΉ.

  4. Κανονικά θα πρέπει να οριοθετήσει το λιμεναρχείο και μέχρι πού επιτρέπεται το μπάνιο εκεί. Την ώρα που μπαινοβγαίνουν νόμιμα τα σκάφη, βλέπεις κόσμο να κολυμπάει παράνομα μέσα και σε μικρή απόσταση από την γλίστρα, μικρά παιδιά και ηλικιωμένους. Είναι θέμα χρόνου να γίνει κάποιο ατύχημα.

  5. Εκεί η γλίστρα είναι για τα σκάφη πόσο μυαλό χρειάζεται; Προφανώς βρεθηκαν κάποιοι τσαμπουκάδες να πουλήσουν μαγκιά και έγινε ότι έγινε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog