Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εκτός του έργου του Ελληνικού η Μαριάννα Λάτση

- Advertisement -

Δεν θα συμμετάσχει στην επένδυση του Ελληνικού η οικογένεια της κας Μαριάννας Λάτση, κάτι που οδηγεί σε μετοχικές ανακατατάξεις στην Lamda Develοpment.

Έχοντας έρθει σε συμφωνία με τον αδερφό της Σπύρο Λάτση, η κα. Λάτση πούλησε χθες Παρασκευή πακέτο 8.900.000 μετοχών της Lamda Develοpment, ενώ θα ακολουθήσει και η πώληση πρόσθετου πακέτου 5.992.760 μετοχών. Συνολικά, δηλαδή, στο πλαίσιο της συμφωνίας της οικογένειας Λάτση, θα μεταβιβαστεί το 8,42% της Lamda Develοpment.

Όπως ανακοινώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, μετά από συμφωνία μεταξύ των μελών της οικογένειας Λάτση, η Consolidated Lamda Holdings (CLH) που είναι η βασική μέτοχος της Lamda Develοpment πώλησε 8.900.000 μετοχές της εισηγμένης και «θα εκκινήσει άμεσα διαδικασία διάθεσης συμπληρωματικού πακέτου 5,992,760 μετοχών της Lamda Develοpment AE προκειμένου να διευκολυνθεί η νέα επενδυτική στρατηγική που η κα Μαριάννα Λάτση και η οικογένειά της έχουν διαμορφώσει και στην οποία δεν περιλαμβάνεται η συμμετοχή τους στη Lamda Develοpment ΑΕ και στο έργο του Ελληνικού».

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως «οι οικογένειες Σπύρου Λάτση και Μαργαρίτας Λάτση διατηρούν τη συμμετοχή τους στη CLH και στηρίζουν πλήρως το έργο ανάπτυξης του Ελληνικού».

Μετά την ολοκλήρωση των ως άνω συναλλαγών, η CLH θα κατέχει ποσοστό 42,2% του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου της Lamda Develοpment AE από 50,62% που κατείχε μέχρι χθες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί το ποσοστό της Μαριάννας Λάτση αποκτήθηκε από εταιρείες που συνδέονται με τον Τρύφωνα Νάτση, της Brevan Howard Asset Management LLP.

 

 

πηγη

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΜΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΥΤΗ ΕΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΧΩΡΙΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΝΑ ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝΟΥΣ ΜΠΑΖΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΝΟΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ .ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog