Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στη μεγάλη πυρκαγιά στις Κεχριές Κορινθίας Καμίνης και Καρκατσούλης

- Advertisement -

Στο επίκεντρο της μεγάλης πυρκαγιάς στις Κεχριές Κορινθίας βρέθηκαν σήμερα το πρωί ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Καμίνης και ο Γραμματέας του Τομέα Πολιτικής Προστασίας Παναγιώτης Καρκατσούλης.

Οι εκπρόσωποι του Κινήματος Αλλαγής ενημερώθηκαν αναλυτικά από τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής Αντιστράτηγο Στέφανο Κολοκούρη για τις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς και για τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχειρούν στην περιοχή.

O Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη Γιώργος Καμίνης δήλωσε:

“Είναι μία απίστευτη καταστροφή που έχει συμβεί στην περιοχή και θέλαμε, ως Κίνημα Αλλαγής, να δείξουμε ότι βρισκόμαστε δίπλα στους κατοίκους και τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχειρούν εδώ με μεγάλη αυταπάρνηση. Το ευχάριστο είναι πως φαίνεται η πυρκαγιά να βρίσκεται σε ύφεση και να μην κινδυνεύουν άνθρωποι. Εδώ και ένα χρόνο, το Κίνημα Αλλαγής έχει δώσει μεγάλη έμφαση στην αναμόρφωση της Πολιτικής Προστασίας της χώρας. Δεν θα σταματήσουμε να πιέζουμε την κυβέρνηση για μεγαλύτερη διαφάνεια, καλύτερη οργάνωση και περισσότερα μέσα για τους πυροσβέστες μας.”

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog