Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Παπούτσια με τιμή εκκίνησης 650 χιλιάδες δολλάρια – Για ποιον μπασκετμπολίστα θα γίνει η δημοπρασία

- Advertisement -

Ο παγκοσμίου φήμης οίκος Christie’s σε συνεργασία με την Stadium Goods αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια μεγάλη δημοπρασία για 11 σπάνια αθλητικά υποδήματα του Μάικλ Τζόρνταν. Οι τιμές εκκίνησης αυτών των παπουτσιών προκαλούν ζάλη.

Ένα ζευγάρι από το 1985 εκτιμάται πως θα πωληθεί από 350 ως 550.000 δολάρια ενώ ένα άλλο που ο Μάικλ Τζόρνταν φόρεσε στην Ιταλία έχει τιμή εκκίνησης 650.000 δολάρια!

Από τη σπάνια αυτή συλλογή που θα δημοπρατηθεί μεταξύ 30 Ιουλίου και 13 Αυγούστου ξεχωρίζει ένα ζευγάρι που ο Τζόρνταν φόρεσε στους πρώτους του αγώνες με τους Μπουλς.

Τα παπούτσια αυτά βρέθηκαν στα χέρια ενός συνταξιούχου υπαλλήλου που εργαζόταν στο γήπεδο των Νιου Τζέρσει Νετς.

 

Στις 25 Αυγούστου 1985 ο Τζόρνταν είχε ταξιδέψει στην Ιταλία, στην πόλη Τεργέστη για ένα παιχνίδι που διοργάνωσε για διαφημιστικούς λόγους η Nike. Ο Τζόρνταν σε εκείνο το παιχνίδι κατέστρεψε το ταμπλό έπειτα από ένα κάρφωμα.

Μικροσκοπικά θραύσματα από το γυαλί βρίσκονται ακόμη στη σόλα του αριστερού παπουτσιού που θα δημοπρατηθεί!

 

Στη λίστα υπάρχουν τα παπούτσια με τα οποία ο MJ έπαιξε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης το 1992, τα οποία προέρχονται από έναν υπάλληλο ρεσεψιονίστ του Ambassador Hotel (ξενοδοχείο όπου έμενε η Dream Team) στη Βαρκελώνη όπως και πολλά ακόμη υποδήματά του, μέχρι κι αυτά που φορούσε όταν αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μπέιζμπολ.

https://twitter.com/i/status/1286662965790494721

 

Πηγή πληροφοριών

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Να και ένα μπασκετικό άρθρο που θέλω να γράψω κάτι. 🏀🏀Πρέπει να προσέχουμε γιατί μας βάζουν τις φωνές εδώ κάτι πονηροι ότι γράφω για αθλητικά σε άρθρα άσχετα. Δεν φταίω εγώ σε αυτό με προκαλούν 🤣🤣🤣🤣πριν πω για το μπασκετικό να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν μπορώ να πάω σε δημοπρασία κάτι τσαρούχια που έχω από τον Παππού μου να κονομησω κάνα χαρτζιλίκι 🤣🤣λοιπόν αν δε το καταλάβατε μερικοί αντιολυμπιακοι αλλά και γαβροι ο Θρύλος έκανε μεγάλη κίνηση με τον Σλουκα 😎😎αυτό να το δουν κάτι βαζελακια που λένε ότι μας διέλυσε ο Τρακης. Που είναι αλήθεια αυτή η ψυχή τώρα??? Έχει να πέσει γέλιο και στο μπάσκετ με τους πελάτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog